28 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diriliş gayet başarılı gitmiş. Dizi 9-10'u görmüş olsada 7-8 reytingde elbette iyi.

Poyraz Karayel tahminimden yüksek gidiyor. Dizinin 7 alacağı hiç aklıma gelmezdi ama zirvede olmayışı bir teselli oldu tabi.:Z
Basak Eray @bskery_ · 2 sa. 2 saat önce
Hahahaha ayy bu KD fanları yemin ederim k.ş beyinli muhattap bile almıyorum

eda taşka @edataska · 2 sa. 2 saat önce
Kd ciler bizim reytinglerde size g..ren c.kan ne anlamıyorum ki sizene bizim reytinglerden !!!! #KaraParaAsk

KD karadayı mı acep (b)
ay yapım fanfinileri birbirine mi düştü ben şok :F :F :F @-potterhead- @Çiğdem- @destere @cookies

Diriliş bozmaz inşallah demiştim, 3-4 bölüm sonra maalesef bozmaya başladı. Poyraz 1-2 hafta sonra liderliği alırsa şaşırmamak lazım.

Kara Para Aşk maalesef çok kötü gidiyor, 5-6 reyting alan dizi 3 reytinglere kadar eridi inşallah sezon sonunu görür.

3 Adam A/B'de iyi gitmiş.

Hahahaha ayy bu KD fanları yemin ederim kuş beyinli muhattap bile almıyorum

Kd ciler bizim reytinglerde size giren cıkan ne anlamıyorum ki sizene bizim reytinglerden !!!! #KaraParaAsk

KD karadayı mı acep (b)
ay yapım fanfinileri birbirine mi düştü ben şok :F :F :F @-potterhead- @Çiğdem- @destere @cookies
Burcu @brc_brcrtrk · 2 sa.2 saat önce
Karadayı'yı izleyen bazı fanlara ne oluyor anlamıyorum KPA'nın reytinglerinden size ne kötü gitse ne iyi gitse ne kendi dizinizle ilgilenin

Karadayı'ymış hadi yine iyisin melun :D

Diriliş bozmaz inşallah demiştim, 3-4 bölüm sonra maalesef bozmaya başladı. Poyraz 1-2 hafta sonra liderliği alırsa şaşırmamak lazım.

Kara Para Aşk maalesef çok kötü gidiyor, 5-6 reyting alan dizi 3 reytinglere kadar eridi inşallah sezon sonunu görür.

Karadayı'yı izleyen bazı fanlara ne oluyor anlamıyorum KPA'nın reytinglerinden size ne kötü gitse ne iyi gitse ne kendi dizinizle ilgilenin

birbirlerine düşmüşler artık bana gerek kalmamış :F

Ne bozması aksine daha da güzelleşti.Dünkü bölüm durgundu onun dışında dizi güzel :)

dirilişin düşüşüne bu haftalık sevinin bakalım haftaya alırız ifadenizi. :A

Kd ciler bizim reytinglerde size g..ren c.kan ne anlamıyorum ki sizene bizim reytinglerden !!!! #KaraParaAsk

KD karadayı mı acep (b)
Çok sonradan takip ediyon melun :F
2 saat önce yazmışlar ben o sırada uyuyordum :F neyse zaten eğleniyorum şu an sema-eylemi suçlayan mı dersin; dizide bir sürü çift olmasına laf atan mı dersin; atv ye la atanı;şubuo bu bölüm şu ka gözüktü diyeni; 20 dk de az izlendi ama güzeldi avuntularındaki :F her türlü bahane üretiliyor hatta dün tuba-muratcılar tuba-engincilerle tartıştı ay bu fankafalar çok eğlenceli :A

2 saat önce yazmışlar ben o sırada uyuyordum :F neyse zaten eğleniyorum şu an sema-eylemi suçlayan mı dersin; dizide bir sürü çift olmasına laf atan mı dersin; atv ye la atanı;şubuo bu bölüm şu ka gözüktü diyeni; 20 dk de az izlendi ama güzeldi avuntularındaki :F her türlü bahane üretiliyor hatta dün tuba-muratcılar tuba-engincilerle tartıştı ay bu fankafalar çok eğlenceli :A
Senin gibi işsizlerin eğlence buşması güzel tabi :A Neyseki tüm söylediklerimiz doğru :)

Senin gibi işsizlerin eğlence buşması güzel tabi :A Neyseki tüm söylediklerimiz doğru :)
valla dizi başşlamadan önce dedikleri ile şimdikiler hiç uymuyor :F rezil olurlar o mesajları biri hatırlatsa :F fankafaların avuntusu sadece şu ankiler sema-eylem karadayıyı da yazıyor tüm gruplarda 10+ alan paramparçaya rağmen hala 6-7 alıyor 3.sezonda:X atv ye suç atmak zaten saçmalık normalde maç düşük reytingli dizileri olumlu etkiler:X hele dizide bir sürü çift olması nasıl bahne çözemedim :F karagülde bile 6-7 çift var ama dizi 10+ alıyor sorun oyuncularda demek ki :A

valla dizi başşlamadan önce dedikleri ile şimdikiler hiç uymuyor :F rezil olurlar o mesajları biri hatırlatsa :F fankafaların avuntusu sadece şu ankiler sema-eylem karadayıyı da yazıyor tüm gruplarda 10+ alan paramparçaya rağmen hala 6-7 alıyor 3.sezonda:X atv ye suç atmak zaten saçmalık normalde maç düşük reytingli dizileri olumlu etkiler:X hele dizide bir sürü çift olması nasıl bahne çözemedim :F karagülde bile 6-7 çift var ama dizi 10+ alıyor sorun oyuncularda demek ki :A
Kafan güzelmiş güle güle kullan :A

Kafan güzelmiş güle güle kullan :A
eğlencemi bozma zaten alıntı yapamıyon :F

Güzel Köylü ve Diriliş zirvede yer almışlar tebrikler. Diriliş, maçtan dolayı düşmüş biraz ama yine de çok iyi gidiyor.

Poyraz Karayel de iyi gitmiş. AB'de yine fark çok az bölüm iyi olursa haftaya zirveyi alır. :D

Yılanların Öcü iyi gidiyor AB oranları da yükselmiş bu hafta.

Kara Para Aşk saatine rağmen fena gitmemiş.

eğlencemi bozma zaten alıntı yapamıyon :F
Sende kendine hayrı olmayan maçın KPA'ya olumlu etki edeceğini söyleme, anticilikten ölcen bi gün :F

türkiynin en çok izlenen maçları gs maçları burada bir anticilik göremiyom :F
6. reytingi zor alan evet :D

KPA'nın düşüşünde en büyük suç ATV'de bence sürekli maç araları vermesi üstelik spor kanalı olmasına rağmen, bu aralar diziyi eritti resmen. Bu aralar ve saat düzensizliği olmasa AB'de yine 5 civarı alırdı. :)

valla cok acaip pazartesi aldigi ratinglere bak bide carsambaya bak :d bncede programi almasi hata oldu
Pazartesi şöyle oldu. Acun hic reklam vermedi(2 hafta reklamsiZ yayınlandı simdi arada reklam veriyor) show TV zirt pirt reklam verdi reyting artışı ondan kaynaklı. Dun sanırım show da az reklam verdi

Poyraz adim adim zirveye dogru!

Guzel koylu'ye tebrikler.Gold yapimin ve kanalin yuzunu gulduruyor

KPA gec saatte belki iyi reyting alir dusunuyordum ama daha cok dusmus

Yilanlarin ocu iyi gitmis

KD karadayı mı acep (b)
KPA cilar ilk basladi bu kavgayi.KPA'nin kotu reytinglerinde KD'yi sucladilar nedense.KD 2 ci oldu sevinenlerde var hatta) cok komik ..KD 3 sezonda hala en izlenen 5 dizi sirasinda hem Total hem AB grupunda bu basariyi onlar 1,2 sezonda bile goremediler