Karagül'ün yanına yaklaşamaz. Arka Sokaklar - Medcezir kadar alır en fazla.şimdi karagül düşünsün
dizi güzel olmuş limon yapım drama yapamaz diyordum ama ilk bölüm içi gayet iyiydi özlem yılmazın kardeşi kayıp şehirdeki kızdı dimi
Karagül'ün yanına yaklaşamaz. Arka Sokaklar - Medcezir kadar alır en fazla.şimdi karagül düşünsün
dizi güzel olmuş limon yapım drama yapamaz diyordum ama ilk bölüm içi gayet iyiydi özlem yılmazın kardeşi kayıp şehirdeki kızdı dimi
belli olmaz paramparça da karadayıyı geçemezdi bizim foruma göreKaragül'ün yanına yaklaşamaz. Arka Sokaklar - Medcezir kadar alır en fazla.
Karadayı alıyor 7 reyting, Karagül alıyor neredeyse 12 reyting.belli olmaz paramparça da karadayıyı geçemezdi bizim foruma göre
atlayacak uçurun,çekecek masa örtüsü,boğulacak oyuncu kalmamış
Karadayı alıyor 7 reyting, Karagül alıyor neredeyse 12 reyting.
Geçen sene için demiyorum Paramparça - Karadayı kıyaslaması yaptığın için.geçen sene 7 almiyidi ama neyse beyz şova geçtim halil sezai şarkısı dinleyen kedileri gösterdiler bir de deniz tu... dinleyen ff halkını çekseler
tamam işte paramparça 7ye düşürdü karagülü de iddialı bir drama indirebilirGeçen sene için demiyorum Paramparça - Karadayı kıyaslaması yaptığın için.
Arka Sokaklar - Medcezir - Huzur Sokağı - Dila Hanım hiçbiri deviremedi.tamam işte paramparça 7ye düşürdü karagülü de iddialı bir drama indirebilir
diloşla huzur zaten bitiktiKara Ekmek yarın total 4,5 AB 3,75 reytingle başlayacak bence ve yükseliş yaşayabilir ilerleyen bölümlere göre.
Arka Sokaklar - Medcezir - Huzur Sokağı - Dila Hanım hiçbiri deviremedi.
kusura bakmada izleyicilere zeki olmayanlar diyemezsinUnutmusum dizinin olduğunu, simdi bakıyorum ucurumdan sonra denk geldim 10 dakika falan özledim. Fazla zeki olmayanlar için güzel dizi)) kizin yüzü parçalanmış buna DNA testi yapar polis normalde ve kizin o olmadığını anlaşılır. Tabi ölen kişinin ailesi çocuğunun peşine düşer vs..
bu mantiksizligi atlarsak dizi senaryo ve oyunculuk olarak iyi özlem yılmaz için boyle atarli hareketli roller ona göre. Ama asil soru neden bu diziyi izleyeceğiz bu soru dizide eksik. Biz niye özlem yılmazın peşinden gideceğiz bence bu dizi ohb gibi olması imkânsız karagül karşında işi zor olacak başka gün olsa şansı daha fazla olur.
Bitik ya da değil. Şuan Karagül'de bitik olmadığına göre Kara Ekmek'in totalde en az 12 reyting alması lazım ilerleyen haftalarda geçmesi için. Çünkü Karagül'ün düşeceği en düşük oran 10 reyting oluyor.diloşla huzur zaten bitikti
karagül 5 e düşerse kara ekmek in 5.01 alması lazımBitik ya da değil. Şuan Karagül'de bitik olmadığına göre Kara Ekmek'in totalde en az 12 reyting alması lazım ilerleyen haftalarda geçmesi için. Çünkü Karagül'ün düşeceği en düşük oran 10 reyting oluyor.
Durum bu hikayenin ana mantığı hatalı senaristler bunu kapamak için uğraşmışlar ama düşünen biri bunu hemen farkeder. Dusunmeyenler izler )))kusura bakmada izleyicilere zeki olmayanlar diyemezsin
ayıp oluyor seven sever beğenen beğenir beğenmeyen izlemez
Karagül ve 5'e düşmek. 😱karagül 5 e düşerse kara ekmek in 5.01 alması lazım
tamamda ayıp oluyor daha ilk bölüm ben sadece uçurum sahnesindeDurum bu hikayenin ana mantığı hatalı senaristler bunu kapamak için uğraşmışlar ama düşünen biri bunu hemen farkeder. Dusunmeyenler izler )))
Lafım size değil yahuu)) ama kimseye de aptal demedim. malum herkes zeki değil. Biraz zekası az insanlar var dünyada bunu inkar mi edelim yani))) ama bu ayrıntıyı izlereken seyirci çoğu zaman ber taraf edebiliyor düşünmek istemeye biliyor. Dizi izlerken zekasını çalıştırmak da zorlanıyortamamda ayıp oluyor daha ilk bölüm ben sadece uçurum sahnesinde
hata gördüm ölen kişiye gelirsek yüzü tamamen parçalanmış tmm dna
testi olması lazım bu iş buda bitmez diğer bölümlerde mutlaka birşey vardır
her karagül oyuncusunun yolu karagülden geçer ama hiçbiri düşmezUçurum sahnesi tek kelimeyle rezalet. Uçurum Karagül'den sorulur @xemrexxx