İlk bölüme başladım bile.Ins görürüz
3.sezonda güzel gidiyor şok edecek sahneler var seni şok olacaksın
İlk bölüme başladım bile.Ins görürüz
3.sezonda güzel gidiyor şok edecek sahneler var seni şok olacaksın
Bitmiş bir dizi için her ne kadar ilk sezon 6 bölümde olsa bu kadar hızlı gitmeni tavsiye etmem ne demek istediğimi dizi bitince anlayacaksınBREAKİNG BAD 1. SEZON
Ekli dosyayı görüntüle 43145
Çok keyifli ve güzel bir diziymiş. Sabah başladım ve ilk sezonu bitirdim. Walter White çok değişik birisi gerçekten. Oyunculuklar çok iyi. Filme başlamadan biraz araştırma yaptım dram falan diyordu ama öyle ağır dram yok, hem eğlence, hem aksiyon hepsi bir aradaydı. Güzel sezondu, diziyi beğendim. Dizinin şarkıları çok güzel özellikle. Birde Pickman'dı sanırım adı rolünü çok iyi yapıyor o da. Yeni yeni ısınmaya başladım diziye hadi bakalım.
Sezona Puanım : 9.00
7 bölüm ilk sezon.Bitmiş bir dizi için her ne kadar ilk sezon 6 bölümde olsa bu kadar hızlı gitmeni tavsiye etmem ne demek istediğimi dizi bitince anlayacaksın
Ayrıca ilk sezona 9 puan verdiysen 5.sezona 10/ kaç üstü puanı verirsin merak ediyorum
Pardon twd ilk sezonu 6 bölümdü o aklıma geldi7 bölüm ilk sezon.
Nasıl dizi sence?
TWD dizisinede 2. sezondan sonra ısınmıştım tam olarak, bu da öyle olacak heral.
Bu sezon genel olarak hastalığı ve oyuncuları tanıttı, işte Pickman ile işlerini tanıttı.Pardon twd ilk sezonu 6 bölümdü o aklıma geldi
Nasıl bir dizi mi ?
IMDb en yüksek puana sahip bir dizi :9.6 en son
her sezon temposunu arttırıyor
Yavaş yavaş tadını çıkararak izle benceBu sezon genel olarak hastalığı ve oyuncuları tanıttı, işte Pickman ile işlerini tanıttı.
Diğer dizilerede geçmek istiyorum, sürekli bunda takılı kalamam.Yavaş yavaş tadını çıkararak izle bence