Çok sağlam bir film bence.Ryan Gosling genelde bağımsız sinema yönetmenleriyle çalışıyor ve iyi oluyor filmleri.Geçen yılın iyi filmlerindendi The Place Beyond the Pines ama kimse izlememişti, nihayet kıymetini bilen biri çıktı. @Danger UA!
Çok sağlam bir film bence.Ryan Gosling genelde bağımsız sinema yönetmenleriyle çalışıyor ve iyi oluyor filmleri.Geçen yılın iyi filmlerindendi The Place Beyond the Pines ama kimse izlememişti, nihayet kıymetini bilen biri çıktı. @Danger UA!
3 tane filmini izledim genelleme yapamam ama en iyisiydi izlediklerimden.Çok sağlam bir film bence.Ryan Gosling genelde bağımsız sinema yönetmenleriyle çalışıyor ve iyi oluyor filmleri.
İşte Drive,Blue Valentine ve The Place Beyond The Pines 3'üde bağımsız yönetmenden çıkma.Ben de 5 filmini izlemişim en çok The Place Beyond The Pines'ı beğendim.Sence oyunculuğu nasıl?3 tane filmini izledim genelleme yapamam ama en iyisiydi izlediklerimden.
Sahi The Notebook'ta da vardı onu unutmuşum, bence en iyisi o içlerinden.İşte Drive,Blue Valentine ve The Place Beyond The Pines 3'üde bağımsız yönetmenden çıkma.Ben de 5 filmini izlemişim en çok The Place Beyond The Pines'ı beğendim.Sence oyunculuğu nasıl?
@gundix123 @berkann siz hayırdır ya aynı filmleri izlemeler falan .
Yapmadığımız etkinliği mi kıskandınız. Sen geçen sezon normal etkinliği bile tamamlayamadığın için (vakit yokluğundan) dahil etmemiştim. @gundix123 o günlerde bilgisayarında değildi herhalde. Yine de size de söyleyecektim tabii icraata geçmeye yakın olduğu dönemde.Kendi aramızda özel mini etkinlikler. Hatırlarsın.
Kıskanmakla alakası yok bunun. Gücenmek diyelim. En azından ben.Yapmadığımız etkinliği mi kıskandınız. Sen geçen sezon normal etkinliği bile tamamlayamadığın için (vakit yokluğundan) dahil etmemiştim. @gundix123 o günlerde bilgisayarında değildi herhalde. Yine de size de söyleyecektim tabii icraata geçmeye yakın olduğu dönemde.
Haklısın katılmayacağını bilsem bile en azından etiketlemem gerekirdi ama yani tek sebebi katılamayacağını düşünmemdi. Yoksa biliyorsun yani yıllardır filmle ilgili her şeye ilk seni etiketlerim. Bu etkinlik dediğim şey zaten yani çok büyük bir şey de değil. Bir hafta anlaşıp aynı 3-4 filmi izlemekten ibaret. Diğer etkinlikle aynı zamanlar içerisinde olacağından da senin katılamayacağını düşündüm geçen sezon normal etkinliği bile zar zor yetiştirmeye çalıştığını bildiğimden.Kıskanmakla alakası yok bunun. Gücenmek diyelim. En azından ben.
Ama yapacaktınız? Ve orada "kendi aramızda özel etkinlik" yazmışsın. Etiketlediğin kişi sayısı 2. Forumdaki diğer üyelere de icraata geçmeye yakın söyleyecek olsan kendi aramızda diye bir şey söylememen gerekirdi.
Mesajı görünce inanamamıştım gözlerime ama ikinci kez aynı şeyi sormuşsun ve yine 2 kişiye. -filmleri belirlemek için-
Neyse ya ben konuşamıyorum pek şu an. Düşüncelerimi ifade edemedim tam. Ama icraata geçmeye yakın diğer üyeleri de dahil etseydin, katılmazdım yine de.
Haklısın katılmayacağını bilsem bile en azından etiketlemem gerekirdi ama yani tek sebebi katılamayacağını düşünmemdi. Yoksa biliyorsun yani yıllardır filmle ilgili her şeye ilk seni etiketlerim. Bu etkinlik dediğim şey zaten yani çok büyük bir şey de değil. Bir hafta anlaşıp aynı 3-4 filmi izlemekten ibaret. Diğer etkinlikle aynı zamanlar içerisinde olacağından da senin katılamayacağını düşündüm geçen sezon normal etkinliği bile zar zor yetiştirmeye çalıştığını bildiğimden.
Diğer konu Top 250'lerde ise o ikisine sorma sebebim onların izlemediklerinin daha az olması yani listeyi oluşturmakta işimi kolaylaştırmaktı. Ama o listenin sonuçlarını açıklarken sizi de etiketleyecektim çünkü o listede öncelikli amacım normal etkinliğin 4. sezonu için film listesi hazırlamaya başlamaktı. Hatta ikisinden birinin izleyip birinin izlemediği filmleri de özel olarak size sormak için ayrı bir grup oluşturdum.
Kendi aramızdan kasıt Top 250'deki filmleri izleyen üyeler yani. Etkinliğe çok fazla eski film alamıyoruz sonuçta. Üzüldüm yani alınmanıza çünkü dile getirmemiş olsam bile bu düşüncemde hep siz ikiniz de vardınız, mutlaka dahil edecektim olaya bir şekilde. (İzleyemesen bile soracaktım izlemek istediğin filmleri onları ayrı bir listede tutacaktım, etkinliğin sonraki sezonlarında veya yaza izlemek üzere)Anlamadığım yer, eğer normal etkinliğe katılan üyeler de katılacaksa, böyle bir planın varsa neden "kendi aramızda" kelimesini kullandın ki? Benim için sorun bu. Dışarıdan bakınca kendimin dışlanmış olduğunu hissettim.
Kaç film olduğunun bir önemi yok benim için. Top 250'deki bütün filmleri de izleseydiniz, bir film de izleseydiniz bu aynı şey bence.
Genel etkinlik için film aradığın mesajından da belli oluyor. Ona bir şey demiyorum zaten. -yukarıda söylediğim şeydi beni böyle hissettiren.-
Neyse olan oldu artık.