bizim Allah tan başka kimseden korkumuz yoktur karıdan mı korkacazkafasına oklavayı geçirip kış günü donla kapıya atılınca görür korkmayı![]()
GÖZÜMÜN GÖRDÜĞÜ HİÇBİŞEYDEN KORKMAM!
bizim Allah tan başka kimseden korkumuz yoktur karıdan mı korkacazkafasına oklavayı geçirip kış günü donla kapıya atılınca görür korkmayı![]()
Bana da su sessiz kahkaha atmayi bir ogretin yav odada pisir pisir guluyom annemle babam yuzume bakiyo bu cocuk neler karistiriyo diye bizde evlenince burada yazacaz İnşallah da sesli kahkaha atarsam bizim ki evden kovarGerçi ona da yaparim bir üyelik bir sorun olmaz
![]()
bendee türkk ata sözünden cevap vericem senin gibilere deniliyorbizim Allah tan başka kimseden korkumuz yoktur karıdan mı korkacazsana Hz.Hamza'nın meşhur lafıyla cevap verecem
GÖZÜMÜN GÖRDÜĞÜ HİÇBİŞEYDEN KORKMAM!![]()
evet aga hakkını yemeyelim patlama sahnesi süperdiaga valla dediklerim seni sinirlendirmişe benziyorben gerçek patlama dedim adamlar yaptı haklarını yemeyelim
![]()
Cakirin sözünü hatirlatirim agaorda duracaksın çiğdem öyle bişey olamaz kadın korkacak![]()
Hz.Hamza'nın lafıyla noktayı koyduk ötesi yokbendee türkk ata sözünden cevap vericem senin gibilere deniliyor
@china_shangai abiciğim bilir
kadından korkmayanın aklı yoktur![]()
Bu lafa karsilik birşey diyemem iştebizim Allah tan başka kimseden korkumuz yoktur karıdan mı korkacazsana Hz.Hamza'nın meşhur lafıyla cevap verecem
GÖZÜMÜN GÖRDÜĞÜ HİÇBİŞEYDEN KORKMAM!![]()
bennn öylee dısarıda kabadayı geçinip eve geldiğinde misafirlere çay dğıtan çok erkek gördüm hepside senin gibi konusuyorduHz.Hamza'nın lafıyla noktayı koyduk ötesi yok![]()
aga aman elinden geleni yap öyle bişey yapma gözünü sevimYarınki Hukukun Temel Kavramları bütünde kağıdın boş bir yerine Vadinin final sahnesini yazıp hocadan intikamımı alacağımAdam ikidir kolaylık sağlayacağım dedi sınıfın yarısı büte kaldı nasıl iş bu ya
![]()
biz o erkeklere benzemeyiz heralde öyle olması lazımbennn öylee dısarıda kabadayı geçinip eve geldiğinde misafirlere çay dğıtan çok erkek gördüm hepside senin gibi konusuyordu![]()
hahahahaha karısı misafirlerle sohbet ederken adam çay dağıtıyor ama onlaraaga aman elinden geleni yap öyle bişey yapma gözünü sevim
biz o erkeklere benzemeyiz heralde öyle olması lazımmisafirlere çay dağıtmakla ne alakası var ki misafir baş tacıdır o olabilir
takas bu chine kılıbıkmı ne
Sen evli birini öp sonra china kılıbık de))) bu perhiz bu ne lahana turşusu
))
sen çokmu acı çektinnn kıyamammmmyav abi herkes öyle diyor biz şimdi böyle babalar gibi konuşuyoruz diye evlenince kılıbık mı olacaz yani Allah Allah @china_shangai
La olmmmm hayat sizi konuştuklarınız kadar kolay deil ben ne kadar anlatsam anlamazsınız bazı şeyler yaşayarak anlaşılır😉))) attan düşmüşün halini yine attan düşmüş snlar))
Abi sen kac yasindasin ?yav abi herkes öyle diyor biz şimdi böyle babalar gibi konuşuyoruz diye evlenince kılıbık mı olacaz yani Allah Allah @china_shangaiLa olmmmm hayat sizi konuştuklarınız kadar kolay deil ben ne kadar anlatsam anlamazsınız bazı şeyler yaşayarak anlaşılır😉))) attan düşmüşün halini yine attan düşmüş snlar
))