Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bu mesaj sayisini.nasil cikartiyon takas
abi kurtlar vadisi bölümüne gir forumda konuların yanında mesaj sayısı var ya onun üstüne tıkla konuya kim kaç mesaj yazmış çıkıyor

abi ben o adama iyi ya da kötü hiçbirşey yazmadım niye engelledi hala bilmiyorum 🙂
aga sen kötü bişey yazmazsın ki zaten kesin yanlışlıkla engellemiştir :kiki:

Benim gibi ihtiyar birinin bu kadar cok mesaj yazmasi takdire sayandir:))))bu arada kadiri tebrik ediyorum o olmasa bu konu bu kadar asla ilerlemezdi

abi kurtlar vadisi bölümüne gir forumda konuların yanında mesaj sayısı var ya onun üstüne tıkla konuya kim kaç mesaj yazmış çıkıyor

aga sen kötü bişey yazmazsın ki zaten kesin yanlışlıkla engellemiştir :kiki:
aga bu gezi olaylarını hatırlıyorsun değil mi o zaman neler yazıyordum bak o ismail demirci falan hep beni engelledi

aga bu gezi olaylarını hatırlıyorsun değil mi o zaman neler yazıyordum bak o ismail demirci falan hep beni engelledi
çakallar

Benim gibi ihtiyar birinin bu kadar cok mesaj yazmasi takdire sayandir:))))bu arada kadiri tebrik ediyorum o olmasa bu konu bu kadar asla ilerlemezdi
abi senle ben gofrm da vadiyi sürekli koruduğumuz için uyarı alıyoduk hatırlıyon mu :kiki: o forumun admini de çok sağlam bi vadicidir ama forumu çökmüş :D senle benim tanıştığımız yer olduğu için orası da ayrı bi öneme sahip bizim için :D

kesinlikle 1 kadir 2 sen

çakallar

abi senle ben gofrm da vadiyi sürekli koruduğumuz için uyarı alıyoduk hatırlıyon mu :kiki: o forumun admini de çok sağlam bi vadicidir ama forumu çökmüş :D senle benim tanıştığımız yer olduğu için orası da ayrı bi öneme sahip bizim için :D

kesinlikle 1 kadir 2 sen
Hatirlamaz miyim.supergszi miydi neydi:)))) iyiki o foruma uye olup seninle tanismisiz:)))

Bak Koçum Sen Kisa Pantalonla Anani Keserken Ben 3.000 Kişiye Racon Kesiyordum !

Hasim Geldin Dost Kalk Abi

Dostum Olmaz Hasmim Yaşamaz !

Tombalaci Siskosuyla Cok Geziyosun Necmi. İkiniz Bir İstanbula Sigarsiniz Da Bir Mezara Sigmazsiniz !

Seni De Damadini Da 7 Parçaya Bolersem 7 Tepeye Sigdiririm !

Hatirlamaz miyim.supergszi miydi neydi:)))) iyiki o foruma uye olup seninle tanismisiz:)))
abi kader işte kader yoksa bu ortam asla olmazdı :d ama o zaman çok pozitiftin abi aynı kadirle benim gibiydin seni kendime o kadar yakın hissettim ki bu ne müthiş bi vadici diyerek seni sevmiştim :D forum çökmüş açılsa o mesajları bulacam :D adminin adı süpergazi idi abi
yabancı bi ülkede yaşıyor fransamıydı neydi

29 Mayista aga yazdan kalma bu :D
değiştir be aga ustamızın daha güzel resimleri var net çıkmamış bi resim

abi kader işte kader yoksa bu ortam asla olmazdı :d ama o zaman çok pozitiftin abi aynı kadirle benim gibiydin seni kendime o kadar yakın hissettim ki bu ne müthiş bi vadici diyerek seni sevmiştim :D forum çökmüş açılsa o mesajları bulacam :D adminin adı süpergazi idi abi

Rekoru kiracam aga 9 ay olsun bi dur :D

Ben eskiden.kadir gibiydim kimseye laf soyletmezdim.:))) baya baya milletle vadiyle alakali kavga ederdim:)))) o kadar cok gardimizi dusurduler ki artik savunulscak hicbir yanlari kalmadi.bende de takat kalmadi

Ben eskiden.kadir gibiydim kimseye laf soyletmezdim.:))) baya baya milletle vadiyle alakali kavga ederdim:)))) o kadar cok gardimizi dusurduler ki artik savunulscak hicbir yanlari kalmadi.bende de takat kalmadi
bayrağı devralmış olalım biz de o zaman abi 🙂 itiraf edeyim senin o halini de görmek isterdim

@-KADİR- aga abiyi bikaç sene önce görsen var ya melek gibiydi vadiye toz konduranı yakıyordu :D
ah ahh biz göremdik o günleri artık abi o zaman diliminde ne gördüde bu hallare geldi acaba :A

ne diyim be abi sende haklısın senin bikaç sene önceki halini de bildiğim için vadiyle alakalı bişey diyemiyorum çünkü herkesten çok savunuyordun diyorum ya bende aynı senin gibiydim kendime çok yakın hissetmiştim yoksa şimdiki gibi sürekli eleştirseydin o zaman da senle tartışırdık ama şuan ne desen ne yapsan haklısın abi

bayrağı devralmış olalım biz de o zaman abi 🙂 itiraf edeyim senin o halini de görmek isterdim

ah ahh biz göremdik o günleri artık abi o zaman diliminde ne gördüde bu hallare geldi acaba :A
aga müsait bi zamanda abinin o mesajlarını buraya koyacam buraya ilk geldiğinde ve diğer forum açılırsa orda da mesajlarını bulup koyacam :D