Aynen bir güzel ses daha sırf o oylama yüzünden elendi.İşte o bence rezillikti.Kız çok iyi bir performans sergiledi ve kazanamadı.
Aynen bir güzel ses daha sırf o oylama yüzünden elendi.İşte o bence rezillikti.Kız çok iyi bir performans sergiledi ve kazanamadı.
Salı günü başlıyor.Pazartesi son elemenin yarısı yayınlanacak.Bir de Pazartesi bir oylamada eşitlik olmuş.İkisi de çıkmış 17 kişi olacak canlı yayındaCanli yayinlar pazartesi gunu basliyor @Cengo bu arada jurilerin hangi yarismacilari kaldigini biliyomusun ?
Esit oy alanlari pazartesi mi yayinlayacaklar yaniSalı günü başlıyor.Pazartesi son elemenin yarısı yayınlanacak.Bir de Pazartesi bir oylamada eşitlik olmuş.İkisi de çıkmış 17 kişi olacak canlı yayında
Aynen.Yine canlı yayınlarda çok az kız olacakEsit oy alanlari pazartesi mi yayinlayacaklar yani
Tesekkurler. Evet yine az bayan var Seda kalmayi hak etmistiAynen.Yine canlı yayınlarda çok az kız olacak
Ben de.Çok iyi söylemişti.Bir de giderken çok tatlı konuştu,duygulandım resmen.Bence bazıları direkt Elnur geçsin diye Seda'ya beğenmedim demiştir.Tesekkurler. Evet yine az bayan var Seda kalmayi hak etmisti
Dogru diyosun oysa Seda muhtesem soylediBen de.Çok iyi söylemişti.Bir de giderken çok tatlı konuştu,duygulandım resmen.Bence bazıları direkt Elnur geçsin diye Seda'ya beğenmedim demiştir.
Ama dün gece en çok üzüldüm Zeynep'in elenmesiydiDogru diyosun oysa Seda muhtesem soyledi
Tabi zevkler farkli, ben o eslesmede Muhammeti begendimAma dün gece en çok üzüldüm Zeynep'in elenmesiydi
Zeynep mükemmeldi.61 olanın Zeynep olması gerekiyordu,büyük haksızlık oldu.Tabi zevkler farkli, ben o eslesmede Muhammeti begendim
Uzuldum senin adina bende aynisini Seda icin dusunuyorumZeynep mükemmeldi.61 olanın Zeynep olması gerekiyordu,büyük haksızlık oldu.