Maskeli Fedai
Favori Üye
Aga ikimiz de bedevilikten kurtuldukteşekkürler aga 🙂 eee takdir sizin artık en son açtığım konu 230.bölüm fragmanı ydı bilmem mesajı verebildim midaha önümüzde en az bir 50 bölüm var aga hepimize düşer
Aga ikimiz de bedevilikten kurtuldukteşekkürler aga 🙂 eee takdir sizin artık en son açtığım konu 230.bölüm fragmanı ydı bilmem mesajı verebildim midaha önümüzde en az bir 50 bölüm var aga hepimize düşer
öyle oldu agaAga ikimiz de bedevilikten kurtulduk![]()
teşekkürler abi 🙂 sağlık olsun vadi bitmesin de eleştride olursa olsun no problem
Bu kim laaaa![]()
Şu adam bence daha çok yakışırdı Lion Timi komutanlığına
Set resimlerinde var. Ama tabii bu benim düşüncemBu kim laaaa
abartma aga istersen bu adam figüran tamam boy var da hepsi o kadar yani![]()
Şu adam bence daha çok yakışırdı Lion Timi komutanlığına
@Polat Şaşmaz ''hatıra'' müziğin ismi
Agalar 2.20'den itibaren başlayan müziğin adı neydi yav ben bir ara indirmiştim o kadar müzik var bulamıyorum.
@takas @china_shangai abi @-KADİR- @34rcp44 @Master.1000
çiğdem ben bu ikisini sevdim bunlar olsun ama settarın eşleriofff allahım yarabbim yaaa bizzz bölüm düzelicek diye bekliyoruz bunlar hala
bu motorcu asalakları bölüme koymayı düşünüyor bunlar bölümde varsa zaten kesin settar ve kadınlarıda var demektir bu hafta yine işimiz var 😱😱😱😱😱
![]()
yapma cnm yaaa dizinin içine zaten bunlar ediyordu baltazar ve otorcu çeteleriçiğdem ben bu ikisini sevdim bunlar olsun ama settarın eşleri
olmasın ya
tayfun atay çok güzel yazmış ya
kız yok ben bu ikisini diyorum diğer motorcuları bende sevmiyoorum istemiyordumyapma cnm yaaa dizinin içine zaten bunlar ediyordu baltazar ve otorcu çeteleri
settar ve eşleri dizinin içine bunalr ediyordu 1 bucuk satlik dizi yapıyorlar yarım saati balzatarla motorcu asalaklara gidiyor diğer yarım saatte settar ve eşlerine koskoca 1 saati bunlara veriyorlardı nerdeyse pitbull geberdi ama bu kel kafalı kız çıktı başımıza bu seferde
ben settar ve bu motorcu asalakları izlerken başka dizi izliyorum sanıyorum cnm kesinlikle vadi havasını yerle bir ediyorlar farklı pembe dizi izliyor gibi hissediyorum kendimi![]()
cnm nezaman bunlar olursa dizide settar ve eşleride oluyor malesef bu bölüm settarın kızına iş kurma saçmalıklarını izleyebiliceğimiz sahneler gelebilir sonrasındada eşlerinin komsuluk hikayeleri gelir motorcular göründüğü zaman settar ve eşleride oluyor kesinlikle bölümlerdekız yok ben bu ikisini diyorum diğer motorcuları bende sevmiyoorum istemiyordum
ama bu ikisi iyiler ben sevdim bunları bunlar olsun bu ikisi çok yer tutmaz canım
settarın eşleri olmasın yeter bu ikisi çok görünmezler ya göreceksiniz bak
aboo yanarız o zaman yok olmasın umarım olmazcnm nezaman bunlar olursa dizide settar ve eşleride oluyor malesef bu bölüm settarın kızına iş kurma saçmalıklarını izleyebiliceğimiz sahneler gelebilir sonrasındada eşlerinin komsuluk hikayeleri gelir motorcular göründüğü zaman settar ve eşleride oluyor kesinlikle bölümlerde![]()