28 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acunun kızları kötü showdaki kızlar yeni yeni tanındığı için onların yukarda olması normal. Acunun bu isten anlamadığı kesinleşti. Kotu bir programı transfer etti. İlk sezonun yuksek almasının nedeni çok iyi kızların olmasıydı

Ertugrulun senaryosunda sıkıntı var. Bastan beri hafif hafif deginiyoruz.Tek düze bir senaryo yapısı var. Tamamen sidette dayali yani erkek seyirciye hitap ediyor maclar olunca dizi düşüyor
Reytingler haftya eskisine dönüp daha da artabilir,heyecanlı bölüm olacak,dizinin süresi de uzadı.:)

Acunun kızları kötü showdaki kızlar yeni yeni tanındığı için onların yukarda olması normal. Acunun bu isten anlamadığı kesinleşti. Kotu bir programı transfer etti. İlk sezonun yuksek almasının nedeni çok iyi kızların olmasıydı

Ertugrulun senaryosunda sıkıntı var. Bastan beri hafif hafif deginiyoruz.Tek düze bir senaryo yapısı var. Tamamen sidette dayali yani erkek seyirciye hitap ediyor maclar olunca dizi düşüyor
valla cok acaip pazartesi aldigi ratinglere bak bide carsambaya bak :d bncede programi almasi hata oldu

kpa poyraz karayelin özetini geçememiş ateistler aman fankafalar bunu açıklasın :F
diriliş düşmeye başlamış daha da devam eder 4 reklam verince
güzel köylü totalde iyi gidiyor :X

Güzel Köylü totalde yıkılmıyor helal olsun. :X

Maç, Diriliş ve Poyraz'ı etkilemiş gibi. Poyraz'ın ab'de zirveyi almasına ramak kaldı. :A

Kara Para Aşk pt-2'ye doğru adım adım ilerliyor. :)

3 Adam ab ve abc1'de çok iyi gitmiş, sevindim. :)

Show'daki Bu Tarz Benim Tv8'dekini geçmiş hep @mrt-06'nın oyunları bunlar. :A

76PATRONSTAR TV14:29:1216:14:401.085.05
50PATRONSTAR TV14:29:1216:14:401.138.30
64PATRONSTAR TV14:29:1216:14:400.955.79
@Yiğitt bence çok iyi gidiyor.Yeni başladı insanların alışması lazım unutma ki.
81ALIN YAZIMKANAL D09:55:3211:00:440.556.08
45ALIN YAZIMKANAL D09:55:3211:00:440.868.47
Gördüğün gibi nerede yeni başlayan Alın Yazım nerede şimdiki Alın Yazım.

Güzel Köylü herşeye rağmen Totalde zirvede.Yaz ayında en fazla 9.5 almıştı.Çok da etkilenmedi diyebiliriz.Ama AB de yükselmeli.

Poyraz hala çok başarılı düşüş olmuş ama oranları gayet iyi.Ama o adam itici..

Diriliş için her hafta uçuşa geçecek, şov yapacak deniliyor ama aksine düşüş yaşıyor. :A

Diriliş gayet başarılı gitmiş. Dizi 9-10'u görmüş olsada 7-8 reytingde elbette iyi.

Poyraz Karayel tahminimden yüksek gidiyor. Dizinin 7 alacağı hiç aklıma gelmezdi ama zirvede olmayışı bir teselli oldu tabi.:Z