Polat Şaşmaz
Favori Üye
Afferin lan maskeli vadinin kurdu olmussunArkadaşlar Tnt sezonu bu sezondan daha iyiydi.Tnt sezonunda uykumun geldiği bölüm sayısı yoktu.Memati vardı Abdülhey vardı Kara vardı üstelik bunlar sürekli operasyon halindeydi.Usta sahalardaydı.Gereksiz karakterler yok denecek kadar azdı.En önemlisi senaryo vardı.Şimdi ne Memati var ne Kara var ne Abdülhey var nede Polat Alemdar sahalarda.Eskiden dizinin aksiyon ihtiyacaını bunlar karşılıyorken şimdi Cahit ve kgt.Şimdi kadronun yüzde 90 nı gereksiz karakterlerden oluşuyor o zaman sadece yüzde 5 bilemedin yüzde 10 du.Bunları inceledikten sonra tnt sezonuna kötü deyin.En önemlisi şimdi senaryo diye birşey yok kurgu yok Vadi yerine başka dizi izliyormuşuz gibi geliyor en azından kendi adıma söylileyim.
Not: Tnt sezonun bu sezonla kıyas edince tnt sezonu efsaneymiş de kıymetini bilememişim dedim içimden.Vadi 2 senedir tıkanmaya başladı herşey olarak.Pana Yazım grubu ya değişmeli ya da 1 sezon dinlenip efsane olarak dönemli aksi takdir de kemik kitlede diziyi bırakacak en azından kopma noktasına gelecek.
Tnt sezonuna kötü diyen yoktur zaten Karanin o sözleri bile son 2 sezonu yer süpürürArkadaşlar Tnt sezonu bu sezondan daha iyiydi.Tnt sezonunda uykumun geldiği bölüm sayısı yoktu.Memati vardı Abdülhey vardı Kara vardı üstelik bunlar sürekli operasyon halindeydi.Usta sahalardaydı.Gereksiz karakterler yok denecek kadar azdı.En önemlisi senaryo vardı.Şimdi ne Memati var ne Kara var ne Abdülhey var nede Polat Alemdar sahalarda.Eskiden dizinin aksiyon ihtiyacaını bunlar karşılıyorken şimdi Cahit ve kgt.Şimdi kadronun yüzde 90 nı gereksiz karakterlerden oluşuyor o zaman sadece yüzde 5 bilemedin yüzde 10 du.Bunları inceledikten sonra tnt sezonuna kötü deyin.En önemlisi şimdi senaryo diye birşey yok kurgu yok Vadi yerine başka dizi izliyormuşuz gibi geliyor en azından kendi adıma söylileyim.
Not: Tnt sezonun bu sezonla kıyas edince tnt sezonu efsaneymiş de kıymetini bilememişim dedim içimden.Vadi 2 senedir tıkanmaya başladı herşey olarak.Pana Yazım grubu ya değişmeli ya da 1 sezon dinlenip efsane olarak dönemli aksi takdir de kemik kitlede diziyi bırakacak en azından kopma noktasına gelecek.
Tnt sezonu kalitesizdi ama bu 2 sezonu görünce kaliteli olduğunu anladım o dereceTnt sezonuna kötü diyen yoktur zaten Karanin o sözleri bile son 2 sezonu yer süpürür
aga tilki kgt ekibini temizlese iyi bir iş çıkarmış olurkgt ekibi inşallah toz duman olur bu bölüm
aga tilkinin yapmasınada gerek yok ölsünlerde nasıl ölmüşler sıkıntı değil @takas agamın dediği gibi sis ekibide ortadan kalkmalı tümur yasin cahit bunlar tekrar eski ekip gibi operasyonları kendileri yapmalı yoksa iş vahimaga tilki kgt ekibini temizlese iyi bir iş çıkarmış olur
eeyvallah aga, pek grek olmasada vadi konusu açmak için ihitiyaç duyuyordum iyi oldubu arada hayırlı olsun aga k.bakma daha yeni gördüm favori üye olmuşsun inşallah kalıcı olursun@-KADİR-
teşekkürler aga 🙂 eee takdir sizin artık en son açtığım konu 230.bölüm fragmanı ydı bilmem mesajı verebildim mi@-KADİR- Burdan bir kez daha tebrik edeyim aga, bu hafta yorum konusunu da sana bırakalım anasını satayım. Sürgünüm'e yine konu yok.![]()