Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya aga kızmayında böyle hurafelere uğurlara işimiz kaldıysa vay halimize :D böyle şeylere inanmam biz bitti demeden bitmezzz

bu hafta süper bölüm olsun da uçalım be aga @-KADİR-

@34rcp44 aga gözünü sevim tüyo ver ya canım tüyo istiyo vardır sende illa ki bişeyler :D

ya aga kızmayında böyle hurafelere uğurlara işimiz kaldıysa vay halimize :D böyle şeylere inanmam biz bitti demeden bitmezzz

bu hafta süper bölüm olsun da uçalım be aga @-KADİR-
aga uçalımda nasıl olursa olsun yav arkadaş biz alışık değiliz böyle şeylere aga ben elimden geleni yapıcam inş faydasını görecez bak :A atv de en yüksek reyting aldığımız zaman daki halimde olacam yine bu hafta

10922533_774037995979290_8071980987634843967_n.jpg

resmi facebook hesabında ertuğrul şakar ın reklamını yapıyolar :D

aga çakralarınızı açık tutun olumlu düşünün ve pozitif enerjinizi vadiye gönderin illa faydalı olacaktır :X
aga kusura bakmada böyle şeyleri yapmayı bırak inanmaman lazım dinimizde böyle şeylerin yeri yok boş ver çakraları biz Allaha gönlümüzü açalım kafidir :)

1509785_997120860316844_1995484258195950279_n.jpg

Polat Alemdar tekrar mahkemede
perşembe akşamı Kurtlar Vadisi'nde

aga kusura bakmada böyle şeyleri yapmayı bırak inanmaman lazım dinimizde böyle şeylerin yeri yok boş ver çakraları biz Allaha gönlümüzü açalım kafidir :)
aynen aga ben de laf olsun diye konuşuyom 🙂 bu tip şeylere ne merakım vardır ne de inanrım

he iyi aga bian böyle bişey yapıyosun sandım :)
yok aga Allah muhafaza bu tip şeyler genelde inanç boşluğundan olur

" BAHADIR ÖZDENER, Vadi'den yoruldu gerekçesi ile ayrılmıştı ama ben kendisine nerede Vadiyi övsem etsem ya engelliyor(twitter) yada yorumlarımı siliyor.
Ee kaybeden siz oldunuz, Usta kaybetmez. "

memati sayfasının admini paylaşmış facebookta @Master.1000 @china_shangai @-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz
aga ve hala bu adamdan medet ummak ne kadar doğru ? tamam vadiye hizmetleri olmuştur ama son yaptığı hareketle vadiyi ateşe atmıştır resmen onların bu egoları yüzünden şu an hem biz hem pana film binbir sıkıntıyla karşı karşıya

" BAHADIR ÖZDENER, Vadi'den yoruldu gerekçesi ile ayrılmıştı ama ben kendisine nerede Vadiyi övsem etsem ya engelliyor(twitter) yada yorumlarımı siliyor.

memati sayfasının admini paylaşmış facebookta @Master.1000 @china_shangai @-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz
aga tamam onlar demekki gelmicek ama şuda bi gerçekki vadi yakında dip yapıcak onlardan başkası toplayamazdı yazık olucak.

Cevat Akarsu & Polat Alemdar Vektörel Çizim;

10917437_960573997300050_1259215526691456162_n.jpg

Cahit Kaya vektörel çizim;
10425443_960569760633807_3144891545128349603_n.jpg

aga tamam onlar demekki gelmicek ama şuda bi gerçekki vadi yakında dip yapıcak onlardan başkası toplayamazdı yazık olucak.
aga dediğin gibi vadi yi ancak bu adamlar toplayabilirdi şimdiye kadar vadinin herşeyini bu adamlar yönetti büyük bir ihtimalle vadi hakkında yapacakları şeyleri çoktan belirlemişlerdi ama bütün projeyi bu adamlar mahvetti heee ben inanıyorum vadi yoluna aslanlar gibi necati abinin önderliğinde devam edecek kaybeden bu hainler oldular olacaklar

aga dediğin gibi vadi yi ancak bu adamlar toplayabilirdi şimdiye kadar vadinin herşeyini bu adamlar yönetti büyük bir ihtimalle vadi hakkında yapacakları şeyleri çoktan belirlemişlerdi ama bütün projeyi bu adamlar mahvetti heee ben inanıyorum vadi yoluna aslanlar gibi necati abinin önderliğinde devam edecek kaybeden bu hainler oldular olacaklar
aga onda hiç şüphe yok bunlar kaybetti ama vadinin akıbetine gelince ben senin gibi düşünmüyorum malesef Necati abide bu işin altından kalkamıyo baksana.

PANA FİLM’DEN ZORUNLU AÇIKLAMA
Son günlerde basında yer alan “Necati Şaşmaz’ın eski yengesi” merkezli haberler doğrultusunda, aynı konu daha önce de benzer şekilde gündeme getirildiğinde yapmış olduğumuz açıklamayı zorunlu olarak tekrarlama gereği duyuyoruz.
Metinlerde bahsi geçen kişilerle Necati Şaşmaz’ın hiçbir akrabalık bağı ve tanışıklığı bulunmamaktadır.
Bu asılsız haberlerin bir gerçeğe dayandırılmadan konu edilmemesi hususunda bir bilincin oluşması temennimizdir.
Kamuoyuna duyurulur.
PANA FİLM

aga onda hiç şüphe yok bunlar kaybetti ama vadinin akıbetine gelince ben senin gibi düşünmüyorum malesef Necati abide bu işin altından kalkamıyo baksana.
aga sizin endişelerinizi anlıyorum hak da veriyorum ama bu iş bitmedi bitmez biz yine ayağa kalkarız sezon sonu tempo yükselecek dir aga

bahadırları önceden ne kadar seviyorsam vadiyi sırt üstü bıraktıkları an o kadar nefret ettim

Doğru veya yanlış bunu bilemeyiz fakat ortada bir kırgınlık var.. şu aşamada olumlu tavır beklemek yanlış olur.. adamlar kendi dizilerini başkasına teslim etmek zorunda kalmışlar.. bunun üzerine yaptıkları tavırı ben normal karşılıyorum. Dediğim gibi aralarında her ne geçti ise suç beşinde de var.. tek taraflı olacak birşey değil.. inşallah er yada geç tekrar bir araya gelir ve barışırlar.. Vadi bu şekilde gitmez.. bunu artık herkez kabullenmesi gerekir. Dizi şuan Necati Şaşmaz ve 'Kurtlar Vadisi' ismi altında devam ettiği için izleniyor.. kimse televizyonu açıp ta bu senaryoyu izlemez malesef.. bu 12 yılda eleştiriler hep vardı fakat şuan eleştiriden çok seyirci vadinin durumuna isyan ediyor..

Tapatalk 2