Kim elenecek çok merak ediyorum.Uğraşamayacağım seninle. Hem bu hafta totoş emre bile beğendi elenmem söz konusu dahi olmamalı.![]()
İyice kızıştı ortalık valla.
Kim elenecek çok merak ediyorum.Uğraşamayacağım seninle. Hem bu hafta totoş emre bile beğendi elenmem söz konusu dahi olmamalı.![]()
Zamanı gelmişken söyleyeyim.14 kişi oyunu verdi ve.7. ile 2.arasındaki puan farkı çok az.Kim elenecek çok merak ediyorum.
İyice kızıştı ortalık valla.![]()
8. Nin puani ve 1. Nin puani cokmu uçukZamanı gelmişken söyleyeyim.14 kişi oyunu verdi ve.7. ile 2.arasındaki puan farkı çok az.
İnş ben elenmiyorumdur.Zamanı gelmişken söyleyeyim.14 kişi oyunu verdi ve.7. ile 2.arasındaki puan farkı çok az.
Yoo o bile 30 a bile ulaşmadı daha.8. Nin puani ve 1. Nin puani cokmu uçuk![]()
İsterseniz oy verebiliyorsunuz elenen yarışmacılar olarakHerkese başarılar ben jüri değilim ,ama şarkılar çok iyi
Özelden değilmi yine ? Tamam yollarımİsterseniz oy verebiliyorsunuz elenen yarışmacılar olarak![]()
Tamam kuaför işleri sana kalsın ))2. Sezon Makyöz benim![]()
KatılıyorumBu haftaki neredeyse tüm şarkılar çok çok iyi. Puan vermek bir hayli zor olacak.![]()
Atamadim şarkıyı çok sevdimÖzel.Bu seferde ben geciktireyim jüriliğe antreman yapıyorum.
Şaka bir yana daha şarkılara bile bakamadım ve acayip yoğunum birazdanda arkadaşlarla toplanıp bir şeyler yapacağız ona hazırlanıyorum şuan.
Elemek için bir adım atsaydın keşke.
Bu arada şarkısı çok mu güzel.![]()