Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklı mısın?Yalnız Hasan Ahmet'ten önce elenince bu lafları sana gösteririm :)

Elenmekle ne ilgisi var fesatlığın.:F Reflekstir tabi başka ne olacak.:F Yapamadı mı denir o durumda. Hemde Hasan gibi başarılı bir yarışmacıya.:kiki: Güldürdü Ahmet yine. Adam bildiğin çirkef.:A

Elenmekle ne ilgisi var fesatlığın.:F Reflekstir tabi başka ne olacak.:F Yapamadı mı denir o durumda. Hemde Hasan gibi başarılı bir yarışmacıya.:kiki: Güldürdü Ahmet yine. Adam bildiğin çirkef.:A
Bilerek yaptı yalan mı.İlkinde yapsa tamam haklısın derim ama ikincisinde yaptı.Ama en azından sayıyı alamadı.Ahmet kendini beğenmiş de Hasan değil mi güldürüyorsun :A

ne izliyorsun @sokak sanati :D @ABAY_06 izledim aga hırbo duygudan korkmuş baksana duyguyu gördükten sonra sahra bile iyi geliyor falan diyor duygum ona gününü gösterecek aga merak etme sen :D

Duygu'nun ne kadar cazgır olduğunu biliyoruz hepimiz.:F Bu konuda tartışmak istemiyorum. Yarışlarda aynı taraftalar çene ilede peynir gemisi yürümüyor deyip susayım.:A

Bu arada Hırbo gibi Cazgır, Çirkef kelimelerini bende kuyllanacağım biliniz.:Z Hırbo ile eş değer kelimeler.:A

Ben ünlüler kesimindenim.:F

Olsun Turabi'yi desteklediğini arada belli et yeter.:F Halkı desteklememen üzdü tabi bizi.:( Dimi @Yiğitt

Bilerek yaptı yalan mı.İlkinde yapsa tamam haklısın derim ama ikincisinde yaptı.Ama en azından sayıyı alamadı.Ahmet kendini beğenmiş de Hasan değil mi güldürüyorsun :A

Dikkatli izlersen her seferinde eli yukarı gidiyordu kesinlikle reflekslik bir olay. Bence taş atamazsın Hasan'a buradan.:Z

Ahmet Dursun çekemiyorda kendilerini.:F Ahmet ile aynı kefeye konmaz o eleman. Boş heyecan ve laf kalabalığı yapıyor.:F

Ben hrefleks olduğunu ispatladım. Çirkef oluşuda zaten geçen seneden isbatlı. Akın ile olanlar, Duygu'ya Serenay'a yapılan saygısızlıklar. Daha saymayayım.:A
Duygu ve Serenay'da kesinlikle haklıydı :)

Duygu'nun ne kadar cazgır olduğunu biliyoruz hepimiz.:F Bu konuda tartışmak istemiyorum. Yarışlarda aynı taraftalar çene ilede peynir gemisi yürümüyor deyip susayım.:A

Bu arada Hırbo gibi Cazgır, Çirkef kelimelerini bende kuyllanacağım biliniz.:Z Hırbo ile eş değer kelimeler.:A

Olsun Turabi'yi desteklediğini arada belli et yeter.:F Halkı desteklememen üzdü tabi bizi.:( Dimi @Yiğitt
Benim adım ezanla başladı selayla biter bi tek sana değil alayınıza gider.:F

@ABAY_06 aga sahra ona gereken cevabı verdi adamlık falan hikaye madam hırbo :D @sokak sanati kız haksızlığa karşı susmuyor buna çirkeflik dersin o sana kalmış ayrıca bu kelimeleri de kullan be gülüm sana kullanma diyen mi oldu :D

@ABAY_06 aga sahra ona gereken cevabı verdi adamlık falan hikaye madam hırbo :D @sokak sanati kız haksızlığa karşı susmuyor buna çirkeflik dersin o sana kalmış ayrıca bu kelimeleri de kullan be gülüm sana kullanma diyen mi oldu :D

Kullanacağım zaten.:F
Haksızlığa karşı susmadığı doğru ama beni sinirlendirmeyin nedir yaa.ss Dokunulmazlığı var sanki.:F Doğru düzgüğn uyum sağlasın işte.
Haksızlık olayı falan neyse o yıl bende destekliyordum ama dün akşam biraz saçmaladı.ss

2. Bölümün 2. Fragmanı yok mu? :F heyecandan uydurdum mu? :X

Yok 2. fragman. Dün akşam ki var işte ama Sero yok galiba.:X

Kullanacağım zaten.:F
Haksızlığa karşı susmadığı doğru ama beni sinirlendirmeyin nedir yaa.ss Dokunulmazlığı var sanki.:F Doğru düzgüğn uyum sağlasın işte.
Haksızlık olayı falan neyse o yıl bende destekliyordum ama dün akşam biraz saçmaladı.ss

Yok 2. fragman. Dün akşam ki var işte ama Sero yok galiba.:X
Tamam yanlış anlamışım. :X Sero oynamayacak galiba, kızların oynamama şansı var mı ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...