Ama farkındaysan Acun başlıyor diyince ünlülerde.Orada direkt geçilmiş.Ayrıca ilk gelişte Ahmet de görünmüyordu ünlülerde sonra o uçaktan geçmiş herhaldeHelikopterde Gönüllülerde ama.
Hakarete kaçan hiç bir yorum yazmadım. Hiç bir şekilde yanlış bir cümlede yazmadım. Seni seviyorum biliyorsun. O yüzden problem yok ben tam gaz devam ediyorum. Bana karşı olan arkadaş(lar)a da prim vermeyeceğimlKonuda bu şeklde mesajların yazılması büyük tartışma çıkartabilir. Bu yüzden mesajlarını siliyorum @KayıpSehir . Tamam sevdiğin yarışmacıyı destekleyebilirsin ama bu şekilde hakarete kaçan yorumlar yazman yanlış. Lütfen konuda bu şekilde yorumlar yazmayalım
Serenay'ın baş destekçilerinden biriside benim ama bu şekilde yorumlar yanlış. Sevdiğim üyelerdensin. Yarışmacını destekle ama eleştirilerini daha sakin dile getir O zaman sorun kalmazHakarete kaçan hiç bir yorum yazmadım. Hiç bir şekilde yanlış bir cümlede yazmadım. Seni seviyorum biliyorsun. O yüzden problem yok ben tam gaz devam ediyorum. Bana karşı olan arkadaş(lar)a da prim vermeyeceğiml
Pekala dostum.@KayıpSehir şu sıralr Sero'ya nötrüm. tarafsız olarak güldüm ama Annem için geçen yılın lafıydı yenisi lazım. Tekrarlamayı sevmiyorum.
Fragman son 10 saniyeye kadar iyi ama Turabi ve o berbat özlü sözleri yine meydanda.
BERNA ÜNLÜLERDE BAŞLIYOR.
BERNA ÜNLÜLERDE BAŞLIYOR.
Ama öyle yani o söz ne Allah aşkına. Hem de daha ilk haftadan.
Ama öyle yani o söz ne Allah aşkına. Hem de daha ilk haftadan.
Sorun karşılık sonucu çıktı ama sorun değil olgun olduğum için büyüklükte bana kalıyor. Ama senin için dikkat edeceğim. Ayrıca Serenay'ımın fanı olduğunu bilmiyordum. sevindim.Serenay'ın baş destekçilerinden biriside benim ama bu şekilde yorumlar yanlış. Sevdiğim üyelerdensin. Yarışmacını destekle ama eleştirilerini daha sakin dile getir O zaman sorun kalmaz
Aman ne bildiği var onun. Zaten hiçbir hareketinin açıklanacak bir yanı yok.Turabi'nin vardır bir bildiği.😎 Daha açılayamadığım olayı olmadı ve yine bir açıklaması vardır. Ben kimi yazdı onu merak ediyorum.
Bu arada favorin kim.
Aman ne bildiği var onun. Zaten hiçbir hareketinin açıklanacak bir yanı yok.
Favorim yok favorilerim var. Hakan Hatipoğlu, Merve Oflaz, Anıl ve Hilmicem.
Ne alaka hepsi de başarılı. Turbiş'i seven birinden zaten Hakan, Merve ve Anıl gibilerini sevmek beklenemez.En irrite isimleri yine bulmuşsun. Hepsi samimiyetsiz. Merve biraz sinsi gibi zaten. Anıl ve Hakan acayip irrite. Hilmi bizden ona pek laf yok.
Açıklamalarımı tekrarlamak istemiyorum. profil fotom yeter.😎
Ne alaka hepsi de başarılı. Turbiş'i seven birinden zaten Hakan, Merve ve Anıl gibilerini sevmek beklenemez.
Iyyy artık profiline giresim yok.
Ben Survivor'dakiler için kast ettim yoksa Sedef'i sevdiğini biliyorum.Senin profilindeki Sedef'ide seviyorum ne yani. Onun gibiler samimiyetsiz içten pazarlıklı oluyorlar.
Girme zaten. Bir müddet ötede yaşa.
Ben Survivor'dakiler için kast ettim yoksa Sedef'i sevdiğini biliyorum.
Cidden değiş şu profili.