Bak bakalım ilk bölüme, bekliyorum yorumunu.Yeni dizilere hayatımda yer yok artık![]()
Bak bakalım ilk bölüme, bekliyorum yorumunu.Yeni dizilere hayatımda yer yok artık![]()
Dizi superdi yazililar baslayana kadar izlerim ama bundada partner sorunu var bedeldeki gibi o kadarBenim son yarım saatlik yer kaldı ama güzel olmuş dizi.
Limon Film bu sezon coşturdu.
İnternetten izlersin artık beğenirsen.![]()
Özlem Yılmaz tek başına yürütür diziyi.Dizi superdi yazililar baslayana kadar izlerim ama bundada partner sorunu var bedeldeki gibi o kadar![]()
Banada oyle geliyor unutulmazdan bu yana kendini geliştirmişÖzlem Yılmaz tek başına yürütür diziyi.![]()
Şuan izliyorum zaten.Bak bakalım ilk bölüme, bekliyorum yorumunu.![]()
bende beğendim dizi çok güzelBenim son yarım saatlik yer kaldı ama güzel olmuş dizi.
Limon Film bu sezon coşturdu.
İnternetten izlersin artık beğenirsen.![]()
uçurum sahnesini izledinmi ben beğenmedim okısmıBenim az kaldı.![]()
Şu kızın bir anda gittiği yer mi?uçurum sahnesini izledinmi ben beğenmedim okısmı
evet ölüyor kız uçurumdan attı ya sevgilisiŞu kızın bir anda gittiği yer mi?![]()
Bence güzeldi o sahne ya.evet ölüyor kız uçurumdan attı ya sevgilisi
ya nebileyim kızın düşmesi bana amatör geldi sankiBence güzeldi o sahne ya.
Beğendim ben.![]()
bencede çok kullandı lan kelimesini bundan sonraAsiye niye sürekli lan kelimesini kullanıyor baydı artık.
şimdi karagül düşünsünDizi sardı yalnız kapatamıyorum![]()
Karagül'e bir şey olmaz..şimdi karagül düşünsün![]()
atlayacak uçurun,çekecek masa örtüsü,boğulacak oyuncu kalmamışKaragül'e bir şey olmaz..
Karagül kaç dizi devirdi![]()