Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Yorumları

yeni komutan ülkeyi kana bulayacak tüyosu gelmişti bu bölümde bahsi geçti haftaya yeni lion timi komutanı gelecek galiba

O degilde su KVF de Bölümü yere göge sigdiramamislar... Ne bilim iste bekledigimiz bölüm, aradigimiz gizem, müthis cekim felan filan... Bunlar yanlislikla Beyaz Tv deki Bölümleri izlemis olmasinda... Galiba birkac taneside eski panafilmforum.com dan. Nickleri felan ayni, yazim sekilleride.

O degilde su KVF de Bölümü yere göge sigdiramamislar... Ne bilim iste bekledigimiz bölüm, aradigimiz gizem, müthis cekim felan filan... Bunlar yanlislikla Beyaz Tv deki Bölümleri izlemis olmasinda... Galiba birkac taneside eski panafilmforum.com dan. Nickleri felan ayni, yazim sekilleride.
yok artık dur bende bi bakayım biz farklı dizileri mi izledik yoksa dediğin gibi onlar beyaz tv deki bölümü mü değerlendirmişler :kiki:

takas chine bana cevap veririmisiniz
ne sordun

arkadaşım sen beğenmedin diye onlardamı beğenmemek zorunda
niye düşüncelerine öyle diyorsun ki sen beğenmediysen tamam onlarına
düşünceleri beğenmişler beyaz tv deki bölümleri izlerlermi biraz saçmalama
istersen

yok artık dur bende bi bakayım biz farklı dizileri mi izledik yoksa dediğin gibi onlar beyaz tv deki bölümü mü değerlendirmişler :kiki:

ne sordun
etiket yaptım safiye sordum çıkmasını istiyorum diye gelmedimi
bildirim size

akifin operasyon sahneleri bile iyiydi yönetmende iş yok teknik ekipte iş yok karakterler kendini vermiyo diziye dikkat edin bitek usta hakkını vererek karşı tarafa yansıtarak rol yapıyo artık çoğu kişi vadiyi 12 yıllık hatır için izliyo pusu yeni başlamış olsaydı 5 bölümde final yapardı.

"efsane bölüm oluyor bence. ben bile o kadar eleştiriden sonra bu yorumu yapıyorum. bazı şeyler istediğim gibi rayına oturuyor ve netleşiyor.konsey-süha tarık hanedanlar-cahit yüce majeste ve şu kutsanan çocuk.

Bump: cahitin operasyon muazzam ya ilk defa beğendim"

yoruma bakın :D

istersen

bildirim size
eski safiye yani begüm kütük ün oynadığı safiye müthişti gizemli bi karakterdi hatta ama bu safiye berbat ölmesini istediğim karakterlerin başında geliyor

"efsane bölüm oluyor bence. ben bile o kadar eleştiriden sonra bu yorumu yapıyorum. bazı şeyler istediğim gibi rayına oturuyor ve netleşiyor.konsey-süha tarık hanedanlar-cahit yüce majeste ve şu kutsanan çocuk.

takas beğenmiş düşüncesi niye burda paylaştın şimdi

eski safiye yani begüm kütük ün oynadığı safiye müthişti gizemli bi karakterdi hatta ama bu safiye berbat ölmesini istediğim karakterlerin başında geliyor
valla aynen bende begüm kütük severdim bu safiyeyi sevmedim
çıksın diziden ya

takas beğenmiş düşüncesi niye burda paylaştın şimdi
beğenmesine saygım sonsuz hatta mutlu olurum sevinirim beni biliyosun ama bu arkadaşın geçen haftaki bölümle ilgili yorumunu bulsak kesin beğenmemiştir ama geçen haftaki bölüm müthişti süperdi bu haftaki bölüm son 30 dakka hariç iyi değildi

yani demek istediğim dengesiz bunlar

istersen

bildirim size​

Ben Beyaz TV derken saka olarak söylemistim yani tabiki biliyorum Kanal D yi izlediklerini bu kadar ciddiye alinacak birsey degil... Tabiki renkler ve zevkler tartisilmaz ama biz vadi den öyle efsane bölümler izledikki bu bölümü bu kadar arbartmaya degmez diyoruz...

Tlfdan yazılmıyor me yazık ki :)))) bombardımana yarın devam ederim😉)))

beğenmesine saygım sonsuz hatta mutlu olurum sevinirim beni biliyosun ama bu arkadaşın geçen haftaki bölümle ilgili yorumunu bulsak kesin beğenmemiştir ama geçen haftaki bölüm müthişti süperdi bu haftaki bölüm son 30 dakka hariç iyi değildi

yani demek istediğim dengesiz bunlar
bak dengesiz diyemezsin kimseyi savunmuyorum seni biliyorum da
bazen bizde bir bölüm beğeniyoruz bir bölüm beğenmiyoruz bu yorumu
yazan arkadaş önceki bölümleri beğenmeyen biriymiş yorumdan anladın
bunu bak bende ordakileri anlamıyorum geçen hafta daha güzeldi
ama dengesiz falan diye yorum yapmayalım derim beb

abi akif gidici :D
Valla akiften evvel o kadar çok gereksi var ki artık akife bile laf edemiyorum😉)))

istersen

bildirim size

Ben Beyaz TV derken saka olarak söylemistim yani tabiki biliyorum Kanal D yi izlediklerini bu kadar ciddiye alinacak birsey degil... Tabiki renkler ve zevkler tartisilmaz ama biz vadi den öyle efsane bölümler izledikki bu bölümü bu kadar arbartmaya degmez diyoruz...
tamam düşüncendir ama karşındaki beğenmiş oda onun düşüncesi
evet vadiden efsane bölümler izledik ama yinede beğenmelerine
saygı duymalıyız abartmaya değmez bile bu yorum bile denmez bence

@vadikızı onların sana neler dediğini ne çabuk unutuyosun sen bölümü beğendiğim için sana neler söylüyolardı hepsi için konuşmuyorum ama bir bölümü öyle
iyi arkadaşlarda var tabi

bu adam ne içtiyse aynısından istiyorum
Bu sezonun 230.bölümde dahil kesinlikle en güzel bölümüydü gizem ve aksiyon bir aradaydı gereksiz hiç bir sahne yoktu brandonların toplantısı çok hoşuma gitti vadi ince mesajlar verdi baharda terör artacak ve türkiyeyi bir kriz bekliyormuş.ama bölümde beğenmediğim tek şey başbakanın gelmesi umarım sadece bu bölümlüktür.

vay be öyle bi gereksizler ordusu var ki akife gereksiz diyemiyoruz hey yavrum hey :D

bu adam ne içtiyse aynısından istiyorum
Bu sezonun 230.bölümde dahil kesinlikle en güzel bölümüydü gizem ve aksiyon bir aradaydı gereksiz hiç bir sahne yoktu brandonların toplantısı çok hoşuma gitti vadi ince mesajlar verdi baharda terör artacak ve türkiyeyi bir kriz bekliyormuş.ama bölümde beğenmediğim tek şey başbakanın gelmesi umarım sadece bu bölümlüktür.
Allah Allah insan beğenirde bu yorumu nasıl yapar anlamıyorum
geçen bölüm bu bölümü ezer geçer parçalar ömer babanın öldüğü bölüm bu bölümden güzel en az 10 bölüm vardır bu sezon