ronne ve prosofor çok iyi bir ikili oldular yaaa atışmaları çok tatlı ayrıca birleşmeyi öğrendiklerinde ateş gücüyle çok güclü oluyorlar gittikleri yerden geri dönücekler bence
🙂barrıy öğrendi büyümüş halinin annesini kurtarmaya çalısıp kurtaramadığını ve sucu kendinde aramay basladı ayy kıyamam yaa
şimdi kendiside geçmişe gidip annesini kurtarmayı deneyecek
ben doktor welin hala ters flash olmadına inanıyorum dikkat ediyoranız doktor wells koşarken kırmızı ışıklar yayılıyor ama ters flash koşarken sarı ışıklar yayılıyordu bu bölümde ise doktor koşarken kırmızı ışık yayılıyor doktor bir şekidle flashın gücleriyle kosuyor galiba o parmağındakı flash yüzüğüyle koşabilir
ters flash olmadığı şuradan belli ters flash koşarken sarı ışık yayıyor
eddie ıkaç bölümdür rotada yok onun ters flash olduğunu ilk sezon bitmeden göstericekler bence yanı şuan doktoru ön pilana koyuyorlar ve eddieyle ters köse yapıcaklar galiba çok heyecanlı bir dizi o goril çok tehrikeli ters flashtan sonra flashın en korkutucu düşmanıdır o goril
aaa sezon finali 23 bölüm ola geriye 6 bölüm kaldı ve kaptain cold ve kız kardeşi var sonra o goril var ronnielerin durumu var ters flash olayı var dolu dolu 6 bölüm daha izleyecez
son oalrak askerleri yöneten komutanın gebermesine bayıldım goril parçaladı onu çok sevindim