Bu hafta kim gitsin?Yaparız canım haftaya tekrar teklifi götürürüm
Bu hafta kim gitsin?Yaparız canım haftaya tekrar teklifi götürürüm
Teklifi bu hafta yapsaydın tam puan alacaktık neyse haftaya alırız.Yaparız canım haftaya tekrar teklifi götürürüm
Aman tanrım yine başlıyoruz.Sıla sönük bu hafta.
Bence bu hafta ciddi tehlike altındasın.Aman tanrım yine başlıyoruz.
Ben sıramı savdım küçük enişte diğerleri düşünsün.Bence bu hafta ciddi tehlike altındasın.
Ben sana 1 versem sen yine zirve oluyorsun o yüzden sorun yok.Ben sıramı savdım küçük enişte diğerleri düşünsün.
Şu şarkıya 1 veremezsin zaten o kadar kötü şarkı varken. Ayrıca benim bu hafta zirvede gözüm yok haftaya feci bir şarkıyla gelecemBen sana 1 versem sen yine zirve oluyorsun o yüzden sorun yok.
Kesin bana vermişsindir en düşüğü.oylarımı kullandım bakalım kime 0 vermişim bu hafta 0 hakkımıda kullandım ilk defa
Hayırlısı be gülüm.Şu şarkıya 1 veremezsin zaten o kadar kötü şarkı varken. Ayrıca benim bu hafta zirvede gözüm yok haftaya feci bir şarkıyla gelecem
şu tabloda idare eder bir puan aldın cnm 🙂🙂🙂Kesin bana vermişsindir en düşüğü.
Ama ben sana en düşük puanı verdim.şu tabloda idare eder bir puan aldın cnm 🙂🙂🙂
hatta senin bana verdiği puanla aynı olabilir
0 diye bisimi var ?? 😱oylarımı kullandım bakalım kime 0 vermişim bu hafta 0 hakkımıda kullandım ilk defa
ozaman sende öyle alırsınnn benim yarışma sırasında puan değiştirme hakkım var bana ne verirsen aynısını vericem sana öncekı haftalardan bunun örnekleri varAma ben sana en düşük puanı verdim.
Öyle saçmalık mı olur canım beğendiysen puan vereceksin ben sana düşük veriyorum diye sen de bana düşük verirsen hak yemiş olursum ve ben hakkımı helal etmem çok pisimdir bu konuda.ozaman sende öyle alırsınnn benim yarışma sırasında puan değiştirme hakkım var bana ne verirsen aynısını vericem sana öncekı haftalardan bunun örnekleri var