yok artık dur bende bi bakayım biz farklı dizileri mi izledik yoksa dediğin gibi onlar beyaz tv deki bölümü mü değerlendirmişlerO degilde su KVF de Bölümü yere göge sigdiramamislar... Ne bilim iste bekledigimiz bölüm, aradigimiz gizem, müthis cekim felan filan... Bunlar yanlislikla Beyaz Tv deki Bölümleri izlemis olmasinda... Galiba birkac taneside eski panafilmforum.com dan. Nickleri felan ayni, yazim sekilleride.
ne sorduntakas chine bana cevap veririmisiniz
arkadaşım sen beğenmedin diye onlardamı beğenmemek zorundaO degilde su KVF de Bölümü yere göge sigdiramamislar... Ne bilim iste bekledigimiz bölüm, aradigimiz gizem, müthis cekim felan filan... Bunlar yanlislikla Beyaz Tv deki Bölümleri izlemis olmasinda... Galiba birkac taneside eski panafilmforum.com dan. Nickleri felan ayni, yazim sekilleride.
etiket yaptım safiye sordum çıkmasını istiyorum diye gelmedimiyok artık dur bende bi bakayım biz farklı dizileri mi izledik yoksa dediğin gibi onlar beyaz tv deki bölümü mü değerlendirmişler
ne sordun
eski safiye yani begüm kütük ün oynadığı safiye müthişti gizemli bi karakterdi hatta ama bu safiye berbat ölmesini istediğim karakterlerin başında geliyorarkadaşım sen beğenmedin diye onlardamı beğenmemek zorunda
niye düşüncelerine öyle diyorsun ki sen beğenmediysen tamam onlarına
düşünceleri beğenmişler beyaz tv deki bölümleri izlerlermi biraz saçmalama
istersen
etiket yaptım safiye sordum çıkmasını istiyorum diye gelmedimi
bildirim size
takas beğenmiş düşüncesi niye burda paylaştın şimdi"efsane bölüm oluyor bence. ben bile o kadar eleştiriden sonra bu yorumu yapıyorum. bazı şeyler istediğim gibi rayına oturuyor ve netleşiyor.konsey-süha tarık hanedanlar-cahit yüce majeste ve şu kutsanan çocuk.
Bump: cahitin operasyon muazzam ya ilk defa beğendim"
yoruma bakın![]()
valla aynen bende begüm kütük severdim bu safiyeyi sevmedim"efsane bölüm oluyor bence. ben bile o kadar eleştiriden sonra bu yorumu yapıyorum. bazı şeyler istediğim gibi rayına oturuyor ve netleşiyor.konsey-süha tarık hanedanlar-cahit yüce majeste ve şu kutsanan çocuk.
Bump: cahitin operasyon muazzam ya ilk defa beğendim"
yoruma bakın
eski safiye yani begüm kütük ün oynadığı safiye müthişti gizemli bi karakterdi hatta ama bu safiye berbat ölmesini istediğim karakterlerin başında geliyor
beğenmesine saygım sonsuz hatta mutlu olurum sevinirim beni biliyosun ama bu arkadaşın geçen haftaki bölümle ilgili yorumunu bulsak kesin beğenmemiştir ama geçen haftaki bölüm müthişti süperdi bu haftaki bölüm son 30 dakka hariç iyi değilditakas beğenmiş düşüncesi niye burda paylaştın şimdi
abi akif gidiciYalnız son iki bölümdür akifin rolü yok gibi))))
bak dengesiz diyemezsin kimseyi savunmuyorum seni biliyorum dabeğenmesine saygım sonsuz hatta mutlu olurum sevinirim beni biliyosun ama bu arkadaşın geçen haftaki bölümle ilgili yorumunu bulsak kesin beğenmemiştir ama geçen haftaki bölüm müthişti süperdi bu haftaki bölüm son 30 dakka hariç iyi değildi
yani demek istediğim dengesiz bunlar
tamam düşüncendir ama karşındaki beğenmiş oda onun düşüncesiarkadaşım sen beğenmedin diye onlardamı beğenmemek zorunda
niye düşüncelerine öyle diyorsun ki sen beğenmediysen tamam onlarına
düşünceleri beğenmişler beyaz tv deki bölümleri izlerlermi biraz saçmalama
istersen
etiket yaptım safiye sordum çıkmasını istiyorum diye gelmedimi
bildirim size
Ben Beyaz TV derken saka olarak söylemistim yani tabiki biliyorum Kanal D yi izlediklerini bu kadar ciddiye alinacak birsey degil... Tabiki renkler ve zevkler tartisilmaz ama biz vadi den öyle efsane bölümler izledikki bu bölümü bu kadar arbartmaya degmez diyoruz...
gereksiz karakter yok bence settara gereksiz diyordum benabi akif gidici
Valla akiften evvel o kadar çok gereksi var ki artık akife bile laf edemiyorum😉)))
Allah Allah insan beğenirde bu yorumu nasıl yapar anlamıyorumbu adam ne içtiyse aynısından istiyorum
Bu sezonun 230.bölümde dahil kesinlikle en güzel bölümüydü gizem ve aksiyon bir aradaydı gereksiz hiç bir sahne yoktu brandonların toplantısı çok hoşuma gitti vadi ince mesajlar verdi baharda terör artacak ve türkiyeyi bir kriz bekliyormuş.ama bölümde beğenmediğim tek şey başbakanın gelmesi umarım sadece bu bölümlüktür.