- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Yalniz su yazdiklarima ben bile inanamiyorum esim gorse bu kis gecesinde beni kspi disari atardi herhalde
))))
canın kızından güzel diyor![]()
şikayet edimde atsın kocan iftira atıyor dicemYalniz su yazdiklarima ben bile inanamiyorum esim gorse bu kis gecesinde beni kspi disari atardi herhalde))))
abi öyle bişey olursa kapımız sana açık haberin olsunYalniz su yazdiklarima ben bile inanamiyorum esim gorse bu kis gecesinde beni kspi disari atardi herhalde))))
senin suyun çoktan ısınmıstı abiiğim benim kar resimleri paylaştığım gün ısınmıstı senin suyunvalla canın kızından güzel leylam allah için yani
doktor bilre ne güzel gözleriniz var dedi
şikayet edimde atsın kocan iftira atıyor dicem
kesinlikle aga katılıyorum sanaAga recep aga paylaşmış bizde Nazife anneye karşı görevimizi yerine getirelim dedim
Aga kız milleti hep böyle ben güzelim edasindaöylesin desen de sorun demesende de sorun ama canın kızı gerçekten güzeldi öyle böyle değil yani 😉
abiden tarihi ayar bu mesajı bi kenara not edin@vadikızı beni hem opuyon sonrada beni esine sikayet edecem diyon)))
aaaaaaaaaa bizz konuşma daldık siz ne haltlar karıştırdınız öyle 😱😱😱@vadikızı beni hem opuyon sonrada beni esine sikayet edecem diyon)))
senaristler düzgün bi sahne yazsada artık gökhan abide bi türkü çalsa çok özledik vadide türküyü yaabi öyle bişey olursa kapımız sana açık haberin olsun
yengemizin ruhu duymaz gerçi
neyse bu konu fazla uzadı çiğdem kabullenemiyo ama canın kızı her türlü alır
gökhan kırdar bu bölüm fena değildi ama hala operasyon sahnelerinde o saçma müzik çalıyor
öpmedim ben senii benn ne zaman öptüm@vadikızı beni hem opuyon sonrada beni esine sikayet edecem diyon)))
abi bide bana diyosun yoldan çıkmış diye en azından beni kimse öpmüyo@vadikızı beni hem opuyon sonrada beni esine sikayet edecem diyon)))
yok kız bir şaka yapalım dedik aaaaaaaaaaaaaa bizz konuşma daldık siz ne haltlar karıştırdınız öyle 😱😱😱
aga çalsa çalar mesela polatın ailesiyle olan sahnesinde elif dedim çalsın niye çalmıyor çalacağı sahne çok çalmıyo adamsenaristler düzgün bi sahne yazsada artık gökhan abide bi türkü çalsa çok özledik vadide türküyü ya
oooooooooooooooooooooooooabi bide bana diyosun yoldan çıkmış diye en azından beni kimse öpmüyo![]()
takasssssssssssaga çalsa çalar mesela polatın ailesiyle olan sahnesinde elif dedim çalsın niye çalmıyor çalacağı sahne çok çalmıyo adam
ooooooooooooooooooooooooo
Forumda neler oluyor böyle felaket felaket![]()
biz abimizin yanındayız NETtakassssssssssstutmayınn öldürfcemm bunuu
Recep kahkaha attim ama sessiz tabiki benim haricimde herkes uyuyorabi bide bana diyosun yoldan çıkmış diye en azından beni kimse öpmüyo![]()
inşallah çalar aga ne diyelim bizi takacağı yok ama olsunaga çalsa çalar mesela polatın ailesiyle olan sahnesinde elif dedim çalsın niye çalmıyor çalacağı sahne çok çalmıyo adam
ooooooooooooooooooooooooo
Forumda neler oluyor böyle felaket felaket![]()
chineeee o laf banamıııııııııRecep kahkaha attim ama sessiz tabiki benim haricimde herkes uyuyor))) la olmmm ben neyapayim kiz geldi optum seni dedi
))) ben pasifim aktif o
)))))
abi biz pasif aktif bilmeyiz öyle olsa bile bizim pasif öpenimiz bile yok kıymetini bilRecep kahkaha attim ama sessiz tabiki benim haricimde herkes uyuyor))) la olmmm ben neyapayim kiz geldi optum seni dedi
))) ben pasifim aktif o
)))))
yok banachineeee o laf banamııııııııı![]()
harbiden pasif masif adamı öpüyolar bizi öpen yokabi biz pasif aktif bilmeyiz öyle olsa bile bizim pasif öpenimiz bile yok kıymetini bil![]()