Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Yorumları

vay be öyle bi gereksizler ordusu var ki akife gereksiz diyemiyoruz hey yavrum hey :D

Allah Allah insan beğenirde bu yorumu nasıl yapar anlamıyorum
geçen bölüm bu bölümü ezer geçer parçalar ömer babanın öldüğü bölüm bu bölümden güzel en az 10 bölüm vardır bu sezon
aga sen nediyon ben bu bölüm akife acıdım resmen ya :D

cidden vadi forumu göklere çıkarmış bölümü

bu günleri de mi görecektik aga :D

bölümü son 30 dakka hariç kesinlikle beğenmedim boş boş yorumlara da katılmıyorum
aga ben şimdi orda ulan okadar güzel bölümler geçti beğenmediniz dandik bölüm gelincemi beğeniyosunuz dicemde banlarlar :D onun haricinde haklısın o son 30 dkkada ağam şaham bişey değildi ustaya iyice pasifleştirdiler iyileşmesine rağmen hala geri planda

cidden vadi forumu göklere çıkarmış bölümü

bu günleri de mi görecektik aga :D

bölümü son 30 dakka hariç kesinlikle beğenmedim boş boş yorumlara da katılmıyorum
takas yeter ama ayıp oluyor dediğime piişman oldum adamların
düşünceleri beğenmişler allah allah

adamlar resmen dalga geçiyo ya okadar güzel bölüm geçti hepsi rest çekti bugün ne olduda beğendiler
bende anlamıyorum bu durumu beğenmiyorlardı genellikle ama
beğendiler ama dalga geçtiklerini sanmıyorum ben adamların
düşünceleri her zaman aynımı olacak demekki beğenmişler
yapmayın gözünüzü seveyim

bende anlamıyorum bu durumu beğenmiyorlardı genellikle ama
beğendiler ama dalga geçtiklerini sanmıyorum ben adamların
düşünceleri her zaman aynımı olacak demekki beğenmişler
yapmayın gözünüzü seveyim
tamam öyle olduğuna inanmak istiyorum ama istisnasız sadece 1 2 yorum gördüm hepsi beğenmiş bukadarda olmaz o beğenen adamların önceki yorumlarınıda biliyorum hiç samimi değiller 1 2 hafta sonra görürüz

tamam öyle olduğuna inanmak istiyorum ama istisnasız sadece 1 2 yorum gördüm hepsi beğenmiş bukadarda olmaz o beğenen adamların önceki yorumlarınıda biliyorum hiç samimi değiller 1 2 hafta sonra görürüz
bende yorumlarını biliyorum takip ediyorum ben ordaki yorumları
beğenmeleri şaşırtı benide düşünce olunca saygı duyduğum için
diyorum beni yanlış anlamayın lütfen

bende yorumlarını biliyorum takip ediyorum ben ordaki yorumları
beğenmeleri şaşırtı benide düşünce olunca saygı duyduğum için
diyorum beni yanlış anlamayın lütfen
yok yanlış anlamıyorum bende saygı duyuyorum zaten o forumdakilerin ne dediği beni ilgilendirmiyo ama söylediklerinde samimi değiller hepsi bu

yok yanlış anlamıyorum bende saygı duyuyorum zaten o forumdakilerin ne dediği beni ilgilendirmiyo ama söylediklerinde samimi değiller hepsi bu
birşey diyimmi forumdakilerin dediği benimde umrumda değil
bencede samimi değiller ama düşünce olunca saygısızlık olmasın
diye dedim sadece