abiRecep kahkaha attim ama sessiz tabiki benim haricimde herkes uyuyor))) la olmmm ben neyapayim kiz geldi optum seni dedi
))) ben pasifim aktif o
)))))
ciddimisin sen ablacım ne gitmesi yaküstüm size ben gidiyorumT
şaka yapıyorum bee nerde o chinee öldürcem onuabiyenge uyuyo sen neler yapıyosun olmadı bu
ciddimisin sen ablacım ne gitmesi ya![]()
La olmmmm beni gece gece gulmekten bayilttinabi biz pasif aktif bilmeyiz öyle olsa bile bizim pasif öpenimiz bile yok kıymetini bil![]()
biliyorum şaka yapıyorum takılım dedim sana ama yapamadı msanırım😉La olmmmm beni gece gece gulmekten bayilttin)))) sessiz kahksha atmayi bu gece bana ogrettin
))) @vadikızı sana deil havaya konustum
😉
😉
😉
abi seni güldürebildiysek ne mutlu bizeLa olmmmm beni gece gece gulmekten bayilttin)))) sessiz kahksha atmayi bu gece bana ogrettin
))) @vadikızı sana deil havaya konustum
😉
😉
😉
aga valla dediklerim seni sinirlendirmişe benziyorkesinlikle kesinlikle patlama sahneleri mükemmeldi @batuhankaralar bunları da söyleyelim aga![]()
takas bu chine kılıbıkmı neabi yengenin korkusundan sesli bi şekilde kahkaha atamıyo hey gidi abi hey![]()
Takas bu zamanlar cok hassas zamanlar malum gebeabi yengenin korkusundan sesli bi şekilde kahkaha atamıyo hey gidi abi hey![]()
abiciğim sen bakma bunlara kadından korkmayan erkek adam olamazTakas bu zamanlar cok hassas zamanlar malum gebezaten cok duygussl bu playdan dolayi birde ustune bu olaylar artik cocuk olana kadar aglar sonra al basina belayi
))
öyle gözüküyor baksana sesli gülemiyor yengenin korkusundan ben demiyorum kendisi diyortakas bu chine kılıbıkmı ne![]()
orda duracaksın çiğdem öyle bişey olamaz kadın korkacakabiciğim sen bakma bunlara kadından korkmayan erkek adam olamaz![]()
öyle gözüküyor baksana sesli gülemiyor yengenin korkusundan ben demiyorum kendisi diyor![]()
tabiki abi şaka yapıyoruz biz sen işini bilirsinTakas bu zamanlar cok hassas zamanlar malum gebezaten cok duygussl bu playdan dolayi birde ustune bu olaylar artik cocuk olana kadar aglar sonra al basina belayi
))
kafasına oklavayı geçirip kış günü donla kapıya atılınca görür korkmayıorda duracaksın çiğdem öyle bişey olamaz kadın korkacak![]()
belamıııı aaa tüüü siz erkekler emiiTakas bu zamanlar cok hassas zamanlar malum gebezaten cok duygussl bu playdan dolayi birde ustune bu olaylar artik cocuk olana kadar aglar sonra al basina belayi
))
aynen aga Allah sizleri eksik etmesin ne güzel yüzümüzde bi tebessüm oluyorabi seni güldürebildiysek ne mutlu bizeişte bu yüzden vadici arkadaşlar bi başka be..