Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

biz sokakları boşaltan diziyiz aslanım reytingler elbette bizim için bi fark yaratmaz ama görünen köyde kılavuz istemez diyosunuzki senaryo yavaş yavaş oturacak ya Allah aşkına ne oturması adamlar 2 seneden belli kuluçkaya yattılar civcivlerini çıkartıyolar siz hala daha oturucak diyosunuz son olarak ben bu dizinin ilk anından belli izleyicisi saatlerini onun uğrunda harcamış biri olarak her istediğim yorumu yaparım ve en iyi sahneleri izlemekte benim hakkım neticede biz izlemesek ekmek kazanamazlar bu yüzden yemişim reytingini isterse 1 reyting alsın sıkıntı oda değil sıkıntı kurgu konsept sıkıntı PANA YAZIM GRUBU.
bu bölüm için bugün ki bütün yazdıklarına sonsuz kere sonsuz katılıyorum .yüreğine aklına klavyene sağlık kardeşim :)))))

Eyvallah abi bunları yazmak beni üzüyor ama napalım sıkıntı çok büyük dediğin gibi ustada bunun farkında ama elinden bişey gelmiyo.
onun için ara verip biraz nefes alsın kendine yeni ekip kursun :)))) ben şuna inanıyorum kendisi de dizde full sahalarda oynamak istiyor ama şartlar ona müsaade etmiyor :))) adam sıkıntılarla boğuşmaktan kendini dizide aktifleştiremiyor :(:(:( zaten sezon başında andy garcia nın yanında artık full sahalardayım dedi .eğer bu dediğini yerine getiremiyorsa içerde sıkıntı büyük :(:( ben bundan onu anlıyorum

size bişey söylim mi sıkıntı falan büyük değil aslında çok basit çözümler var vallahi de billahi de çok basit bi kaç hamleyle kimse eleştiremez vadiyi
ama buraya onlarca yüzlerce kez yazdık bizim yazmamızla hiçbişey olmaz o yüzden olabildiğince istediklerimizin olmasını beklicez geçen bölüm sinyali verdiler bu bölüm ofise dönüşü bekliyoruz

onun için ara verip biraz nefes alsın kendine yeni ekip kursun :)))) ben şuna inanıyorum kendisi de dizde full sahalarda oynamak istiyor ama şartlar ona müsaade etmiyor :))) adam sıkıntılarla boğuşmaktan kendini dizide aktifleştiremiyor :(:(:( zaten sezon başında andy garcia nın yanında artık full sahalardayım dedi .eğer bu dediğini yerine getiremiyorsa içerde sıkıntı büyük :(:( ben bundan onu anlıyorum
aynen katılıyorum öyle demişti ama göremedik ki

Necati abi eğer yorulduysa polat alemdar karakterine son versin yaşayan ölü görmek istemiyoruz 2 senedir durum bu bu sezonda bitti polat alemdar yok piyasada

bu arada arkadaşlar vadi müziklerinden mabed dinliyordumda
polat karahanlının karşısında 3 kere hapşırmıştı ya onu dinledim
şimdi ay ben ilk kurtlar vadisini izlicem

evet abi artık bende üzülerekde olsa bu sezon ara vermesini istiyorum bu 1 senelik aranın ardından iyi bir ekiple tekrar dönsün ve en önemlisi konseptin dizinin adı değişmeli pusuluk olay kalmadı.

evet abi artık bende üzülerekde olsa bu sezon ara vermesini istiyorum bu 1 senelik aranın ardından iyi bir ekiple tekrar dönsün ve en önemlisi konseptin dizinin adı değişmeli pusuluk olay kalmadı.
aga isim değişiliği ilgiyi azaltabilir bu biraz tehlikeli olur bu saatten sonra isim değişmesin

oynamak isteyen adam oynar biz onu görmek istiyoruz eskisi gibi her sahnede polat olsun istiyoruz yoksa öldürsün sıkıntı falan artık bu konuda bahane kabul etmiyoruz 2 sene oldu be
ya oyna ya öldür dünkü bölümde sahnesi yoktu adamın
adam başrol dizide sahnesi yok

ben olsam sadece kurtlar vadisi yaparım:)))
hep içimde kalmış bişey abi keşke vadinin ismi hiç değişmese pusu terör falan gelmeseydi aynı isimle devam etselerdi çok daha iyi olacaktı ama geçmişiş konuşmaya gerek yok artık olan olmuştur

Herşeyi geçtim hadi usta sıkıntılarla boğuşuyo kendini diziye vermiyo diğer adamlar da resmen zorla oynuyo ya jestler mimikler çok soğuk hakkıyla oynayan adam çok az en iticilerde cahit akif ve kgt ekibi.

zaten şu sistemde ayakta durabilen tek bir erkek dizisi vadiyse o da ismindendir emin olun ismi kurtlar vadisi olmasa bu sistemde yok olurdu

öyle bi sistem getirdiler ki ne yaparsan yap erkeklere hitap ediyorsan şansın yok
bu sistem beni agb ye götürdü o rezil sisteme doğru gidiyoruz

Herşeyi geçtim hadi usta sıkıntılarla boğuşuyo kendini diziye vermiyo diğer adamlar da resmen zorla oynuyo ya jestler mimikler çok soğuk hakkıyla oynayan adam çok az en iticilerde cahit akif ve kgt ekibi.
yok be aga oyuncularda sıkıntı yok herkes hakkını veriyor polatın yakın çevresi hariç cahit akif kgt zaten nefret ediyorum
safiye falan
bunların dışında her oyuncu çok iyi

vadi tarihinin en iyi oyuncu kadrolarından biri

oynamak isteyen adam oynar biz onu görmek istiyoruz eskisi gibi her sahnede polat olsun istiyoruz yoksa öldürsün sıkıntı falan artık bu konuda bahane kabul etmiyoruz 2 sene oldu be
ya oyna ya öldür dünkü bölümde sahnesi yoktu adamın
adam başrol dizide sahnesi yok

hep içimde kalmış bişey abi keşke vadinin ismi hiç değişmese pusu terör falan gelmeseydi aynı isimle devam etselerdi çok daha iyi olacaktı ama geçmişiş konuşmaya gerek yok artık olan olmuştur
sana bu haller yakışmıyor takas :)))) sen bize bakma bizim uzun zamandır gardımız düşük eğer sende bize uyarsan kaleyi kaybederiz:)))))

zaten şu sistemde ayakta durabilen tek bir erkek dizisi vadiyse o da ismindendir emin olun ismi kurtlar vadisi olmasa bu sistemde yok olurdu

öyle bi sistem getirdiler ki ne yaparsan yap erkeklere hitap ediyorsan şansın yok
bu sistem beni agb ye götürdü o rezil sisteme doğru gidiyoruz

yok be aga oyuncularda sıkıntı yok herkes hakkını veriyor polatın yakın çevresi hariç cahit akif kgt zaten nefret ediyorum
safiye falan
bunların dışında her oyuncu çok iyi

vadi tarihinin en iyi oyuncu kadrolarından biri
zaten onlara bişey demiyorum aga polatın çevresi sıkıntı çevreden olmayandanda fehmi sıkıntılı adam tamam iyi oyuncuda baron olucak bi karakter değil en kötüsü o gelirken çalınan müzik fiyasko sanki sıra gecesine gelmişde solistlik yapıcak.

sana bu haller yakışmıyor takas :)))) sen bize bakma bizim uzun zamandır gardımız düşük eğer sende bize uyarsan kaleyi kaybederiz:)))))
abi üzüm üzüme baka bak kararır yapacak bişey yok ne desem karşı çıkıyosunuz :D
ama polat alemdar konusunda artık bişeyler yapılsın millet bu adamı görmek istiyor geçen seneyi pas geçti dedik seneye coşturacak daha beter bikaç bölüm dışında yok adam
biz polatı safiyeyle akifle konuşurken görmek istemiyoruz aksiyonun içinde kendini sonuna kadar vermiş şekilde düşmanlarıyla mücadele ederken görmek istiyoruz
bu bölümde hiç gözükmemesini kabul edemeyiz

bunun dışında ben bölümü beğendim aksiyon dolu bi bölümdü sizin gibi karamsar olamam daha geçen hafta coşuyorduk 1 haftada ne oldu kötü bi bölümde değildi açıkçası
kgt oluşumu bittiği gün bayramdır o elemanlar ölsün başka hiçbişey istemiyorum vadinin sonunu bu adamlar getirecek yok böyle bişey

birde şu abdülheyi geri döndürseler olmaz mı yav :D dönsün kardeşim herkes döndürüyor biz niye döndürmeyelim yüzü yanmış olsun bi yerlerde saklanıyor olsun çıksın gelsin abisinden özür dilesin tekrar girsin