Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

@Bully bu sıralar pek giremiyordum o nedenle paylaşmayı unutmuşum. :D

Fragmanlar bomba, bölümde bombaydı. :D Haftaya inş zirveden inmeyiz. :Z

Muhteşem bir bölümdü ya. Neydi bu bölüm böyle. 😱

Tüm sırlar açığa çıktı. Şaka gibi bir bölümdü, izle izle doyamadım. :(

Poyraz ve Ayşegül ilk öpüşmelerini yaşadı ama sonları iyi olmadı. :(

Sadrettin'in tuzağı ortaya çıktı. :D Poyraz'dan bilecek sanıyorum bu durumu, ortalık iyice karışacak. :(

Kısacası süper bölümdü. :Z

Son bölüm bence de enfesti, en güzel bölümlerden biriydi. Bir sürü sır açığa çıktı valla. 😱

Poyraz-Ayşegül öpüşmesi süperdi. :bhr: Ama bölümün sonu fenaydı. Fesat Sema işte. :( Ayşegül, Poyraz'ı kolay kolay affetmez gibi bu sefer, Poyraz fena faka bastı. :(

Ama Sadrettin, Poyraz'ı Zafer'e vurdurtacak galiba. Eğer Poyraz vurulursa Ayşegül yumuşayacaktır. :D

Kanal D dizinin tekrarlarını veriyor bu hafta, haftaya güzel bir yükseliş bekliyorum. :)

Dizi yeni bölümüyle başlıyor.

Poyraz kendini Ayşegül'e affettirmek için çabalayacak, Bahri Baba Sadrattin'e fena saracak. :D

Muhteşem bir bölüm bizi bekliyor. :Z

Muhtesem bir bölümdü yine. Özellikle sonu süper bitti. Şarkılar yine süperdi. Merakla bekliyorum diğer bölümü. :Z

bölüm süperdi ya çok beğendim poyraza tuzağı kuran ünsalmış
pis herif şimdide cinayet çıktı ah poyraz ya

Yine muhteşem bir bölümdü. Olaylar hiç bitmiyor ya. :D Yine çok beğendim bölümü, Bahri Baba'nın lafları beni güldürüyor. :D

Poyraz ve Ayşegül. :bhr:

Fragman yine müthiş. Dizi harika bir şekilde ilerliyor. Sıkılmadan, soluksuz izliyorum, senaryo çok sağlam. :)

Bahri Baba Zafer'e baskın yapıyor demek süper olacak ama o psikopat yırtar yine bir şekilde. Bahri onun gerçek yüzünü biliyor artık bakalım neler olacak :)

Mümtaz'da bi numaralar olduğunu, Poyraz'a onun iftira atmış olabileceğini ilk bölümden yazmıştım tahminim doğru çıktı. Patronu da Ünsal Özbakan'mış Poyraz ve Sinan bunu öğrenince işler karışacak :)

Songül Poyraz ve Ayşegül'ü öğreniyor şimdi yandılar işte Bahri baba bunu duyarsa Poyraz nasıl yırtar bilemeyecem. Gerçi Bahri onu çok seviyor Poyraz derdini bir şekilde anlatır, affettirir kendini. :D

Muhteşem bir bölümdü yine.

Ah Mümtaz ah. Poyraz'ım seni abisi bilmişti. :( Ben hiç Mümtaz'dan numaralar çıkacağını bilmezdim. :T:

Sadrettin ve karısı çok fena ya. :ppp: Poyraz ve Ayşegül'ün ilişkisini öğrendiler, tehdit et dur. :T:

Yine muhteşem bölümdü, olaylar olaylar. :Z

Geçen bölümün yorumu ya la o. :bağır:
Fragmanı yorumlamışım oku yorumumu bölümü yorumlamış kadar olmuşum aslında. :F

Son bölümde Bahri Baba'nın Zafer'e kapak yapması çok hoşuma gitti. :A

Sonu da güzel bitti macera tam gaz devam ediyor. :X

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961