ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her karagül oyuncusunun yolu karagülden geçer ama hiçbiri düşmez:F
En azından bizdekiler düşmüyor, bunlar düşürüyor ama berbat sahneyle. :D

Valla 5-10 dakika izler kapatırım diyordum ama 1 saat 46 dakikalık diziyi bitirdim resmen. Harika bir iş çıkmış ilk bölümde. Devamı da güzel olursa tutmaması için sebep yok.

Son düzenleme:
Bu arada bu dizi tamamen o hayat benimin tekrarı o hayat benim de
Olumun ardindan hayati değişen ve başkasının hayatına giren kız var .

@destere @Harunnn60 artik kardeş dizisini de izlersiniz)))

Valla dizi oldukça güzel ben tutacağını sanıyorum tam ev hanımlarının izleyebileceği tarzda bir dizi olmuş ki Cuma zaten ağırlıklı ev hanımlarının günüdür. Tabi erkek kitlede izler :D
O hayat benimin aynisi ve karşında karagül var zorlanacaktir tutması için. KPa gibi o da karadayinin tekrariydi ne oldu sonu ))))

Bence belli olmaz. Dizinin işlenişi güzeldi sıkmadı yani hiçbir sahnesi. Ayrıca oyuncular zaten şahane. :)
Konusu birbirini açtığı için sıkıcı değil ama neden izleyeceksini bu sorunun cevabı sende var mi. Neyi merak ediyorsun dizide bu sorunun cevabını verirsen dizi izlenir diyebiliriz.

Konusu birbirini açtığı için sıkıcı değil ama neden izleyeceksini bu sorunun cevabı sende var mi. Neyi merak ediyorsun dizide bu sorunun cevabını verirsen dizi izlenir diyebiliriz.
Neyi izleyebilirim Özlem Yılmaz'ın yani Asiye'nin hayat dönüşümü izlenebilir ben izlemem o ayrı. :D