Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya abi orası öylede şuanda onlardan başka alternatif varmı sen söyle onlar gibi senarist yok malesef yada olmaz ama tekrar Osman Sınav la anlaşılırsa ozaman bir nebze düzelir tabi buda imkansız :)
iki ucu moklu değnek :)) aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :D
çok grift bir olay .

GERÇEK OLAN ŞU SEZONDA FİNAL YAPIP 1 SENE GİBİ DİNLENİP ÇOK İYİ BİR HAZIRLIKLA YENİ BİR KONSEPTTE EKRANA GELMEK.BENCE HAYIRLISI BÖYLE :)))

@Master.1000 bu konu hakkındaki düşüncelerin neler kardeş:)))))
Abi dedin ya at değiştirilmez benmce çok güzel değiştirilir.Yalnız bu zorunlu değişiklik :) Bahadır Raci Cüneyt in kaleminden kemalettin osmanlının kurgusunda sadullah şentürklü yönetmenden ve Necati Şaşmaz gibi bir oyunnculu Vadiyi kim istemez

Abi dedin ya at değiştirilmez benmce çok güzel değiştirilir.Yalnız bu zorunlu değişiklik :) Bahadır Raci Cüneyt in kaleminden kemalettin osmanlının kurgusunda sadullah şentürklü yönetmenden ve Necati Şaşmaz gibi bir oyunnculu Vadiyi kim istemez
bence zor:( sadullah başka dizide zannedersem :) kemalettin osmanlı nerelerde bilgim yok .en büyük problem senaristler onlar düzelmeden diğerlerinin düzelmesinin bir anlamı olmaz

243. Bölümü izledim ve...

Pana Film diziyi bu şekilde devam ettirmeye düşünüyorsa yapacakları en temiz şey kısa zamanda isim değişikliğine gitmeleri olacaktır.. 'Kurtlar Vadisi' adı altında izleyiciye sunulan bu bölümler, 12 yıl içerisinde emeği geçen tüm insanlara bir hakarettir.. geçen sezona kadar, yada daha doğrusu bu sezonun ilk dört bölümüne kadar gösterilen titizlik ve çaba yok. Bunun altını çiziyorum. Kurtlar Vadisi'nde sona gelinmiştir malesef.. bizler 2023 hayalini kurarken şu gelinen noktaya bakın. Yapım ekibinin ayrılma duruma gelmesinde 5 kardeşinde suçu vardır.. tek taraflı olacak birşey değil.. ayrılma nedeni hakkında çıkan çeşitli söylentiler ne kadar doğru orasında tartışılır. Dizi için tek kurtuluş eski senaristlerin geri gelmesiyle olur.. Raci, Pana Yapı ile meşgul olduğu için geri dönmez fakat diğer iki senaristlerin gelmesi daha yüksek.. bunu da anca seyirci getirebilir.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Ah ah ne oldu da biz böyle kavga ettik :(
duracağım burada
gidişini seyredeceğim
kıpırtısız, sakin gibi görüneceğim
kavgasız olacak, fırtınasız olacak
saçma sapan olacak
organlarım birbirine vuracak
arkandan sessiz bakacağım
ben yine salağı oynayacağım...

gönlüme bir kor düşer
gitme öyle zamansız
önce hayaller biter
yanar külsüz dumansız

baharlar hiç gelmez
mevsim hep kış olur
günlerime güneş doğmaz
hislerim uyur

dilimden hiç düşmez
adın hasret olur
yüreğimde sızı dinmez
gülmek güç olur

ayrılıklar yara açar yara üstüne
yağmur ağlar sensizliğe iç çekişime
sensiz olmaz bu yerlerde dünya dar olur
eğer gidersen bu aşka çok yazık olur

gittin hayaller yandı
kül yok duman yok
hiç hiç bişey yokkk

abi seninkinde gözümüz yok oda artık bizim yengemiz bizde @Çiğdem- den bekliyoruz :F

aga bi iki tüyoda sana veririz sıkıntı yapma :D
la olmmm yangına körükle gitme sende :)))))))
ayyy siz avcuğunuzu yalarsınız ancak :F:F:F
vadiciler içinde öpülmelik tek adam var oda @china_shangai abiciğim :A:A:A
onun yanınızda hiçbirinizin şansı yok malesef anca bakarsınız :F:F:F

Pana Film diziyi bu şekilde devam ettirmeye düşünüyorsa yapacakları en temiz şey kısa zamanda isim değişikliğine gitmeleri olacaktır.. 'Kurtlar Vadisi' adı altında izleyiciye sunulan bu bölümler, 12 yıl içerisinde emeği geçen tüm insanlara bir hakarettir.. geçen sezona kadar, yada daha doğrusu bu sezonun ilk dört bölümüne kadar gösterilen titizlik ve çaba yok. Bunun altını çiziyorum. Kurtlar Vadisi'nde sona gelinmiştir malesef.. bizler 2023 hayalini kurarken şu gelinen noktaya bakın. Yapım ekibinin ayrılma duruma gelmesinde 5 kardeşinde suçu vardır.. tek taraflı olacak birşey değil.. ayrılma nedeni hakkında çıkan çeşitli söylentiler ne kadar doğru orasında tartışılır. Dizi için tek kurtuluş eski senaristlerin geri gelmesiyle olur.. Raci, Pana Yapı ile meşgul olduğu için geri dönmesi en düşük ihtimal fakat diğer iki senaristlerin gelmesi daha yüksek.. bunu da anca seyirci getirebilir. 243. Bölümle noktayı koyuyorum.

Tapatalk 2
Imzamı atarım aga. Kurtlar Vadisi ismi altında bu bölümler önceki bölümlere ihanettir resmen

vışşşş ne diyeceğimi bilemedim:))))) baya baya kızardım şuanda :D iyi dileklerin çok teşekkür ederim ablacım :X
Abi yanında karizmamız sıfırın altında resmen :D

@Master.1000 aga yorumlarını okumaktan zevk alıyorum.Can alıcı tespitler yapıyorsun.Bizi o güzel yorumlarından sakın mahrum bırakma :)

@Master.1000 yüreğine sağlık kardeşim olayı her zaman ki çok güzel özetlemişsin:)))) bir ara şu can alıcı yorumları sende yapsan @Maskeli Fedai nasıl olur .biraz da senden feyizlensek ne dersin:)))))

bahadırlar olsaydı mutlaka çıkar yol bulurlardı onların ölüsü bile izlettiriyor bi şekilde
şuan senaryoyu kim yazıyor daha doğrusu yazamıyor bilmiyorum ama bu işin sonu kötü gözüküyor koskoca vadinin kendine gelmesi lazım
bunu genel olarak söylüyorum bu bölüm güzeldi idare etti ama ilerisi için senaryo yok bişey yok ümit yok gelecek vaad etmiyor

settar diye bi adam var vadide ki işlevi nedir kızının işlevi nedir kurtlar vadisi isimli dizide bunların işlevi görevi nedir ne yaparlar diziye ne katarlar

fehmi ve oğullarının işlevi nedir sakat olan oğlunun yanındaki kızın vadiye katkısı nedir

bunlarla zaman bile doldurulmaz bakın vadinin geçmiş yıllarına çok uç bi örnek olacak ama eski vadiye bakalım bana deyin ki şu karakter gereksizdi 1 tane söyleyin figuranlar bile efsanedir figuranlar

arada bir gösterilen abuzer kömürcü şuan bir efsanedir mesela oğlu erdal efsanedir iplikçi nedim efsanedir palanın adamları bile efsanedir düşünün

eski vadide yan oyuncuları tek gösterseler bile biz yine müthiş haz alıyorduk kim olursa olsun hangi karakter olursa olsun hepsi birbirinden mükemmeldi

aynı şekil pusuda da fazlasıyla örneklerimiz mevcut aron fellerler iskenderler muro adamları sonrasında zaza dayı ve yeğenleri mehmet fikretler ayı ibolar yalçın bulut memati atışmaları
tataroğlunun oğlu şekerim bile zevk veriyordu

şimdi öyle mi tabi değil settarın kızıyla diyaloğu kimi ilgilendirir kime zevk verir bomboş bi sahnedir
fehminin oğullarıymış ulan bize ne bunlar kim

yani çok büyük sorunlar var ve bunların halledilme şansı şuan da yok inanın organizasyon yapacak derman bile yok çünkü herşey sorun herşey eksik neyi nasıl halledebiliriz ki
müzikler bile sorun olmuş durumda aksiyon sahnelerinde saçma sapan bişey çalıyor
vadimiz bitene kadar sonuna kadar izlicez destekçisi olacaz kötü günde de ama bu yolun sonu hiç iyi gözükmüyor bizde bu dizinin hayranları bağımlıları tiryakileri olarak bu duruma çok üzülüyoruz malesef

Bir ara yaparım abi şimdi hiç havamda değilim :(

bos.gif

bos.gif
http://www.fastswf.com/ihHMnOI bunu herkes seyretsin maskeliye şevkonun cevabı @takas @Çiğdem- @-KADİR- @papuleoo @34rcp44 @Polat Şaşmaz @Master.1000

kim ne derse desin vadiyi çok seven bahadır özdener vadiye necati şaşmaz a ve vadi izleyicisine ihanet etmiştir eğer vadinin sonu onlar olursa asla affetmeyeceğiz!

bahadırlar olsaydı mutlaka çıkar yol bulurlardı onların ölüsü bile izlettiriyor bi şekilde
şuan senaryoyu kim yazıyor daha doğrusu yazamıyor bilmiyorum ama bu işin sonu kötü gözüküyor koskoca vadinin kendine gelmesi lazım
bunu genel olarak söylüyorum bu bölüm güzeldi idare etti ama ilerisi için senaryo yok bişey yok ümit yok gelecek vaad etmiyor

settar diye bi adam var vadide ki işlevi nedir kızının işlevi nedir kurtlar vadisi isimli dizide bunların işlevi görevi nedir ne yaparlar diziye ne katarlar

fehmi ve oğullarının işlevi nedir sakat olan oğlunun yanındaki kızın vadiye katkısı nedir

bunlarla zaman bile doldurulmaz bakın vadinin geçmiş yıllarına çok uç bi örnek olacak ama eski vadiye bakalım bana deyin ki şu karakter gereksizdi 1 tane söyleyin figuranlar bile efsanedir figuranlar

arada bir gösterilen abuzer kömürcü şuan bir efsanedir mesela oğlu erdal efsanedir iplikçi nedim efsanedir palanın adamları bile efsanedir düşünün

eski vadide yan oyuncuları tek gösterseler bile biz yine müthiş haz alıyorduk kim olursa olsun hangi karakter olursa olsun hepsi birbirinden mükemmeldi

aynı şekil pusuda da fazlasıyla örneklerimiz mevcut aron fellerler iskenderler muro adamları sonrasında zaza dayı ve yeğenleri mehmet fikretler ayı ibolar yalçın bulut memati atışmaları
tataroğlunun oğlu şekerim bile zevk veriyordu

şimdi öyle mi tabi değil settarın kızıyla diyaloğu kimi ilgilendirir kime zevk verir bomboş bi sahnedir
fehminin oğullarıymış ulan bize ne bunlar kim

yani çok büyük sorunlar var ve bunların halledilme şansı şuan da yok inanın organizasyon yapacak derman bile yok çünkü herşey sorun herşey eksik neyi nasıl halledebiliriz ki
müzikler bile sorun olmuş durumda aksiyon sahnelerinde saçma sapan bişey çalıyor
vadimiz bitene kadar sonuna kadar izlicez destekçisi olacaz kötü günde de ama bu yolun sonu hiç iyi gözükmüyor bizde bu dizinin hayranları bağımlıları tiryakileri olarak bu duruma çok üzülüyoruz malesef
Bana göre gereksiz olan Meralin kıymetini anladım aga bunları görünce :(

Bana göre gereksiz olan Meralin kıymetini anladım aga bunları görünce :(
bak en gereksiz dediğin meral bile ne kadar iyi bi karakterdi ben o merala zamanında az mı küfür etmiştin çakır onun yüzünden ölmüştü nefret ediyodum hey gidi günler hey :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre