Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu adamla hep aynı fikirdeyim ya. :A

Hakan hak ettiği şampiyonluğu bu sezon alacak inşallah. :Z

Keşke Gizem de olsaydı Merve ve Hakan'la süper olurdu. :Z Bu üçlüyü seviyorum Var mısın Yok Musun'dan beri. :Z

Hakan elendiğinde çok üzülmüştüm ve Kemal'e çok sinir olmuştum. Ama o zaman sms sistemi olsaydı Hakan finalde olurdu. Neyse ki bu sene Hakan alacak inşallah. :Z

Keşke Gizem de olsaydı Merve ve Hakan'la süper olurdu. :Z Bu üçlüyü seviyorum Var mısın Yok Musun'dan beri. :Z

Hakan elendiğinde çok üzülmüştüm ve Kemal'e çok sinir olmuştum. Ama o zaman sms sistemi olsaydı Hakan finalde olurdu. Neyse ki bu sene Hakan alacak inşallah. :Z
Sadece Kemal mi, Aydın, Ertan, İhsan, Emin, Oğuzhan hepsi Hakan'ın kuyusunu kazdılar. Dediğin gibi sms sistemi olsa Hakan şampiyondu. Ama neyse ki hak yerini buldu ve Merve kazandı. :Z

Oyunlarda da Turabi'yi gömecek inşallah. :A

Sadece Kemal mi, Aydın, Ertan, İhsan, Emin, Oğuzhan hepsi Hakan'ın kuyusunu kazdılar. Dediğin gibi sms sistemi olsa Hakan şampiyondu. Ama neyse ki hak yerini buldu ve Merve kazandı. :Z

Oyunlarda da Turabi'yi gömecek inşallah. :A

Kemal'in laflarına gıcık oluyordum onun için dedim. Hani şu kolu kanadı kırılma lafı vardı. :D Ertan ve İhsan'a da gıcık oluyordum ama Merve ezdi geçti hepsini. :Z

Turabi'yle iyiki aynı takımda değil Hakan. :Z Ezip geçecek inşallah. :Z

@Yiğitt izleyemiyorum ki niye atıyorsun bende özledim turabiyi döverse iyi olcak :D

TV'de baktım fragmana, bu fragman beni bile heyecanlandırdı. Cidden reyting rekorları kırar. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...