aga size de diyecem pozitif enerji verin diyecemde ama nedense hiç ihtimal vermiyorum![]()
aga ne diyosun topluca yoga yapıp iyi enerjimizi vadiyemi göndercez
aga size de diyecem pozitif enerji verin diyecemde ama nedense hiç ihtimal vermiyorum![]()
aga çakralarınızı açık tutun olumlu düşünün ve pozitif enerjinizi vadiye gönderin illa faydalı olacaktıraga ne diyosun topluca yoga yapıp iyi enerjimizi vadiyemi göndercez![]()
aga uçalımda nasıl olursa olsun yav arkadaş biz alışık değiliz böyle şeylere aga ben elimden geleni yapıcam inş faydasını görecez bakya aga kızmayında böyle hurafelere uğurlara işimiz kaldıysa vay halimizeböyle şeylere inanmam biz bitti demeden bitmezzz
bu hafta süper bölüm olsun da uçalım be aga @-KADİR-
aga kusura bakmada böyle şeyleri yapmayı bırak inanmaman lazım dinimizde böyle şeylerin yeri yok boş ver çakraları biz Allaha gönlümüzü açalım kafidiraga çakralarınızı açık tutun olumlu düşünün ve pozitif enerjinizi vadiye gönderin illa faydalı olacaktır![]()
aynen aga ben de laf olsun diye konuşuyom 🙂 bu tip şeylere ne merakım vardır ne de inanrımaga kusura bakmada böyle şeyleri yapmayı bırak inanmaman lazım dinimizde böyle şeylerin yeri yok boş ver çakraları biz Allaha gönlümüzü açalım kafidir![]()
aynen aga ben de laf olsun diye konuşuyom 🙂 bu tip şeylere ne merakım vardır ne de inanrım
yok aga Allah muhafaza bu tip şeyler genelde inanç boşluğundan olurhe iyi aga bian böyle bişey yapıyosun sandım![]()
aga ve hala bu adamdan medet ummak ne kadar doğru ? tamam vadiye hizmetleri olmuştur ama son yaptığı hareketle vadiyi ateşe atmıştır resmen onların bu egoları yüzünden şu an hem biz hem pana film binbir sıkıntıyla karşı karşıya" BAHADIR ÖZDENER, Vadi'den yoruldu gerekçesi ile ayrılmıştı ama ben kendisine nerede Vadiyi övsem etsem ya engelliyor(twitter) yada yorumlarımı siliyor.
Ee kaybeden siz oldunuz, Usta kaybetmez. "
memati sayfasının admini paylaşmış facebookta @Master.1000 @china_shangai @-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz
aga tamam onlar demekki gelmicek ama şuda bi gerçekki vadi yakında dip yapıcak onlardan başkası toplayamazdı yazık olucak." BAHADIR ÖZDENER, Vadi'den yoruldu gerekçesi ile ayrılmıştı ama ben kendisine nerede Vadiyi övsem etsem ya engelliyor(twitter) yada yorumlarımı siliyor.
memati sayfasının admini paylaşmış facebookta @Master.1000 @china_shangai @-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz
aga dediğin gibi vadi yi ancak bu adamlar toplayabilirdi şimdiye kadar vadinin herşeyini bu adamlar yönetti büyük bir ihtimalle vadi hakkında yapacakları şeyleri çoktan belirlemişlerdi ama bütün projeyi bu adamlar mahvetti heee ben inanıyorum vadi yoluna aslanlar gibi necati abinin önderliğinde devam edecek kaybeden bu hainler oldular olacaklaraga tamam onlar demekki gelmicek ama şuda bi gerçekki vadi yakında dip yapıcak onlardan başkası toplayamazdı yazık olucak.
aga onda hiç şüphe yok bunlar kaybetti ama vadinin akıbetine gelince ben senin gibi düşünmüyorum malesef Necati abide bu işin altından kalkamıyo baksana.aga dediğin gibi vadi yi ancak bu adamlar toplayabilirdi şimdiye kadar vadinin herşeyini bu adamlar yönetti büyük bir ihtimalle vadi hakkında yapacakları şeyleri çoktan belirlemişlerdi ama bütün projeyi bu adamlar mahvetti heee ben inanıyorum vadi yoluna aslanlar gibi necati abinin önderliğinde devam edecek kaybeden bu hainler oldular olacaklar
aga sizin endişelerinizi anlıyorum hak da veriyorum ama bu iş bitmedi bitmez biz yine ayağa kalkarız sezon sonu tempo yükselecek dir agaaga onda hiç şüphe yok bunlar kaybetti ama vadinin akıbetine gelince ben senin gibi düşünmüyorum malesef Necati abide bu işin altından kalkamıyo baksana.
" BAHADIR ÖZDENER, Vadi'den yoruldu gerekçesi ile ayrılmıştı ama ben kendisine nerede Vadiyi övsem etsem ya engelliyor(twitter) yada yorumlarımı siliyor.