He çok zarifti bir ara baya sinirlendi bişeyler söyledi bizm anamız yokmu neydi öyle bişey @sokak sanati ne dedi tam izleyemedim orayıSEDACIĞIM NASILDI yine güzelliğii ve dobralığıyla @Çiğdem- e nanik yaptı mı@sokak sanati @ABAY_06 @Cengo
He çok zarifti bir ara baya sinirlendi bişeyler söyledi bizm anamız yokmu neydi öyle bişey @sokak sanati ne dedi tam izleyemedim orayıSEDACIĞIM NASILDI yine güzelliğii ve dobralığıyla @Çiğdem- e nanik yaptı mı@sokak sanati @ABAY_06 @Cengo
@xemrexxx sende izliyon demi yarışmayı numara yapma![]()
2 bölüm fragmanı aga hırbo Duygu'na arkadan bir ton laf söylüyor görmedinmi izle çabuk yorumunu bekliyorum@ABAY_06 aga yeni fragman mı çıktı yoksa dünkü fragmanı mı diyorsun![]()
Sadece susuyorumDün Ahmet Dursun'un çirkefliğini bir kez daha gördük.Adam Hasan gibi bir reise neler dedi.
![]()
Ne dedi @Cengo 😱Dün Ahmet Dursun'un çirkefliğini bir kez daha gördük.Adam Hasan gibi bir reise neler dedi.
![]()
Çarpsın çarpısın hırbonuzaBu sezon izler artık dicem ama izlemesin.Adam Turbo'ya çatıp duruyor.ss
Ne dedi @Cengo 😱
Hasan kum torbasını eliyle döndürdü Fulya reflekstendir dedi Ahmet yok bilerek yapmıştır dendi.Bence bunda uzatılacak bir şey yok.Ne refleksi abi.Sanki her gün elleriyle bir şey döndürüyorNe dedi @Cengo 😱
Haklı mısın?Yalnız Hasan Ahmet'ten önce elenince bu lafları sana gösteririmSusacakmış.
Ama haklıyım. O repliği buradan paylaşırım isterseniz. Koskoca Hasan reise ne dedi şaka gibi.Adam çekemiyor bildiğin.
![]()
Göstersin göstersin merakla bekliyorumne izliyorsun @sokak sanati@ABAY_06 izledim aga hırbo duygudan korkmuş baksana duyguyu gördükten sonra sahra bile iyi geliyor falan diyor duygum ona gününü gösterecek aga merak etme sen
![]()