MusicSurvivor 8.Hafta

we found love,love the way you lie dışında bir şarkıyla kalırsan finale kazanamazsın bence:A

isviçreye rüşvet gönderemedin dimi :F
Rüşvet falan bahane sen derdine yan gerçi bu hafta da fena puan almadın benden ama neyse. :D

Sıla bu hafta yine gayet iyiydi, ilk 3 için iddialı bir aday olacaktır her zamanki gibi. Gülşen ve Hadise'nin şarkılarını da beğendim, ama Gülşen bir adım daha öndeydi.

Rihanna'nın bu şarkısını da beğendim. Aynı şekilde Ahmet Kaya'nın da. Ne yazık ki bütün şarkıların güzel olması nedeniyle hak ettikleri puanların biraz altında aldılar maalesef.

Avril Lavinge de yine iyi bir seçim yapmış. Ancak rekabetin çok güçlü olması nedeniyle sıralama yaparken geride kaldı ne yazık ki. Barış Akarsu da yine güzel bir şarkı seçmişti ve benden iyi bir puan aldı.

Son olarak Barış Manço da sonunda çok iddialı bir seçim yaparak benden gayet güzel bir puan aldı. :)

Sıla bu hafta yine gayet iyiydi, ilk 3 için iddialı bir aday olacaktır. Gülşen ve Hadise'nin şarkılarını da beğendim, ama Gülşen bir adım daha öndeydi.

Rihanna'nın bu şarkısını da beğendim. Aynı şekilde Ahmet Kaya'nın da. Ne yazık ki bütün şarkıların güzel olması nedeniyle hak ettikleri puanların biraz altında aldılar maalesef.

Avril Lavinge de yine iyi bir seçim yapmış. Ancak rekabetin çok güçlü olması nedeniyle sıralama yaparken geride kaldı ne yazık ki. Barış Akarsu da yine güzel bir şarkı seçmişti ve benden iyi bir puan aldı.

Son olarak Barış Manço da sonunda çok iddialı bir seçim yaparak benden gayet güzel bir puan aldı. :)
herkese iyi point maşallah:F