Bence dizinin en büyük kazancı Sedef ve Necip. Müzikleri de fena değil ama diğer türlü ortalama şimdilik.
Kesinlikle öyle. Necip ve Sedef karşılıklı çok iyiler.
Bence dizinin en büyük kazancı Sedef ve Necip. Müzikleri de fena değil ama diğer türlü ortalama şimdilik.
Ne var sonuçta anlamıyorum?adam özgür olarak pardırküldür yazmış,hatta adam değil,ben görmüştüm gençti galiba,
ne temel sahne kuramı ne hiçbişey kafasına göre yazmış çizmiş,sonuçta bu
Aynen, Sedef Avcı samimiyetinden ödün vermiyor, muhteşem yine..
özgür madem özgür,özgür yazmış isteNe var sonuçta anlamıyorum?
Senaristin ismiyle olayı nasıl karıştırdın hala anlayamadım.
Öyle demedim captirma . pompyde de bu dizide de bağ kurmadan olaylar siraliniyor ama pompynonki daha ilginç sadece))Haha @beyazsoy demişti senin yazdığın hikayede temel kuramlar var diye
Çok saçma nasıl yazayım ya benim beynim saçmalıklara çalışmıyor)))@beyazsoy sen yazsana bu diziyi
bir kadın hem ağlayıp hem ses tonunu ayarlabilirmiş kpa cılar duymasın ) @ozgur2113 de duymasın havalanmasın
ben açalı 10 dk oldu tekrarına bakarı mzaten aramızda kalsın da bitti okul başlayınca izlemem ama bu arada müziklerin bazıları ezeli andırdıSedef'in performansını beğendim cidden. Ve dediğin gibi hem ağlayıp hem de sesini ayarlayabiliyor.
ben açalı 10 dk oldu bu arada müziklerin bazıları ezeli andırdı
tarafsız baktığımız noktalarda anlaşıyoruz zaten onunlaSenin engelli olduğun kişide en az 10 kez dedi bunu