benden olsa olsa en fazla o kötü figüranlardan olur abi 🙂amin.assolistlerin ritüellerine uygun haraketlerde bulunuyorsun))) son kelamı söyler çekilirim köşeme gibi....
![]()
benden olsa olsa en fazla o kötü figüranlardan olur abi 🙂amin.assolistlerin ritüellerine uygun haraketlerde bulunuyorsun))) son kelamı söyler çekilirim köşeme gibi....
![]()
aga bu saçma sisteme kurban olmayı sindiremiyorum ama gidişat o yöndealınan kötü reyting hepimizi şoka uğrattı yorum yapamıyoruz şuraya bak
Of of tüyoya bak 😱 süper bölümler bizi bekliyor aga bari bölümüde söyle de öyle gitEvet arkadaşlar gelelim büyük Tüyoya
-Martin,Nazife Annenin ilacını Değiştirirken Elif'in Kamerası içerde Açık kaldı.Ve Polat kaydı izleyecek.Safiye ise Bu olayın şokunu yaşarken Savaş Çoktan Başlamıştır Bile..
Bu Olay Hangi Bölümde yaşanacak onu söylemeyelim Biraz Sürpriz Olsun..
HAYIRLI GECELER VADİCİLER 😉 34RCP44 ÖZEL!
onu söyleyemiyoruz aga malesefOf of tüyoya bak 😱 süper bölümler bizi bekliyor aga bari bölümüde söyle de öyle git![]()
Tamam aga öyle olsunonu söyleyemiyoruz aga malesef![]()
Tamam aga öyle olsunama sen bu bölüm öncesi paylaşmışsan ve bizim panayı düşünürsek bu hafta olacak malum pana iki bölüm üst üste çekip kendini yormaz
![]()
Yok aga şimdi işin içinde pana varsa orada bir acaba demek lazımdiğer bölümede kalabilir aga ama bellide olmaz tabi![]()
Yok aga şimdi işin içinde pana varsa orada bir acaba demek lazımzaten polat suphelenmisti olaydan.
Desene pot kırdıkaga doğrusunu söylemek gerekirse bende bilmiyorum adam bizede söylemedi çaktırma![]()
aga söylemediğine göre diğer bölüme sarkıcakDesene pot kırdıkama aga bence bu hafta olur belki son sahne de.
Ama aga senaristler ilk defa mantıklı düşünmüş. Prandin kendi ayağına sıkmış gibi oldu, hediye ettiği kamera sonu olacak halbuki kendini profesör kimliği ile çok iyi kamufle etmişti.aga söylemediğine göre diğer bölüme sarkıcak![]()
Ama aga senaristler ilk defa mantıklı düşünmüş. Prandin kendi ayağına sıkmış gibi oldu, hediye ettiği kamera sonu olacak halbuki kendini profesör kimliği ile çok iyi kamufle etmişti.
Benim için de aynı şekildeaga bu adamında içine ettiler hiç sorma eskiden hepsinin bi gizemi karizması vardı ama şimdi hiç birşeyleri yok tabi benim gözümde.
hiç sorma abi hiç bişeyden zevk alamıyoruz bu reytinglerden sonra eğer olursa yeni sezon gerçekten çok zor geçicek.İçine edilen edilene 😉))