Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga sistem geri yükleme yapagalar benim bilgisayar kafayı yedi iyice yavaşladı çıkıcam yoksa bilgisayarı parçalyacamherkese hayırlı geceler
Aga sistem geri yükleme yapagalar benim bilgisayar kafayı yedi iyice yavaşladı çıkıcam yoksa bilgisayarı parçalyacamherkese hayırlı geceler
Orada Cakirin Tombalaciya şişko demesi yok muHayirlisi olsun AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER![]()
yok aga on numara falan değil bunu geçelimaga ben anlam veremiyorum bu bölümlerde ne var ya on numara bölümler işte hayır ne bekliyorsunuz ben çözemedim yani![]()
Abartmiyorum takasin yuzyil yorumuyok aga on numara falan değil bunu geçelim
kaç haftadır saat 11 olduğu gibi bitiyor
polat aksiyon sahnelerinde yok hala iyileşmedi mi
settar ve gereksiz sahneler azalmadı aynen devam ediyor
50 bölümdür konsey kurulacak her bölüm cahit fehminin yanına geliyor boktan bi muhabbet ve hiçbişey olmuyor
raskoln tilki gibi adamlar neredeyse hiç gösterilmiyor
settarın kızını izliyoruz ben 12 yıldır vadiyi izliyorum bu kadar diziyle alakası olmayan elemanlar görmedim vallahi bunlar beni çıldırtacak settar ve kızının karılarının vadiye ne katkısı var hikayeye ne katkısı var
settarı pusata yardım edecek diye getirdiler Allah aşkına ne yapıyor
kgt ve mekanları yapmacık zevk vermiyor siyah sancak aynı şekilde vs. vs.
çok sorunlar var senaryo gitmiyo ileri gitmiyor 3 bölüm öncesiyle bu bölüm arasında fazla bi fark yok
müzik konusunda kim yapıyorsa baştan sağma yapılıyor müzik seçimleri sıradan bi dizi için müthiş müziklerdir ama vadinin çok çok çok daha iyi müzikleri adeta yok edildi ve aksiyon sahnelerinde dandik bi müzik çalıyor gökhan kırdar
özellikle 4-5 bölüm için geçerli bu dediklerim bu sezonu çok beğeniyordum 4-5 bölüme kadar
o kadar ara verdik ama hiçbi etkisi yok aralarda ne senaryo gelişiyor ne bölümler malesef ümit vermiyor senaryo malesef
çevremde de bu duyumlar fazlasıyla var herkes bizim gibi değil diyorum biz havada karada izleriz ama herkes bizim gibi de-ğil de-ğil
abi harbiden yeter artık vallahi yoruldum he bak yemin ediyorum yoruldum kaç haftadır bi kımıldama bekliyorumAbartmiyorum takasin yuzyil yorumu))))yuregine saglik muhtesem yorum
)))
aga ne mi istiyorum o eskisi gibi içten samimi oynayan karakterler istiyorum eskisi gibi düzgün gerçekçi sahneler ve kaliteli diyaloglar istiyorum eskisinden daha iyi olması gereken bir yapım gün geçtikçe daha kötüye gidiyo sıkıntıda burda işteaga ben anlam veremiyorum bu bölümlerde ne var ya on numara bölümler işte hayır ne bekliyorsunuz ben çözemedim yani![]()
aynen aga harfiyen katılıyorum onlardan başkası altından kalkamaz bu işinŞunu tekrar belirtmek isterim.. @-KADİR- bana artık kızacak belki ama vadinin durumu bu sezon çok ciddi.. en kısa zamanda dizi ile ilgili gereken adımlar yapılamazsa.. efsane feci bir son bulacak. Ciddi şekilde kan kaybedildi ve kaybedilmeye de devam ediliyor.. ve bana göre bu işin tek kurtuluşu eski yapımcıların geri gelmesiyle olacaktır.. bunu zaten her seferinde ve son olarak 243. Bölüme yaptığım yorumda da dile getirmişdir.. ne yapıp etsinler eski yapımcıları geri getirsinler.. eski yapımcıların tavrını şuan ben normal karşılıyorum.. adamların 11 yakın bir emeği var.. diziyi var eden ve yaratanda bunlar.. bu dizi bunların senaryosu ile buraya kadar gelmiş ve bir efsane olmuştur.. bu kadar zaman sonra aralarında ki anlaşmazlık yüzünden diziye devam edememeleri zaten onlara ağır bir darbe olmuştur.. Bahadır zaten bunu Oylum'un programıda çok güzel dile getiriyor.. bir ömür daha abi kardeş kalabilmek için ortaklğı ayırdık.. zaten onlar için durumu daha da ağır hale getiren kendi dizilerini bir başkasına teslim etmeleri olmuştur.. olur bir gün bir organizasyon yapılmaya karar verilirse bence bu adamların geri gelmesiyle ahlakalı birşey olmalıdır..
Tapatalk 2
+1Şunu tekrar belirtmek isterim.. @-KADİR- bana artık kızacak belki ama vadinin durumu bu sezon çok ciddi.. en kısa zamanda dizi ile ilgili gereken adımlar yapılamazsa.. efsane feci bir son bulacak. Ciddi şekilde kan kaybedildi ve kaybedilmeye de devam ediliyor.. ve bana göre bu işin tek kurtuluşu eski yapımcıların geri gelmesiyle olacaktır.. bunu zaten her seferinde ve son olarak 243. Bölüme yaptığım yorumda da dile getirmişdir.. ne yapıp etsinler eski yapımcıları geri getirsinler.. eski yapımcıların tavrını şuan ben normal karşılıyorum.. adamların 11 yakın bir emeği var.. diziyi var eden ve yaratanda bunlar.. bu dizi bunların senaryosu ile buraya kadar gelmiş ve bir efsane olmuştur.. bu kadar zaman sonra aralarında ki anlaşmazlık yüzünden diziye devam edememeleri zaten onlara ağır bir darbe olmuştur.. Bahadır zaten bunu Oylum'un programıda çok güzel dile getiriyor.. bir ömür daha abi kardeş kalabilmek için ortaklğı ayırdık.. zaten onlar için durumu daha da ağır hale getiren kendi dizilerini bir başkasına teslim etmeleri olmuştur.. olur bir gün bir organizasyon yapılmaya karar verilirse bence bu adamların geri gelmesiyle ahlakalı birşey olmalıdır..
Tapatalk 2
Sizler olmayacak duaya amin diyorsunuzaynen aga harfiyen katılıyorum onlardan başkası altından kalkamaz bu işin
Katiliyorum dememek olmaz herhaldeŞunu tekrar belirtmek isterim.. @-KADİR- bana artık kızacak belki ama vadinin durumu bu sezon çok ciddi.. en kısa zamanda dizi ile ilgili gereken adımlar yapılamazsa.. efsane feci bir son bulacak. Ciddi şekilde kan kaybedildi ve kaybedilmeye de devam ediliyor.. ve bana göre bu işin tek kurtuluşu eski yapımcıların geri gelmesiyle olacaktır.. bunu zaten her seferinde ve son olarak 243. Bölüme yaptığım yorumda da dile getirmişdir.. ne yapıp etsinler eski yapımcıları geri getirsinler.. eski yapımcıların tavrını şuan ben normal karşılıyorum.. adamların 11 yakın bir emeği var.. diziyi var eden ve yaratanda bunlar.. bu dizi bunların senaryosu ile buraya kadar gelmiş ve bir efsane olmuştur.. bu kadar zaman sonra aralarında ki anlaşmazlık yüzünden diziye devam edememeleri zaten onlara ağır bir darbe olmuştur.. Bahadır zaten bunu Oylum'un programıda çok güzel dile getiriyor.. bir ömür daha abi kardeş kalabilmek için ortaklğı ayırdık.. zaten onlar için durumu daha da ağır hale getiren kendi dizilerini bir başkasına teslim etmeleri olmuştur.. pana yazım grubuna daha nekadar tahammül edilir bilmiyorum ama durum hiç iyi gözükmüyor.. olur bir gün bir organizasyon yapılmaya karar verilirse bence bu adamların geri gelmesiyle ahlakalı birşey olmalıdır..
Tapatalk 2
abi bu sezon olmasa bile gelecek sezon gelmeleri lazım yoksa halimiz harapSizler olmayacak duaya amin diyorsunuz)))) ozelliklede bu sezon o is asla olmaz
abi bu sezon olmasa bile gelecek sezon gelmeleri lazım yoksa halimiz harap![]()
Bu durumda bir ikinci sezon daha devam edebileceğini düşünemiyorum.. senaryo olarak tamamen kaybettik malesef.
Tapatalk 2