Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favorim net sekilde HAKAN HATIPOGLU!

Bölümü izledim nihayet.

Öncelikle ilk oyunda tüm oyunu Sahra götürdü resmen. Büyük tebrikler. Aslında Turabi ile uğraşmasa favori kız olabilirdi. Diğer oyunda da başarılıydı. Hırsını, Azmini çok seviyorum bu kızın.:Z

Dün Berna gitmeseydi demiştim ama yavaş yavaş soğuorum kızdan. Dün akşamda çok başarılı bir performansı yoktu.

Nadya az ama özlerden.:Z Kız çok az oynuyor ama onunda hakkını veriyor. Turabi'ye arada laf çakıyor ama problem yok beybisi.:love1:

Turabi gerçekten çok kötü başladı. Dün akşam ki oyunlarda su oyununda ki olayları herkesin malumu zaten.:F Ama olsun yapamayacağım deyip geri çekildi. Güzel yaptı. Dokunulmazlık oyunu tam onun oyunuydu ve hakkınıda verdi oyunun. En sondaki malubiyet Turabi'nin suçu değil. Orada ne kadar pratik olduğunu görmek istemeyen varsa görmesin ama görmek istemek isteyenler tekrar bir izlesin @ABAY_06 . Bu lafım sana. Ahmet gömmedi yani. İlk oyunda güzel gömdü ama Turabi.:Z

Karşı ekibten yorumlanacak Tek Merve Aydın var. Kız biraz performans mı kaybetmiş nee.:A Zor kazanıyor artık Sahra karşısında.:A

Hakan konusunda bilemiyorum ama bende Akın'a benzetiyorum. Akın gibi sinsi durmuyor çok efendi duruyor ama yavaş yavaş çözeceğiz.:X

Olayların kahramanı Duygu ise bu yıl esip gürleyemeyecek. İlk senesinde Mustafa'ya estiğini bu yıl yapamaz ki @xemrexxx 'in Seda'sı gerekli cevapları verdi.:Z

Seda'cığım.:love1: Çok süper bir karakteri olan inanılmaz sempatik biri. Her geçen gün yani 2 gündür bunu anlıyorum.:F

@Bully senin Hakan hırbo'yla kapışıyo :D

Bu arada senin tutuğun adamlar ada'dan karşı takıma geçiyor Akın'da olduğu gibi birde hırboy'la takışıyo benzerlikler çok :F
Güzel benzerlikler. :A

Aga benim desteklediğim adamlar Turabi ile anlaşamaz net, ben Turabi ile anlaşabilen adamı desteklemem. :D

Akşam Hakan Turabi'ye adamlık dersi verecektir. :)

#AşkAdamıHakan 'ın bu hareketleri birini hatırlatıyor ama sinsiliğini belli etmiyor doğal olarak sonuçta 2 kere buraya gelmiş biri.:kiki: Hatırlarız ki Kızları yanına çekmiştide ortalığı karıştırmıştı bu adam. Allah'tan mazisini biliyoruz.:):):):)
Bu akşamda küçük olayı büyüterek nasıl ortalığa çıkmaya çalıştığını görüyoruz. Geçen sene sinsi bakışlı AKıncıkta yapıyoru bunları.:kiki:

Fragmanda harbiden savaşa gider gibiler.:F

@Billy Kane geçen sene Sinsirela lakabını sen bulmuştun bu yılda şuna bir lakap bu.:F @Maskeli Fedai .:Z

Son düzenleme:
Kızları yanına çekmişmiş de ortalığı karıştırmışmış da yok artık diyorum. :F Şu hırbonun vukuatlarını savunacam diye ne zorlama laflar ediliyor ama hırbocular böyle işte şaşırmıyorum artık. :A

Turabi baktı ki Hakan gümbür gümbür geliyor hemen saldırmaya başladı ama Hakan bu oyunlara gelmez, efendiliğiyle, adamlığıyla cevap verecektir kendisine. :) Halk inşallah Hakan'a sahip çıkacak.

Hakan zamanında da kıskançlıklara yenik düşüp beceriksiz adamlar tarafından gönderilmişt.Sms olmadığı için yan gelip yatıp anca kulis yapmayı bilen adamlar kalmıştı adada.60 yaşındaki adam son 5'teydi yuh yani.Allah'tan sonunda Merve kazanmıştı da içime su serpilmişti.
O sezondan beceriksiz kulisçileri değil de halkın sevdiği ve başarılı isimleri almış kadroya Acun. Hakan,Merve ve Seda.
Turabi anca insanların arkasından sallar.Geçmiş yarışmacıların arkasından it,ya**ak gibi sözler söyledi.Hakan'a gider yaptı ama oyunda karşısına çıkamadı fghjkls.Millete adamlık dersi vereceğine önce Hakan'dan yüzme dersi alsın. :D
Bugün de çirkefliğine devam edip fragmanda görüldüğü üzere Hakan'a omuz atıyor.Hakan efendiliğiyle gereken cevabı verecektir.
Bence halk bu sefer Turabi'nin oyunlarını ve ezberlediği kamyon arkası sözleriyle bezeli konuşmalarını yutmayacak.
Hilmicem de Turabi'nin yanında giderse sonu kötü olur.Murat zamanında iyi bir arkadaştı ve Hilmicem'i finale taşımıştı ama Turabi öyle deği.Hilmicem böyle antipati toplar.

Biz de görüyorüzgün neyin ne olduğunu. Erkekler tarafından dışlanmış ve kızlarla birleşince ada onlara mağduru oynayıp kulis yapmıştı. Halkım yemeyecek bu oyunu ve halkın adımını destekleyecek.:Z
Hakan 7. 8. Haftada elenmiş bir yarışmacı. Buraya geliside basarisindan değil ve Turabi gibi bir 1.ye rakip olamaz.:):):):)

Asıl gülünmesi gereken yüzme dersi alsın lafı. Her konuda becerisi olursa siz laf sokamazsiniz diye almasın bence.:F

Survivorda efendilikle cevap bekleyenlere bu aksam #askadamiHakan 'i oyunlarda mahvedip cevap verecektir #turboturabi

#AşkAdamıHakan 'ın bu hareketleri birini hatırlatıyor ama sinsiliğini belli etmiyor doğal olarak sonuçta 2 kere buraya gelmiş biri.:kiki: Hatırlarız ki Kızları yanına çekmiştide ortalığı karıştırmıştı bu adam. Allah'tan mazisini biliyoruz.:):):):)
Bu akşamda küçük olayı büyüterek nasıl ortalığa çıkmaya çalıştığını görüyoruz. Geçen sene sinsi bakışlı AKıncıkta yapıyoru bunları.:kiki:

Fragmanda harbiden savaşa gider gibiler.:F

@Billy Kane geçen sene Sinsirela lakabını sen bulmuştun bu yılda şuna bir lakap bu.:F @Maskeli Fedai .:Z
hakan iyidir ters bişey yaparsa bakarız icabına. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...