Berna'nın geçmesinin sebebi ise TURABİ - SAHRA VE BERNA birbirine girmiş.
Turabi bernA'ya mı cephe almış😱 Aman tanrım iyiydi onların arası demekki Berna yamuk yaptı.😡
Bu arada bu Nadya çok pis pis bakıyor korkuyorum ben ondan.
Berna'nın geçmesinin sebebi ise TURABİ - SAHRA VE BERNA birbirine girmiş.
Ben valla Sahra geçseydi çok daha üzülecektim çünkü çok başarılı birisi benim gözümde, Berna'ya o kadar yanmadım açıkçası.Turabi bernA'ya mı cephe almış😱 Aman tanrım iyiydi onların arası demekki Berna yamuk yaptı.😡
Bu arada bu Nadya çok pis pis bakıyor korkuyorum ben ondan.
Ben valla Sahra geçseydi çok daha üzülecektim çünkü çok başarılı birisi benim gözümde, Berna'ya o kadar yanmadım açıkçası.
Hakan'a üzüldüm malesef, Bozok gitmeliydi.
Nadya'da sinsilik var
Efsaneye son 23 saat 57 dakika.Bozok yinr yarışlarda iyiydi bence. Hakan'ın gitmesine sevindim zaten aşk ile orada duruyordu tam oyuncuç Hiç sevmezdim onu.ss
Berna Merve'yi yeniyordu arada. Sahra'da yeniyordu ama Berna farklıydı bee. Keşke Nadya gitseydi sinsi sinsi bakıyor tırsıyorum .ama Oda iyi iş çıkaracak gibi. ence Survivor o olabilir.
Gönüllüler Şahane Duygu&Turabi bahane.
@Maskeli Fedai keşke olsaydı ama Alp'de iyidir be.
Efsaneye son 23 saat 57 dakika.
Evet seda oSeda sarışın olan mıydı? Eğer o ise bende onu tercih ederdim. Berna bana göre All Star bile değil.
Belki o kadar guclu degil ama ben yine de onu isterdimSeda o kadar güçlü değil Berna'nın geçmesi iyi oldu
Bende okurken kocası yazısını görmedim Nadya-Merve sandım ilk.@Yiğitt Nadya'nın ilk kocası ile Merve Oflaz aşk yaşamış. Yani bunların yarışı baya elem kederli olur. @Bully @Maskeli Fedai @Billy Kane . @mrt-06
Aynen , Seda ünlülerde olsaydı çok iyi olurdu. Merve ile çok iyi anlaşıyorlardı Kızlar Erkekler zamanındaOğlum var ya tüm desteklediğim isimler ünlülerde toplandı, bu kadar olur.
Hakan-Doğukan-Anıl-Merve Oflaz, Merve Aydın aynı takımda daha ne isterim.
Seda da ünlülerde olaydı iyiydi, neyse sağlık olsun artık o kadar da olur.
seda yapamaz tek başınaAynen , Seda ünlülerde olsaydı çok iyi olurdu. Merve ile çok iyi anlaşıyorlardı Kızlar Erkekler zamanında
Bende okurken kocası yazısını görmedim Nadya-Merve sandım ilk.
@Yiğitt Nadya'nın ilk kocası ile Merve Oflaz aşk yaşamış. Yani bunların yarışı baya elem kederli olur. @Bully @Maskeli Fedai @Billy Kane . @mrt-06
seda yapamaz tek başına
konu açmıştım ben görmediniz mi ?
Belli olmaz. Kızlar Erkekler'de sanırım son 6'ya kadar kalmıştı. O zaman eleme sisteminin kurbanı olmuştu. Merve ile ikisi başka bir grubun karşısında iyi direnmişlerdi ama eleme oyununa ikisi kalınca elendi. Sistem şimdiki gibi olsaydı ilk 3'e girerdi. Başarılı bir yarışmacıydı. Duygu ile anlaşacaklarını düşünüyorum.seda yapamaz tek başına
Bu all star ama kolay değil işte , biraz yanında eski arkadaşları olsaydı keşkeBelli olmaz. Kızlar Erkekler'de sanırım son 6'ya kadar kalmıştı. O zaman eleme sisteminin kurbanı olmuştu. Merve ile ikisi başka bir grubun karşısında iyi direnmişlerdi ama eleme oyununa ikisi kalınca elendi. Sistem şimdiki gibi olsaydı ilk 3'e girerdi. Başarılı bir yarışmacıydı. Duygu ile anlaşacaklarını düşünüyorum.
KeşkeBu all star ama kolay değil işte , biraz yanında eski arkadaşları olsaydı keşke
eğer adada semaptik hallerini yansıtırsa sms te kolay kolay elenmez bence
Evet keşke Hakan-Merve-Seda aynı takımda olabilselerdi. Sağlık olsun.Aynen , Seda ünlülerde olsaydı çok iyi olurdu. Merve ile çok iyi anlaşıyorlardı Kızlar Erkekler zamanında