ATV Bedel - Dizi Yorumları

Sedef Avcı dizide iyi gözüküyor fakat iddialı bir başrol erkek oyuncusu yok galiba..
Begüm'ün Bedel 'i ağırmış :) garibim dizide bol bol ağlayacak gibi,
Dizi Ömre Bedel'i hatırlattı. Konuları birbirine benziyor..
Sonuçta dizi ama Dizilerde sevdiği erkek ölmesin diye başka erkekle olmakta saçma geliyor o yüzden pek inandırıcı olmuyor böyle konular..
Ömre Bedel yine de 2 sezon sürmüştü bakalım bu dizi nasıl oranlar alacak..
Dizi İlk 10 içerisinde olursa Atv 'yi idare edecektir..

Diziyi çok başarılı bulamadım dönem geçişlerinin bu kadar kısa ve karmaşık olması da bununla ilgiliydi hikaye beni içine tam çekemedi. neyin ne olduğunu anlamaya çalışırken başka başka taraflara çekildi konu ilk bölümde herşeyi yansıtmak istediler ama kurgusu bunun altından kalkamadı. Oldu bittiye getirmişler bölümü.

Sedef Avcı her zamanki duru güzelliğiyle ve olması gerektiği gibi oynamış gözümü alamadım lakin ona biçilen karakter ki tamamen senaryo hatası aşık bir kadın hissiyatı uyandıramadı. Evlendi hop 10 sene geçti hop Ali yi gördü ve duyguları depreşti yani ben 10 sene boyunca neler yaşadığını neler yaptığını aliyle alakalı görmek isterdim ama olmadı inandırıcılığı da baştan kaybedilmiş oldu.

Bende yorum yapayım bare. :)

Dün izledim bölümü bende. Dizi herkesin dediği gibi çok hızlı ve karışık çekilmiş bence. Başrol erkek oyuncular gayet iyi, rollerini çok iyi yapıyorlar. Sedef Avcı desen kendini baya geliştirmiş, şaşırdım açıkçası. :) Başrolleri özellikle çok iyi beğendim. :)

Dizide duygu yoktu. 10 yaşında çocuk ölmüş, hiç mi duygu olmaz ne bileyim, oralarda etkilenmeyi beklerdim, hiç duygu yok dizide.

Senaryo klasik bir hikaye ama çok uzun birşey yok. Ne kadar ilerletirler bilemiyorum, ama inş sezon sonunu görür, ama yeni sezona çıkamaz bu bir gerçek.

Başrol hariç diğer oyunculularıda beğendim ben. Oyunculuklar gayet iyidi, hiç yapmacık bir kısım bulamadım.

Yönetmen hemen değişsin başka birşey istemiyorum. :)

Dizinin tamamını olmasa da bir kısmını izledim.Bence oyuncular çok iyi.Necip Memili'ye bayıldım.

Diziyi çok başarılı bulamadım dönem geçişlerinin bu kadar kısa ve karmaşık olması da bununla ilgiliydi hikaye beni içine tam çekemedi. neyin ne olduğunu anlamaya çalışırken başka başka taraflara çekildi konu ilk bölümde herşeyi yansıtmak istediler ama kurgusu bunun altından kalkamadı. Oldu bittiye getirmişler bölümü.

Sedef Avcı her zamanki duru güzelliğiyle ve olması gerektiği gibi oynamış gözümü alamadım lakin ona biçilen karakter ki tamamen senaryo hatası aşık bir kadın hissiyatı uyandıramadı. Evlendi hop 10 sene geçti hop Ali yi gördü ve duyguları depreşti yani ben 10 sene boyunca neler yaşadığını neler yaptığını aliyle alakalı görmek isterdim ama olmadı inandırıcılığı da baştan kaybedilmiş oldu.

Bende yorum yapayım bare. :)

Dün izledim bölümü bende. Dizi herkesin dediği gibi çok hızlı ve karışık çekilmiş bence. Başrol erkek oyuncular gayet iyi, rollerini çok iyi yapıyorlar. Sedef Avcı desen kendini baya geliştirmiş, şaşırdım açıkçası. :) Başrolleri özellikle çok iyi beğendim. :)

Dizide duygu yoktu. 10 yaşında çocuk ölmüş, hiç mi duygu olmaz ne bileyim, oralarda etkilenmeyi beklerdim, hiç duygu yok dizide.

Senaryo klasik bir hikaye ama çok uzun birşey yok. Ne kadar ilerletirler bilemiyorum, ama inş sezon sonunu görür, ama yeni sezona çıkamaz bu bir gerçek.

Başrol hariç diğer oyunculularıda beğendim ben. Oyunculuklar gayet iyidi, hiç yapmacık bir kısım bulamadım.

Yönetmen hemen değişsin başka birşey istemiyorum. :)
Ikinizede katiliyorum bende 10 yil sonraya gitmeyi sacma buldum bişi anlamadim :)
O çocuk ölüyor bunlarda duygu 0 bu dizinin tutmasi çok zor sedefide Karagüle alsinlar bence herkesi aliyorlar :)
10 yilda neler oldu bende merak ediyorum :( harcadilar orayi resmen

Sabahtan beri internet sıkıntısı yaşıyorum diye yorum yaoamadım ama şimdi uzun bir yazı hazırladım dizi için. :)

Dizi yetimhane sahnesiyle başladı ve o sahneleri sevdim ben. Küçük Ali(veya Ömer) ve Begüm'ün sahnesi güzel olmuştu, ama ondan sonraki sahneler için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Vedat'ın abisini vurduktan sonraki sahneler çok hızlı oldu, keza geçişler de öyle.

2005 yılına geldiğimizde Ali ve Begüm'ün çok kısa bir sahnesini gördük ama ben ikiliyi çok yakıştırdım. Keşke biraz daha uzun Begüm ve Ali sahneleri olsaydı da bu aşka daha fazla inansaydık. Yine hızlı geçilen bir sonraki sahnede Vedat Begüm'ü tehdit etti ve evlenmeye ikna etti ama bu sahne de oldukça basit olmuştu. Üzerine kesinlikle daha çok çalışılmalı bir sahneydi. Zaten bundan sonra bir hızlı sahnemiz daha var ki, düğün sahnesi. Begüm'ün mutsuz hali aklıma Menekşe ile Halil'i getirtti.

Günümüze geldiğimizde ise hikaye biraz daha toparlandı gibi. Açık artırma sahnesi gayet iyiydi. Oyunculuklara söyleyecek lafım yok. Necip Memili ne kadar başarılı bir oyuncu bir kez daha gördük. Ama benim asıl dikkatimi çeken, hayranı olmama rağmen bugüne kadar oyunculuğunu çok iyi görmediğim Sedef'te oldu. Sedef'im role çok inanmış ve gerçekten çok güzel oynayıp Begüm karakterinin altından kalkmış. Berk Erçer de beni şaşırtan bir diğer nokta oldu. Kendisi de beklediğimden iyi bir performans sergiledi. Ali'ye inandırdı beni.

Dizinin eksileri: senaryodaki hızlılık, geçişler ve duygusuzluk. Yönetmen fazla beğenilmemiş ama ben fazla kötü bir şey demeyeceğim.

Bu arada dublajlar gerçekten çok kötüydü hele ki Vedat'ın abisinin mevlüt sahnesindeki kadının dublajı çok komik duruyordu.

Bedel'in iyi yanları güzel oyunculuklar ve güzel müzikler oldu. Ben izlemeye devam edeceğim çünkü toparlayacağına inanıyorum. Yolu açık olsun. :)

Yine tam izleyemedim yarın geri kalan kısımları tamamlarım öyle bir yorumumu yaparım. :)

@ozgur2113 teyzem çok beğenmiş diziyi herkese izlettirmeye çalışıyor öve öve bitiremedi dün. :F