- Reaksiyon puanı
- 6,723
- Puanı
- 1,060
izlemedin mi daha
Yok, senin de az vermenden dolayı haftanın diğer filmine geçiş yapabilirim.
izlemedin mi daha
Az vermedim ki. Hem izle bir şey kaybetmezsinYok, senin de az vermenden dolayı haftanın diğer filmine geçiş yapabilirim.
Filmin ilk başlarına dair olan sorunun bana özel olmadığına sevindim.
Şu sahne gerçekten harikaydı:
Bebeğin çıkarılıp tüm askerlerin ona şaşkınlıkla bakmaları.
Çok yüksek olmayan puanlara aldanmayıp izleyin bence. Gerçekten izlenmeye değer sahneleri var. Üniversitelerde ders olarak okutuluyormuş filmin bazı sahneleri.
o sahne çok iyiydi gerçektenFilmin ilk başlarına dair olan sorunun bana özel olmadığına sevindim.
Şu sahne gerçekten harikaydı:
Bebeğin çıkarılıp tüm askerlerin ona şaşkınlıkla bakmaları.
Çok yüksek olmayan puanlara aldanmayıp izleyin bence. Gerçekten izlenmeye değer sahneleri var. Üniversitelerde ders olarak okutuluyormuş filmin bazı sahneleri.
Puan vermemişsin?Alfonso Cuaron'un Gravity filmini pek beğenmemiştim.Yönetmenliğinin çok iyi ama senaryosunun çok kötü olduğunu düşündüğüm bir filmdi.Ama bu filmde ortalama bir senaryo ama müthiş bir distopik atmosfer ve görüntü yönetmenliği var.Bazı çatışma sahnelerinde o kadar iyi bir plan sekans çekimi var ki insan kendini orada hissediyor.Filmden sonra görüntü yönetmenine baktığımda ise hiç şaşırmadım.En son Birdman'de inanılmaz bir iş çıkaran Emmanuel Lubezki'ydi.Dünyanın en iyi görüntü yönetmeni bence kendisi.
Filme gelirsek alışalagelmiş bir post-apokaliptik bir film senaryosu var.Bence filmin en büyük eksikliklerinden biri bu kısırlık durumuna açıklama getirmemiş olması.Ama filmin çok büyük bir artısı var ki o da bu alışılagelmiş senaryoyu çok farklı bir film izlermiş gibi hissettiriyor.Yönetmen Alfonso Cuaron'un yarattığı distopik ortam ve plan sekans çekimler.
Araba sahnesi ve sondaki çatışma sahneleri görüntü yönetmenliği açısından en iyilerden biri belki de en iyisi.
Başları biraz sıktı ama sonlara doğru nefes kesici bir hale dönüşüyor.Clive Owen iyi,Julianne Moore zaten az gözüktü performansı ortalamaydı.Michael Caine iyiydi.
Filmin müzikleri de muhteşemdi.Film havasına uygun ve etkileyiciydi.
Cuaron müthiş iş çıkarmış türü sevenlerin çok beğeneceğini düşünüyorum.