OHB de çalınmış elimde ))) konusunu açacamSizdirilanla ayni gidiyor 😱 😱
Super![]()
![]()
Konusu acildi ya 😉OHB de çalınmış elimde ))) konusunu açacam
OHB açıldımı ? senaryosunun çalındığı =?Konusu acildi ya 😉
Evet hatta hatta beyazsoy senaryoyu begenmedigini bile söylediOHB açıldımı ? senaryosunun çalındığı =?
Hımm geç kalmışım o zaman )))Evet hatta hatta beyazsoy senaryoyu begenmedigini bile söyledi![]()
Dilaramin alnı cok kırışık yaHımm geç kalmışım o zaman )))
hepp aynı tip kişileri seviyorsun ))) bence gülseren daha iyi )))Dilaramin alnı cok kırışık ya
Bi alin gerdirme şart onun dışında mine tugaydan sonra aşık olunasi kadin 2011 den beri seviyorum![]()
Aa demekki benim tarzim o 😉hepp aynı tip kişileri seviyorsun ))) bence gülseren daha iyi )))
Ben kadından daha ziyade oyunculuklarını değerlendiriyorum ama malesef Ebru özkan hep donuk rollerde kendini geliştiremiyor dersem hata olur )) kadın mimiksiz oynuyor ))Aa demekki benim tarzim o 😉
Senin tarzinda Gülseren![]()
Ne mimiksizi be super oynuyorBen kadından daha ziyade oyunculuklarını değerlendiriyorum ama malesef Ebru özkan hep donuk rollerde kendini geliştiremiyor dersem hata olur )) kadın mimiksiz oynuyor ))
Kadına yakışıyor tamam da mimikleri yok şimdi orda son sahnedeki mahçupluk hissini bana veremedi pek )) ama kendisine yakışıyor azda olsa faakt Nurgül mimiklerini kullanabiliyorNe mimiksizi be super oynuyor![]()
![]()
Anneler ile kizlarinda olsun hayatimin rolunde olsun not defterinde olsun superdi bundada super
Ben oyunculuğu pek degerlendirmem ama iyi oynuyor bence![]()
Ben son sahneyi izlemedim 😱Kadına yakışıyor tamam da mimikleri yok şimdi orda son sahnedeki mahçupluk hissini bana veremedi pek )) ama kendisine yakışıyor azda olsa faakt Nurgül mimiklerini kullanabiliyor
izleseydin anlardın )))Ben son sahneyi izlemedim 😱
Aa sen alamamissindir o vermistir
Zaten o dedeye sinir kapiyim hep o dolduruyor benim askitomu
Bide o ev ne oyle ben o evde yaşayacaktım annemi zor gorurdum![]()