ATV Bedel - Dizi Yorumları

adam özgür olarak pardırküldür yazmış,hatta adam değil,ben görmüştüm gençti galiba,
ne temel sahne kuramı ne hiçbişey kafasına göre yazmış çizmiş,sonuçta bu
Ne var sonuçta anlamıyorum?
Senaristin ismiyle olayı nasıl karıştırdın hala anlayamadım.

Dizi o kadar saçma ki adam sedefin kolyesini satın alıp sedefe kargo ile yoluyor. Sedefin kocası ,sedefe gizli gizli görüştüğünü aşığın yolladı diyor. La madem gizli gizli gorusuyorlar neden buluştuklarında vermemiş kargoyla yollamış açık etmis))

Çok saçma nasıl yazayım ya benim beynim saçmalıklara çalışmıyor)))

Ezelden 13 bölümde geldikleri yere dizinin yarısında geldiler. Ezelin çoğu sahnlerini zaten apartmislar . ATV bu senaryoyu sevdi bari ezelin tekrarını koysaymis))) müzikler zaten. Ezelden

Diziyi izledim :)
Konusu beni pek sarmadi ama başarılar :)

Oyunculuklar çok iyi, senaryo idare eder ama biraz karışık, kurgu biraz sıkıntılı, yönetmenlik kötü, biraz Ezel kokuları aldığım bir dizi. Ama tüm bu saydığım olumsuz yönlere rağmen geçer not aldı benden, kötü bir dizi değil kesinlikle.

Sedef Avcı, Necip Memilli ve Berk Erçer çok başarılılardı. Sedef Avcı - Necip Memilli karşılıklı sahnelerde çok iyilerdi, Berk Erçer de rolünün altından başarıyla kalkmış.

Sedef Avcı Eyşan, Necip Memilli Cengiz, Berk Erçer de Ömer olmuş. Ezel'e tam olarak benzemese de Ezel'den esintiler olduğu belli.

Begüm - Vedat evliliğinde inandırıcılık sıkıntısı vardı biraz. Evlenmelerinin sebebi seyirciye çok iyi yansıtılamamış. Begüm Ali ölmesin diye Vedat'la evlendi tamam ama Ali'den de çok çabuk vazgeçti, evlilik çok aceleye geldi. Ali'yi çok sevdiğini söylüyor ama keşke biraz birlikte oldukları sahneleri gösterselerdi inandırıcılık açısından. Bazı çekilmesi gereken sahneler çekilmemiş, bazıları da çok hızlı geçilmiş. Yönetmen bazı sahnelerde oyuncuları iyi yönlendirememiş.

Bir de Ali 10 yıl ortadan kayboluyor ama sanki hiç kaybolmamış gibi. Babası arkasından üzülür dimi yani ama bunu seyirciye göstermiyorlar.

Bir de bu Ali'nin gerçek ismi Ömer. Begüm de onu ilk Ömer olarak tanıdı ama sonra Ömer'in esamesi okunmadı. Yani kendini Ali olarak benimsemesi, Begüm'ün onu Ali olarak benimsemesi bana ilginç geldi biraz.

Sonuç olarak dizi dediğim gibi kötü değil, izlenilebilir bir dizi ama senaryoya, kurguya, yönetmenliğe bazı ayarlar çekmeleri şart.