Son iki bölüm
O kadar eminsin yaniSon iki bölüm
Diziyi çok başarılı bulamadım dönem geçişlerinin bu kadar kısa ve karmaşık olması da bununla ilgiliydi hikaye beni içine tam çekemedi. neyin ne olduğunu anlamaya çalışırken başka başka taraflara çekildi konu ilk bölümde herşeyi yansıtmak istediler ama kurgusu bunun altından kalkamadı. Oldu bittiye getirmişler bölümü.
Sedef Avcı her zamanki duru güzelliğiyle ve olması gerektiği gibi oynamış gözümü alamadım lakin ona biçilen karakter ki tamamen senaryo hatası aşık bir kadın hissiyatı uyandıramadı. Evlendi hop 10 sene geçti hop Ali yi gördü ve duyguları depreşti yani ben 10 sene boyunca neler yaşadığını neler yaptığını aliyle alakalı görmek isterdim ama olmadı inandırıcılığı da baştan kaybedilmiş oldu.
Ikinizede katiliyorum bende 10 yil sonraya gitmeyi sacma buldum bişi anlamadimBende yorum yapayım bare.
Dün izledim bölümü bende. Dizi herkesin dediği gibi çok hızlı ve karışık çekilmiş bence. Başrol erkek oyuncular gayet iyi, rollerini çok iyi yapıyorlar. Sedef Avcı desen kendini baya geliştirmiş, şaşırdım açıkçası. Başrolleri özellikle çok iyi beğendim.
Dizide duygu yoktu. 10 yaşında çocuk ölmüş, hiç mi duygu olmaz ne bileyim, oralarda etkilenmeyi beklerdim, hiç duygu yok dizide.
Senaryo klasik bir hikaye ama çok uzun birşey yok. Ne kadar ilerletirler bilemiyorum, ama inş sezon sonunu görür, ama yeni sezona çıkamaz bu bir gerçek.
Başrol hariç diğer oyunculularıda beğendim ben. Oyunculuklar gayet iyidi, hiç yapmacık bir kısım bulamadım.
Yönetmen hemen değişsin başka birşey istemiyorum.
Yine tam izleyemedim yarın geri kalan kısımları tamamlarım öyle bir yorumumu yaparım.
@ozgur2113 teyzem çok beğenmiş diziyi herkese izlettirmeye çalışıyor öve öve bitiremedi dün.
Teyzem zaten neredeyse her diziyi izliyor ama bu diziyi bir farklı sevmiş. İletirim.Teyzen tam benim kafadan ben de kaç gündür öyleyim.
Teyzene sevgiler.
Teyzem zaten neredeyse her diziyi izliyor ama bu diziyi bir farklı sevmiş. İletirim.
Sen de mi izlettirmeye çalışıyorsun?
İnşallah söylediğin kişilerin birkaçı TNS deneğidir.Tabi sevilir içinde bir adet melek var.
Evet çevremdeki çoğu kişiye söyledim yarısı beğendi.
İnşallah söylediğin kişilerin birkaçı TNS deneğidir.
Belki gizlemişlerdir iyi baksaydın.Gittiğim hiçbir yerde reyting cihazına denk gelmedim keşke bizde olsaydı.
Belki gizlemişlerdir iyi baksaydın.
Dizinin AB'si düşük AB deneği olman lazım. Senden AB deneği olur muydu bilemiyorum. :O
Hakikatten iyi gizliyorsun 2 yıldır hiç anlayamadım.Ben gizli ağır AB'yim.