Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fragman son 10 saniyeye kadar iyi ama Turabi ve o berbat özlü sözleri yine meydanda. :(

Konuda bu şeklde mesajların yazılması büyük tartışma çıkartabilir. Bu yüzden mesajlarını siliyorum @KayıpSehir . Tamam sevdiğin yarışmacıyı destekleyebilirsin ama bu şekilde hakarete kaçan yorumlar yazman yanlış. Lütfen konuda bu şekilde yorumlar yazmayalım :)
Hakarete kaçan hiç bir yorum yazmadım. Hiç bir şekilde yanlış bir cümlede yazmadım. Seni seviyorum biliyorsun. :) O yüzden problem yok ben tam gaz devam ediyorum. Bana karşı olan arkadaş(lar)a da prim vermeyeceğiml :)

@KayıpSehir şu sıralr Sero'ya nötrüm. tarafsız olarak güldüm ama Annem için geçen yılın lafıydı yenisi lazım.:( Tekrarlamayı sevmiyorum.

Hakarete kaçan hiç bir yorum yazmadım. Hiç bir şekilde yanlış bir cümlede yazmadım. Seni seviyorum biliyorsun. :) O yüzden problem yok ben tam gaz devam ediyorum. Bana karşı olan arkadaş(lar)a da prim vermeyeceğiml :)
Serenay'ın baş destekçilerinden biriside benim ama bu şekilde yorumlar yanlış. Sevdiğim üyelerdensin. Yarışmacını destekle ama eleştirilerini daha sakin dile getir :) O zaman sorun kalmaz :)

Fragmanda ki çığlıklar inanılmaz.:F Almeda, Serenay süperler.

Hülmücem nasıl uçuyor öyle.:F Saçları uzatmasa iyiymiş.

Nadya'da iyi görünüyor. Merveleri'yi pek göremiyorum.:X

Serenay'ın baş destekçilerinden biriside benim ama bu şekilde yorumlar yanlış. Sevdiğim üyelerdensin. Yarışmacını destekle ama eleştirilerini daha sakin dile getir :) O zaman sorun kalmaz :)
Sorun karşılık sonucu çıktı ama sorun değil olgun olduğum için büyüklükte bana kalıyor. :)Ama senin için dikkat edeceğim. Ayrıca Serenay'ımın fanı olduğunu bilmiyordum. :) sevindim.

Turabi'nin vardır bir bildiği.😎 Daha açılayamadığım olayı olmadı ve yine bir açıklaması vardır. Ben kimi yazdı onu merak ediyorum.:F

Bu arada favorin kim.:Z
Aman ne bildiği var onun. :F Zaten hiçbir hareketinin açıklanacak bir yanı yok. :F

Favorim yok favorilerim var. :Z Hakan Hatipoğlu, Merve Oflaz, Anıl ve Hilmicem. :Z

Aman ne bildiği var onun. :F Zaten hiçbir hareketinin açıklanacak bir yanı yok. :F

Favorim yok favorilerim var. :Z Hakan Hatipoğlu, Merve Oflaz, Anıl ve Hilmicem. :Z

En irrite isimleri yine bulmuşsun. Hepsi samimiyetsiz.:( Merve biraz sinsi gibi zaten. Anıl ve Hakan acayip irrite. Hilmi bizden ona pek laf yok.:F

Açıklamalarımı tekrarlamak istemiyorum. profil fotom yeter.😎

En irrite isimleri yine bulmuşsun. Hepsi samimiyetsiz.:( Merve biraz sinsi gibi zaten. Anıl ve Hakan acayip irrite. Hilmi bizden ona pek laf yok.:F

Açıklamalarımı tekrarlamak istemiyorum. profil fotom yeter.😎
Ne alaka hepsi de başarılı. :F Turbiş'i seven birinden zaten Hakan, Merve ve Anıl gibilerini sevmek beklenemez. :A

Iyyy artık profiline giresim yok. :F

Ne alaka hepsi de başarılı. :F Turbiş'i seven birinden zaten Hakan, Merve ve Anıl gibilerini sevmek beklenemez. :A

Iyyy artık profiline giresim yok. :F

Senin profilindeki Sedef'ide seviyorum ne yani.:A Onun gibiler samimiyetsiz içten pazarlıklı oluyorlar.:A

Girme zaten.:F Bir müddet ötede yaşa.:F

Senin profilindeki Sedef'ide seviyorum ne yani.:A Onun gibiler samimiyetsiz içten pazarlıklı oluyorlar.:A

Girme zaten.:F Bir müddet ötede yaşa.:F
Ben Survivor'dakiler için kast ettim yoksa Sedef'i sevdiğini biliyorum. :bhr: :A

Cidden değiş şu profili. :F

Ben Survivor'dakiler için kast ettim yoksa Sedef'i sevdiğini biliyorum. :bhr: :A

Cidden değiş şu profili. :F

Her zaman aklınızın bir köşesinde kalsın diye yaptım o profil fotosunu.😎 Şampiyon belli 2. kim.:Z

Sevdiğim isim dedin Survivor'ı kasteddiğini çözememiştim.:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...