Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga ben anlam veremiyorum bu bölümlerde ne var ya on numara bölümler işte hayır ne bekliyorsunuz ben çözemedim yani :D
yok aga on numara falan değil bunu geçelim
kaç haftadır saat 11 olduğu gibi bitiyor
polat aksiyon sahnelerinde yok hala iyileşmedi mi
settar ve gereksiz sahneler azalmadı aynen devam ediyor
50 bölümdür konsey kurulacak her bölüm cahit fehminin yanına geliyor boktan bi muhabbet ve hiçbişey olmuyor
raskoln tilki gibi adamlar neredeyse hiç gösterilmiyor
settarın kızını izliyoruz ben 12 yıldır vadiyi izliyorum bu kadar diziyle alakası olmayan elemanlar görmedim vallahi bunlar beni çıldırtacak settar ve kızının karılarının vadiye ne katkısı var hikayeye ne katkısı var
settarı pusata yardım edecek diye getirdiler Allah aşkına ne yapıyor
kgt ve mekanları yapmacık zevk vermiyor siyah sancak aynı şekilde vs. vs.

çok sorunlar var senaryo gitmiyo ileri gitmiyor 3 bölüm öncesiyle bu bölüm arasında fazla bi fark yok
müzik konusunda kim yapıyorsa baştan sağma yapılıyor müzik seçimleri sıradan bi dizi için müthiş müziklerdir ama vadinin çok çok çok daha iyi müzikleri adeta yok edildi ve aksiyon sahnelerinde dandik bi müzik çalıyor gökhan kırdar

özellikle 4-5 bölüm için geçerli bu dediklerim bu sezonu çok beğeniyordum 4-5 bölüme kadar
o kadar ara verdik ama hiçbi etkisi yok aralarda ne senaryo gelişiyor ne bölümler malesef ümit vermiyor senaryo malesef

çevremde de bu duyumlar fazlasıyla var herkes bizim gibi değil diyorum biz havada karada izleriz ama herkes bizim gibi de-ğil de-ğil

yok aga on numara falan değil bunu geçelim
kaç haftadır saat 11 olduğu gibi bitiyor
polat aksiyon sahnelerinde yok hala iyileşmedi mi
settar ve gereksiz sahneler azalmadı aynen devam ediyor
50 bölümdür konsey kurulacak her bölüm cahit fehminin yanına geliyor boktan bi muhabbet ve hiçbişey olmuyor
raskoln tilki gibi adamlar neredeyse hiç gösterilmiyor
settarın kızını izliyoruz ben 12 yıldır vadiyi izliyorum bu kadar diziyle alakası olmayan elemanlar görmedim vallahi bunlar beni çıldırtacak settar ve kızının karılarının vadiye ne katkısı var hikayeye ne katkısı var
settarı pusata yardım edecek diye getirdiler Allah aşkına ne yapıyor
kgt ve mekanları yapmacık zevk vermiyor siyah sancak aynı şekilde vs. vs.

çok sorunlar var senaryo gitmiyo ileri gitmiyor 3 bölüm öncesiyle bu bölüm arasında fazla bi fark yok
müzik konusunda kim yapıyorsa baştan sağma yapılıyor müzik seçimleri sıradan bi dizi için müthiş müziklerdir ama vadinin çok çok çok daha iyi müzikleri adeta yok edildi ve aksiyon sahnelerinde dandik bi müzik çalıyor gökhan kırdar

özellikle 4-5 bölüm için geçerli bu dediklerim bu sezonu çok beğeniyordum 4-5 bölüme kadar
o kadar ara verdik ama hiçbi etkisi yok aralarda ne senaryo gelişiyor ne bölümler malesef ümit vermiyor senaryo malesef

çevremde de bu duyumlar fazlasıyla var herkes bizim gibi değil diyorum biz havada karada izleriz ama herkes bizim gibi de-ğil de-ğil
Abartmiyorum takasin yuzyil yorumu:)))))yuregine saglik muhtesem yorum:))))

Abartmiyorum takasin yuzyil yorumu:)))))yuregine saglik muhtesem yorum:))))
abi harbiden yeter artık vallahi yoruldum he bak yemin ediyorum yoruldum kaç haftadır bi kımıldama bekliyorum
biz adamlardan çok düşünüyoruz vadiyi çok basit çözümler varken yapmıyolar çıldırmamak elde değil ya

aga ben anlam veremiyorum bu bölümlerde ne var ya on numara bölümler işte hayır ne bekliyorsunuz ben çözemedim yani :D
aga ne mi istiyorum o eskisi gibi içten samimi oynayan karakterler istiyorum eskisi gibi düzgün gerçekçi sahneler ve kaliteli diyaloglar istiyorum eskisinden daha iyi olması gereken bir yapım gün geçtikçe daha kötüye gidiyo sıkıntıda burda işte :D

Şunu tekrar belirtmek isterim.. @-KADİR- bana artık kızacak belki ama vadinin durumu bu sezon çok ciddi.. en kısa zamanda dizi ile ilgili gereken adımlar yapılamazsa.. efsane feci bir son bulacak. Ciddi şekilde kan kaybedildi ve kaybedilmeye de devam ediliyor.. ve bana göre bu işin tek kurtuluşu eski yapımcıların geri gelmesiyle olacaktır.. bunu zaten her seferinde ve son olarak 243. Bölüme yaptığım yorumda da dile getirmişimdir.. ne yapıp etsinler eski yapımcıları geri getirsinler.. eski yapımcıların tavrını şuan ben normal karşılıyorum.. adamların 11 yakın bir emeği var.. diziyi var eden ve yaratanda bunlar.. bu dizi bunların senaryosu ile buraya kadar gelmiş ve bir efsane olmuştur.. bu kadar zaman sonra aralarında ki anlaşmazlık yüzünden diziye devam edememeleri zaten onlara ağır bir darbe olmuştur.. Bahadır zaten bunu Oylum'un programıda çok güzel dile getiriyor.. bir ömür daha abi kardeş kalabilmek için ortaklğı ayırdık.. zaten onlar için durumu daha da ağır hale getiren kendi dizilerini bir başkasına teslim etmeleri olmuştur.. hani aynı durum bizde de olsa bizim de tavrımız bu şekilde olurdu belki.. pana yazım grubuna daha nekadar tahammül edilir bilmiyorum ama durum hiç iyi gözükmüyor.. olur bir gün bir organizasyon yapılmaya karar verilirse bence bu adamların geri gelmesiyle ahlakalı birşey olmalıdır..

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Şunu tekrar belirtmek isterim.. @-KADİR- bana artık kızacak belki ama vadinin durumu bu sezon çok ciddi.. en kısa zamanda dizi ile ilgili gereken adımlar yapılamazsa.. efsane feci bir son bulacak. Ciddi şekilde kan kaybedildi ve kaybedilmeye de devam ediliyor.. ve bana göre bu işin tek kurtuluşu eski yapımcıların geri gelmesiyle olacaktır.. bunu zaten her seferinde ve son olarak 243. Bölüme yaptığım yorumda da dile getirmişdir.. ne yapıp etsinler eski yapımcıları geri getirsinler.. eski yapımcıların tavrını şuan ben normal karşılıyorum.. adamların 11 yakın bir emeği var.. diziyi var eden ve yaratanda bunlar.. bu dizi bunların senaryosu ile buraya kadar gelmiş ve bir efsane olmuştur.. bu kadar zaman sonra aralarında ki anlaşmazlık yüzünden diziye devam edememeleri zaten onlara ağır bir darbe olmuştur.. Bahadır zaten bunu Oylum'un programıda çok güzel dile getiriyor.. bir ömür daha abi kardeş kalabilmek için ortaklğı ayırdık.. zaten onlar için durumu daha da ağır hale getiren kendi dizilerini bir başkasına teslim etmeleri olmuştur.. olur bir gün bir organizasyon yapılmaya karar verilirse bence bu adamların geri gelmesiyle ahlakalı birşey olmalıdır..

Tapatalk 2
aynen aga harfiyen katılıyorum onlardan başkası altından kalkamaz bu işin

Şunu tekrar belirtmek isterim.. @-KADİR- bana artık kızacak belki ama vadinin durumu bu sezon çok ciddi.. en kısa zamanda dizi ile ilgili gereken adımlar yapılamazsa.. efsane feci bir son bulacak. Ciddi şekilde kan kaybedildi ve kaybedilmeye de devam ediliyor.. ve bana göre bu işin tek kurtuluşu eski yapımcıların geri gelmesiyle olacaktır.. bunu zaten her seferinde ve son olarak 243. Bölüme yaptığım yorumda da dile getirmişdir.. ne yapıp etsinler eski yapımcıları geri getirsinler.. eski yapımcıların tavrını şuan ben normal karşılıyorum.. adamların 11 yakın bir emeği var.. diziyi var eden ve yaratanda bunlar.. bu dizi bunların senaryosu ile buraya kadar gelmiş ve bir efsane olmuştur.. bu kadar zaman sonra aralarında ki anlaşmazlık yüzünden diziye devam edememeleri zaten onlara ağır bir darbe olmuştur.. Bahadır zaten bunu Oylum'un programıda çok güzel dile getiriyor.. bir ömür daha abi kardeş kalabilmek için ortaklğı ayırdık.. zaten onlar için durumu daha da ağır hale getiren kendi dizilerini bir başkasına teslim etmeleri olmuştur.. olur bir gün bir organizasyon yapılmaya karar verilirse bence bu adamların geri gelmesiyle ahlakalı birşey olmalıdır..

Tapatalk 2
+1

organizasyonla falan olacak iş değil bunlar bizim düşündüklerimizi düşünemiyolarsa zaten geçmiş olsun diyelim çünkü sorun 1-2-3-4 değil sorun onlarca herşey sorun
bakın çok acil keskin hamleler yapılmazsa büyük tehlikeler bekliyor vadiyi bunu ilk kez söylüyorum önceden biz aslanız kaplanız ölümüz 12-13 alıyor hiçbişey olmaz derdik geçen sezon dahil ama ilk kez vadi bu kadar düşük reytingler alıyor ocak ayı bitti 9 reyting alıyoruz ab yerlerde 4.falan oluyoruz bunun yazı da var
marttan sonra havalar iyice ısınmaya başlıyor reytingler düşüyor o zaman çok büyük rezillikler olabilir total 5-6 ab 2-3 gibi

Şunu tekrar belirtmek isterim.. @-KADİR- bana artık kızacak belki ama vadinin durumu bu sezon çok ciddi.. en kısa zamanda dizi ile ilgili gereken adımlar yapılamazsa.. efsane feci bir son bulacak. Ciddi şekilde kan kaybedildi ve kaybedilmeye de devam ediliyor.. ve bana göre bu işin tek kurtuluşu eski yapımcıların geri gelmesiyle olacaktır.. bunu zaten her seferinde ve son olarak 243. Bölüme yaptığım yorumda da dile getirmişdir.. ne yapıp etsinler eski yapımcıları geri getirsinler.. eski yapımcıların tavrını şuan ben normal karşılıyorum.. adamların 11 yakın bir emeği var.. diziyi var eden ve yaratanda bunlar.. bu dizi bunların senaryosu ile buraya kadar gelmiş ve bir efsane olmuştur.. bu kadar zaman sonra aralarında ki anlaşmazlık yüzünden diziye devam edememeleri zaten onlara ağır bir darbe olmuştur.. Bahadır zaten bunu Oylum'un programıda çok güzel dile getiriyor.. bir ömür daha abi kardeş kalabilmek için ortaklğı ayırdık.. zaten onlar için durumu daha da ağır hale getiren kendi dizilerini bir başkasına teslim etmeleri olmuştur.. pana yazım grubuna daha nekadar tahammül edilir bilmiyorum ama durum hiç iyi gözükmüyor.. olur bir gün bir organizasyon yapılmaya karar verilirse bence bu adamların geri gelmesiyle ahlakalı birşey olmalıdır..

Tapatalk 2
Katiliyorum dememek olmaz herhalde :)

sezon sonu falan yok
yok öyle dava hemen en kısa sürede halledilecek ne güzel istanbul be

1422041935951.jpg

müthiş :D

@Master.1000 aga estagfirllh senin yorumuna kızmak falan ben haddimi bilirim :D katılmadığım şeyleri söylerim o ayrı

agalar sizin vadici duygularınız şu günlerde düşük inş aynı heyecansızlığı bana da sirayet ettirmezsiniz :A

bugün günlerden fragman

Son düzenleme: