Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalniz su yazdiklarima ben bile inanamiyorum esim gorse bu kis gecesinde beni kspi disari atardi herhalde:)))))

Yalniz su yazdiklarima ben bile inanamiyorum esim gorse bu kis gecesinde beni kspi disari atardi herhalde:)))))
abi öyle bişey olursa kapımız sana açık haberin olsun :D
yengemizin ruhu duymaz gerçi :D

neyse bu konu fazla uzadı çiğdem kabullenemiyo ama canın kızı her türlü alır :D

gökhan kırdar bu bölüm fena değildi ama hala operasyon sahnelerinde o saçma müzik çalıyor

Aga recep aga paylaşmış bizde Nazife anneye karşı görevimizi yerine getirelim dedim :(

Aga kız milleti hep böyle ben güzelim edasinda :) öylesin desen de sorun demesende de sorun ama canın kızı gerçekten güzeldi öyle böyle değil yani 😉
kesinlikle aga katılıyorum sana :D sende işi biliyosun helal

abi öyle bişey olursa kapımız sana açık haberin olsun :D
yengemizin ruhu duymaz gerçi :D

neyse bu konu fazla uzadı çiğdem kabullenemiyo ama canın kızı her türlü alır :D

gökhan kırdar bu bölüm fena değildi ama hala operasyon sahnelerinde o saçma müzik çalıyor
senaristler düzgün bi sahne yazsada artık gökhan abide bi türkü çalsa çok özledik vadide türküyü ya

senaristler düzgün bi sahne yazsada artık gökhan abide bi türkü çalsa çok özledik vadide türküyü ya
aga çalsa çalar mesela polatın ailesiyle olan sahnesinde elif dedim çalsın niye çalmıyor çalacağı sahne çok çalmıyo adam

abi bide bana diyosun yoldan çıkmış diye en azından beni kimse öpmüyo :D
ooooooooooooooooooooooooo :d
Forumda neler oluyor böyle felaket felaket :D

aga çalsa çalar mesela polatın ailesiyle olan sahnesinde elif dedim çalsın niye çalmıyor çalacağı sahne çok çalmıyo adam

ooooooooooooooooooooooooo :D
Forumda neler oluyor böyle felaket felaket :D
inşallah çalar aga ne diyelim bizi takacağı yok ama olsun :D

eteklerdeki taşlar dökülüyo :D