Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@-KADİR- aga tebrikler nice kaliteli müthiş mesajlara

@china_shangai abi kenan çoban ı da çok severdim ben ama resmen sattı o da ama abdülhey karakteri için üzüldüm varlığı bile yeterdi varlığı

agalar sizce

Onur Tan Mı?
Doğan Ümit Karaca Mı?

Son düzenleme:
eyvallah aga 🙂

Sen nerden ciktin yine :)))) diyecem lafi yapistiracak bana😉))))

7999 mesaj pozitif :)))) tebrikler
eyvallah abi :X

@-KADİR- aga tebrikler nice kaliteli müthiş mesajlara

@china_shangai abi kenan çoban ı da çok severdim ben ama resmen sattı o da ama abdülhey karakteri için üzüldüm varlığı bile yeterdi varlığı

agalar sizce

Onur Tan Mı?
Doğan Ümit Karaca Mı?
teşekkürler aga 🙂

aga ben daha tam karar veremedim aslında onur tan derdimde onda da istikrar yok zaman zaman iyi iş çıkarsada lakayıt halleride çok oluyor doğan ümşt karaca da ilk bölümleri müthiş çekmişti illa seç dersen ben doğan ümit karaca derim 🙂

yok artık bahadır özdener twitterdan engellemiş beni @-KADİR- ah be abi seni yıllarca her yerde savunan adamlara yaptığın muameleye bak yazıklar olsun

bu konunun buralara gelmesinde hepimizin payı var ama 2 kişiyi ayırmak istiyorum

china_shangai ve -KADİR- abi ve kadir konuyu coşturan isimler oldular ve onların sayesinde bu konu böyle güzel bi hale geldi

bu konunun buralara gelmesinde hepimizin payı var ama 2 kişiyi ayırmak istiyorum

china_shangai ve -KADİR- abi ve kadir konuyu coşturan isimler oldular ve onların sayesinde bu konu böyle güzel bi hale geldi
aga birlikten dirlik doğar

abi yeni senaryo yazıyolardır o da tutmaz zaten :F twitterdan mesaj yollayacaktım engellemiş bahadır
adamlar ın eleştirilere tahammülü yok 😀