Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fragman yine damardan giriyor merakla bekliyoruz haftayı.

Dünkü bölüm durağandı biraz ama 7. bölüme göre çok daha iyiydi. Özellikle dizi sonlara doğru fenaydı. Cansu korkutuyor. :(

Fragman ise bomba. Cansu ile Gülseren'in barışmasına sevindim, Cansu'nun sözleri Dilara'yı delirtsin biraz. :A

8.bölüm 7.bölüme göre daha düşük tempolu olmuş az düşüş normal. 9.bölüm de ortalama gibi görünüyor ama bakalım. :)

Ben kadından daha ziyade oyunculuklarını değerlendiriyorum ama malesef Ebru özkan hep donuk rollerde kendini geliştiremiyor dersem hata olur )) kadın mimiksiz oynuyor ))
Ne mimiksizi be super oynuyor :love1: :love1: :love1: Anneler ile kizlarinda olsun hayatimin rolunde olsun not defterinde olsun superdi bundada super :)

Ben oyunculuğu pek degerlendirmem ama iyi oynuyor bence :)

Ne mimiksizi be super oynuyor :love1: :love1: :love1: Anneler ile kizlarinda olsun hayatimin rolunde olsun not defterinde olsun superdi bundada super :)

Ben oyunculuğu pek degerlendirmem ama iyi oynuyor bence :)
Kadına yakışıyor tamam da mimikleri yok şimdi orda son sahnedeki mahçupluk hissini bana veremedi pek )) ama kendisine yakışıyor azda olsa faakt Nurgül mimiklerini kullanabiliyor

Kadına yakışıyor tamam da mimikleri yok şimdi orda son sahnedeki mahçupluk hissini bana veremedi pek )) ama kendisine yakışıyor azda olsa faakt Nurgül mimiklerini kullanabiliyor
Ben son sahneyi izlemedim 😱

Aa sen alamamissindir o vermistir :A
Zaten o dedeye sinir kapiyim hep o dolduruyor benim askitomu :)

Bide o ev ne oyle ben o evde yaşayacaktım annemi zor gorurdum :A

Çok güzel bir bölümdü. Son sahnede klişeye bağlamadılar helal olsun, normalde Cihan'ın Gülseren'in montajlanmış ses kaydını duyduktan sonra ondan soğuması gerekirdi, ama senaristler zekice ters köşe yaptılar bölümün sonunu çok beğendim oh olsun Dİlara'ya. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,172
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil