Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Evet arkadaşlar nihayet necati abide olanları gördü sanırım tam olarak bizim istediğimiz adamlar olmasada yeni senarist ekipleriyle çalışıcak ve bizzat başında durucak işte o açıklama;
Vadi Eskiye Döndü..Raconlar,Özlü sözler Ve Nefeslerinizi Kesecek Aksiyon Dolu Bölümler.246.Bölüm'den İtibaren Senaryoyla ''Tam Olarak'' Tekrar Necati Şaşmaz Yanında yeni eğitilmiş yeni senaristlerle beraber ilgilenmeye başladı..! Yeni Senaristlerin İsmi kamuoyuna sunulmayacak ! Tekrar Reytingleri Alt üst etmeye geliyoruz Biz hazırız,Peki siz hazırmısınız ? Bomba Gibi 246.Bölüm Tanıtımı Yakında Burada. 34RCP44 ÖZEL!

@AlemTo :D

aynen öyle ya biz sıkılıyosak öylesine izleyen adam ne yapar kanalı değiştirir onları ekrana bağlamamız lazım ekrana çivilememiz lazım
aynen öyle aga ama inşallah bu hamle doğru olurda hayal kırıklığı yaşamayız yoksa artık benim ümitlerim suya çoktan düştüde hasan deresine doğru ilerliyo...

Evet arkadaşlar nihayet necati abide olanları gördü sanırım tam olarak bizim istediğimiz adamlar olmasada yeni senarist ekipleriyle çalışıcak ve bizzat başında durucak işte o açıklama;
Vadi Eskiye Döndü..Raconlar,Özlü sözler Ve Nefeslerinizi Kesecek Aksiyon Dolu Bölümler.246.Bölüm'den İtibaren Senaryoyla ''Tam Olarak'' Tekrar Necati Şaşmaz Yanında yeni eğitilmiş yeni senaristlerle beraber ilgilenmeye başladı..! Yeni Senaristlerin İsmi kamuoyuna sunulmayacak ! Tekrar Reytingleri Alt üst etmeye geliyoruz Biz hazırız,Peki siz hazırmısınız ? Bomba Gibi 246.Bölüm Tanıtımı Yakında Burada. 34RCP44 ÖZEL!

@AlemTo :D
Hayırlısı hacı :D senaristler neden saklanacakmış orasını pek anlamadım? :) umarım senaryo düzelir vadi eski havayı yakalar tekrardan :)

işte aga kabullenmesi zor olsada vadide bir gün biticek ama bizde efsane şekilde hatırda kalmak istiyoruz böyle bölümlerle bırak efsaneyi kestane diye hatırlamazlar bizi yapamıyolarsa düzgünce bir final sahnesi çekip bitirecekler yalandan uzatmaya gerek yok.
aga ne bitirmesi ne kestanesi işte bu senin yorumun herkes böyle düşünmüyor vadi final falan yapmasın niye yapsın sarmıyorsa izlemeyi bırakırsın final yapsın ne demek zaten birgün gerçekten izlenmezse o zaman zaten istesede bu kapitalist düzende ekran da yer bulamaz ki

aboo kim dedi bunu yahu merak ettim valla
biz her zaman hazırızda vadi hazır olsun istediğimiz
gibi bölümler olsun hazırırz valla

aga ne bitirmesi ne kestanesi işte bu senin yorumun herkes böyle düşünmüyor vadi final falan yapmasın niye yapsın sarmıyorsa izlemeyi bırakırsın final yapsın ne demek zaten birgün gerçekten izlenmezse o zaman zaten istesede bu kapitalist düzende ekran da yer bulamaz ki
aga senin bu düşüncen vadini istediği kadar kötü senaryo yazsın kalitesiz bölüm çeksin izlerim demek ama bende diyorumki 12 yıllık bi vadici olarak okadar güzel bölüm seyretmişken şimdi bu çıtayı aşağı çekmek bırak aşağı yerin dibine sokmuşken izlemeye devam edelim final yapmasın diyosun ama şunuda unutma biz övüne övüne diziyi anlatırken şimdi millet her bölümden sonra övüne övüne hataları sayıyo kalite farkını buyur sen düşün.

aboo kim dedi bunu yahu merak ettim valla
biz her zaman hazırızda vadi hazır olsun istediğimiz
gibi bölümler olsun hazırırz valla
abla buda bi tüyo bu bölümde anlicaz doğrumu değilmi inşallah buda harbiye çıkmaz.

aga senin bu düşüncen vadini istediği kadar kötü senaryo yazsın kalitesiz bölüm çeksin izlerim demek ama bende diyorumki 12 yıllık bi vadici olarak okadar güzel bölüm seyretmişken şimdi bu çıtayı aşağı çekmek bırak aşağı yerin dibine sokmuşken izlemeye devam edelim final yapmasın diyosun ama şunuda unutma biz övüne övüne diziyi anlatırken şimdi millet her bölümden sonra övüne övüne hataları sayıyo kalite farkını buyur sen düşün.

abla buda bi tüyo bu bölümde anlicaz doğrumu değilmi inşallah buda harbiye çıkmaz.
inşallah canım inşallah umudumu yitirmedim ben vadi
eskiye döner inşallah kendi adıma sonuna kadar bırakmıcam
vadiyi sonunda kadar izlicem

aga ben seni anlıyorum düşüncen bence de doğru eğer o yılların efsanesininhafızalarda rezil bir şekilde iz bırakıp veda etmesini istemem tabi cak ben böyle bir sıkıntı şu an da görmüyorum bazı sıkıntılar olsada vadi iyi bir şekilde yoluna devam ediyor en az 2-3 yıl daha senaryo sıkıntısı çekmeden devam edebilir

aga ben seni anlıyorum düşüncen bence de doğru eğer o yılların efsanesininhafızalarda rezil bir şekilde iz bırakıp veda etmesini istemem tabi cak ben böyle bir sıkıntı şu an da görmüyorum bazı sıkıntılar olsada vadi iyi bir şekilde yoluna devam ediyor en az 2-3 yıl daha senaryo sıkıntısı çekmeden devam edebilir
aga valla senin düşüncene saygı duyuyorum ama ben senin kadar olaylara pozitif bakamicam bakamıyorum.
inşallah canım inşallah umudumu yitirmedim ben vadi
eskiye döner inşallah kendi adıma sonuna kadar bırakmıcam
vadiyi sonunda kadar izlicem
inşallah abla

kadircim ne olursa olsun 12 yıl sonra tüm programlarda olsa
yinede birinci oluyoruz ab de düzelecek inşallah bu yüzden
bitsede hafızalarda rezil olmaz eğer 12 yıl sonrada 1.oluyorsa
bence olmaz ne diziler kalkıyor kaliteli oyuncuların olduğu gördük
bunlara rağmen vadi devam ediyor ya bana yeter bu ben bırakmadan
devam edecem necati şaşmaz ameliyat olur olmaz daha dikişleri alınmadan
sete gelip işine devam etti ya bizlere izleyicilere saygısı varya sırf bu yüzden
bırakmam başkası olsaydı iyileşene kadar sete gelmezdi

eyvallah aga 🙂 herkese hayırlı geceler
iyi geceler aga Allah rahatlık versin
yarın İnşallah fragmanda recep in tüyosunun doğru çıktığını görürüz

Kurtlar Vadisi çoktan gelmiş geçmiş en büyük iş olduğunu kanıtlamıştır şuan bizim koyduğumuz çıtaya ulaşabilecek birşeyin gelmesi imkansız

12.yılında zirvede olmak nedir ya örneği dünya üzerinde yeryüzünde yok :D

iyi geceler aga Allah rahatlık versin
yarın İnşallah fragmanda recep in tüyosunun doğru çıktığını görürüz

Kurtlar Vadisi çoktan gelmiş geçmiş en büyük iş olduğunu kanıtlamıştır şuan bizim koyduğumuz çıtaya ulaşabilecek birşeyin gelmesi imkansız

12.yılında zirvede olmak nedir ya örneği dünya üzerinde yeryüzünde yok :D
aynen yok canım klavyene sağlık takasım

adam çok güzel özetlemiş.
Tabii ki, senaryo. Yazılan diğer sebeblerin (samimiyyetin olmaması, karakterlerin diziden çıkarılması, sürelerinin uzatılması) hepsinin başında senaryo duruyor.

Dediğim gibi, benim için Vadi bitti. Artık vakit dolsun diye izliyorum. O kadar boşum yani. Sezona güzel başladık. Şimdi yiğitden boşan, ama nafakasını yeme. Amonun gelişi, Polatın yeniden operasyonlara çıkması, Ranın oluşu, Polara Ra-lık teklif edilmesini görüp oha-falan oldum yani. Ama bir kaç bölüm sonra geçen sezonla yarışır halde rezalet bölümler izlemeye başladık. Son haftalarda Vadiyi beğenenlere acil yabancı dizi takviyesi yapılması lazım. Normal bir soru. Polatın bu sezon dizideki statüsü ne? Kimsin sen, Polat Alemdar, kimsiiiiin?

Motor çetesi getirdiler. Ben de "The Lost and Damned" kıvamında bir şey olacağını düşündüm. Karşımıza Johnny yerine Pitbull çıktı. Sineye çektim. Galiba Hollywood da düet okumaya adam kalmayınca Vadiye inmiş. Bu adamları ben adi birer motorcu olacağını sanıyordum ki, herif ağır motor çıktı. Zaten geberip gitti.

Babası da, Fehmi de kuramadı bir kpnseyi. Galiba senaristler konsey fetişi. Adamlar 3 yıldan fazladır tutturmuş "Konsey de, konsey, konsey de, konsey" diye. Bir gün Cahit Fehmiye "Konsey de neeamiş be! Ne var bu konseyde?" soracak, Fehmi de "Babam var, Cahit" diyecek diye korkuyorum. Onun yerine böyle bir senaryo olsaydı, daha güzel ola bilirdi.

"Vahab Kuzuzade Orta Doğunun karanlık yüzü olan "Gölge Konseyi"nin Baronudur. Kurtlar Konseyiyle aynı zamanda kurulmuştur bu kosney. Mehmet Karahanlının gizli misyonlarından biri konseyi deşifre etmektir. Yalnız bunu başaramayınca, üstelik Türk ordusunu da Iraka sokamadığından infaz edilir. Şimdiyse "Gölge Konseyi" açığa çıkmıştır ve bölgeyi kontrol için Tapınakçılar ve KGT ile savaş vereceklerdir."

Ana hikaye böyle bir şey olsaydı, daha akıcı bir sezon izlerdik.

Dizide karakter fazlalığı var. Hem de çok. Hapçısı, tacizcisi, silah, adam, organ ve bunun gibi kanuna aykırı her şeyin ticaretçisi, gazetecisi, bankacısı, iş adamı, teröristi, zibilyon tane kötü karakter var dizide.Üstelik hepsinin ortak bir dostu da yok. Her biri bir-biriyle düşman ve ya dostlar. Böyle bir dururm olunca, tabii, hikaye irelilemez.

1. Brendon Sagirin ve Şedinin dostu, Amerika, KGT-nin düşmanı.

2. Algis zaten tansiyon hastası adam gibi dolaşıyor ortalışka. "Aman Ali Rıza bey, ağzımızın tadı kaçmasın" modunda.

3. Can Amerikalıların, KGT-nin, Fehmi ve saz arkadaşları Cahit ve Hakkının düşmanı. Cahit ve Hakkı kendi aralarında düşman. Brendonun dostu.

4. Sagir Halifenin, Amerikalıların, KGT-nin düşmanı, Brandonun dostu.

5. Fehmi Cahit ve Hakkının dostu, Brandonun düşmanı.

6. Cahit Brandon, Sagirin düşmanı, ama Amerikalı olmasına rağmen Fehminin dostu. Bence, onların arasında özel bir ilişki var. Belki de Hakkıyla bu yüzden düşmandırlar. Cahit Fehmiyi bir başkasıyla paylaşmak istemiyordur. Zaten 3 ay boyunca bunlar yalnız başına sadece satranç mı oynadı?

7. Pusat Baltazarın düşmanı, Baltazar Hakkının dostu olduğu için, Hakkının da düşmanı. Ama Hakkı Fehminin dostu olmasına rağmen, Fehminin düşmanı değil. Cahit ile ilgili ola bilir.

8. Settar bizim düşmanımız, karılarının dostu. Mozikin düşmanı. Zülfikarla inişli-çıkışlı bir ilişkileri var. Zaten geçmişte ne yaşandıysa, bir-birilerine karşı soğuklar. Settarın hep bi naz çekmeleri, Zülfikara "bana yemek vermelisin" istekleri. Settar Zülfikarı unutmak için 2 karı aldı, yetmedi, 2-sini de aynı eve koydu, ama hala Zülfikarı unutamadı.

9. Tilki KGT ve Amerikalıarın, Cahitin düşmanı. Brendonla neüdiyi belirsiz bir ilişkileri var.

10. Akif KGT (adamın kendisi zaten KGT), Cahitle dost, Amerikalılar, İngilizler, Sagirle düşman. Fehmiyle bir düşmanlıkları yok. Yine Cahitin işi.

11. Profesör Martin en gıcık olduğum karakter. Hangi taraftansın, la* sen?

12. Sonra hepsi Polata. Düşmanlar. Zaten Polat atarlı liseli ergenler gibi herkese düşman a**.

Gördüğünüz gibi bunca karakter varken, dizi irelilemez. Zaten dizi Cahit-Fehmi özel hayatı, Settar-Zülfikar-2 karı dörtlemi, Polatın ailesinin yok oluşu, Elifin eğitim problemleri üzerinden devam ediyor. Sen ana hikayenin irelilemesini bekle.

Ana hikaye neydi? Hanedanlar. Ben Hanedanlar konseptini duyunca yine, oha-falan oldum. Zaten ben sık-sık oha-falan olurum. Ota-b**a oha-falan olurum. Ama hikaye irelileyemedi. Amon geldi, Polata Ra-lık, yani Tanrılık vermek istediğini dedi. Hani "Tanrılarla savaşmak için Tanrı olcen" mantığı. Sevincimden evde 60 şınav çektim o an. Polat ne yaptı? Menemen yaptı. Biz de "dostluk, kardeşlik, oleyyyyy)))))" diye sevindik. Ula* adama Tanrılık teklif ettiler, yani "Tanrılar Savaşı" konsepti izleye bilirdik, sen hala onların menemen yeyişine sevin.

Senaryo ekibine yabancı senarist alsalar ve kesenin ağzını bir az (aslında, baya) açsalardı 2014-2015 sezonu Türk ve Dünya dizi tarihine "Tanrılar Savaşı" konseptiyle adını kazıyacaktı.

Bi de forumda illa tutturmuşlar cenaze taransın diye. Ula*, adam cenaze namazını mı kılsın, adam anasına mı ağlasın, yoksa elin psikopatıyla mı çatışsın?

Sonra da diyorsunuz ki, reytingler düşüyor. Reytingler düşmesin de, ben mi düşeyim?

düşüncesidir ne diyelim ama 100 de 100 doğru
demem diyemem sanada rica ediyorum bak zaten moralimiz
bozuk vadiye üzülüyoruz kızıyoruz birde böyle
yorumlar paylaşma lütfen rica ediyorum benim hatrım
için
abla haklısında işte insan hıncını biyerden almak istiyo ama senin hatrın için susalım bakalım