Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:F:F:F:F

sen çokmu acı çektinnn kıyamammmm​
Senin öpücüğünden sonra hayat bana baya bir acı olzcak 😉))))

Abi sen kac yasindasin ?​
1975 doğumluyum gerisini sen hesapla

yav abi herkes öyle diyor biz şimdi böyle babalar gibi konuşuyoruz diye evlenince kılıbık mı olacaz yani Allah Allah @china_shangai :D
La olmmmm hayat sizi konuştuklarınız kadar kolay deil ben ne kadar anlatsam anlamazsınız bazı şeyler yaşayarak anlaşılır😉))) attan düşmüşün halini yine attan düşmüş snlar:)))
abi Allah ömür verirse bizlere de nasip ederse görürüz tabi İnşallah karı lafıyla hareket eden kılıbık bi erkek olmayız ilerde AMİN :D
insan karısının lafını tabi dinler hayat müşterektir ama bzı erkekler karısı sus dese susar konuş dese konuşur böyle tiplere %200 karşıyım :D

:F:F:F:F

sen çokmu acı çektinnn kıyamammmm​
Senin öpücüğünden sonra hayat bana baya bir acı olzcak 😉))))

Abi sen kac yasindasin ?​
1975 doğumluyum gerisini sen hesapla
Babamdan 8 yas kucuksun :D Babamin doğum günüydü bugün :D 47 sine girdi şimdi sen ya 39-40-38 yasindasin gencmissin Maşallah babamla bir biliyodum :D

abi Allah ömür verirse bizlere de nasip ederse görürüz tabi İnşallah karı lafıyla hareket eden kılıbık bi erkek olmayız ilerde AMİN :D
insan karısının lafını tabi dinler hayat müşterektir ama bzı erkekler karısı sus dese susar konuş dese konuşur böyle tiplere %200 karşıyım :D
Aynen aga her şeyin fazlası zarar :) ikisinin de ortası bulunmalı.

örnek koca öyle olur bence :A:A:A:A

Oha kari deme lan ayip ayıp hatun de bari :D

polat şaşmaz ın abiye yaşını 4684684.kez soruşu heralde :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato