- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
sen çokmu acı çektinnn kıyamammmm
Abi sen kac yasindasin ?
1975 doğumluyum gerisini sen hesaplaabooo tmm tmm öpmüyorum
Senin öpücüğünden sonra hayat bana baya bir acı olzcak 😉))))
Abi sen kac yasindasin ?
1975 doğumluyum gerisini sen hesapla
aaaaa sana abi diiyorlar ama cnm sen bunlardan daha delikanlı çıktın bence maşallah😉
Senin öpücüğünden sonra hayat bana baya bir acı olzcak 😉))))
Abi sen kac yasindasin ?
1975 doğumluyum gerisini sen hesapla
abi Allah ömür verirse bizlere de nasip ederse görürüz tabi İnşallah karı lafıyla hareket eden kılıbık bi erkek olmayız ilerde AMİNyav abi herkes öyle diyor biz şimdi böyle babalar gibi konuşuyoruz diye evlenince kılıbık mı olacaz yani Allah Allah @china_shangai
La olmmmm hayat sizi konuştuklarınız kadar kolay deil ben ne kadar anlatsam anlamazsınız bazı şeyler yaşayarak anlaşılır😉))) attan düşmüşün halini yine attan düşmüş snlar))
Babamdan 8 yas kucuksunSenin öpücüğünden sonra hayat bana baya bir acı olzcak 😉))))
Abi sen kac yasindasin ?1975 doğumluyum gerisini sen hesapla
Aynen aga her şeyin fazlası zararabi Allah ömür verirse bizlere de nasip ederse görürüz tabi İnşallah karı lafıyla hareket eden kılıbık bi erkek olmayız ilerde AMİN
insan karısının lafını tabi dinler hayat müşterektir ama bzı erkekler karısı sus dese susar konuş dese konuşur böyle tiplere %200 karşıyım![]()
örnek koca öyle olur benceabi Allah ömür verirse bizlere de nasip ederse görürüz tabi İnşallah karı lafıyla hareket eden kılıbık bi erkek olmayız ilerde AMİN
insan karısının lafını tabi dinler hayat müşterektir ama bzı erkekler karısı sus dese susar konuş dese konuşur böyle tiplere %200 karşıyım![]()
Oha kari deme lan ayip ayıp hatun de bariabi Allah ömür verirse bizlere de nasip ederse görürüz tabi İnşallah karı lafıyla hareket eden kılıbık bi erkek olmayız ilerde AMİN
aynen öyle aga tabi ki ezmicezkadınlardan korkmicaz tabi ama onlarıda ezmicez sonucta onlar bize Allahın emaneti![]()
karıda derim avratta keyfim nasıl isterseOha kari deme lan ayip ayıp hatun de bari![]()
Avrat daha mi iyi ?
aga daha yeni başladık yav nereye her zaman böyle güzel muhabbetler olmaz bak bende erken çıkacaktım çıkamadımHepinize iyi geceler. Tatlı sohbetler![]()
Ben ne kari ne avrati kullanirim. Askim Ömrüm falan derimaynen öyle aga tabi ki ezmicez
karıda derim avratta keyfim nasıl istersekarı benim değil mi
![]()
Avrat daha mi iyi ?
aaa ne avratı ne karı kelimesi gebertirim vlla onu söylicek kocayıaynen öyle aga tabi ki ezmicez
karıda derim avratta keyfim nasıl istersekarı benim değil mi
![]()
evlenince sizi karı koca ilan ediyoruz demiyolar mı ne cinayetinden bahsediyon
karı kelimesini söyleyeni gebertmek istiyorum şuan hazır sen varsın elimin altında ona göreevlenince sizi karı koca ilan ediyoruz demiyolar mı ne cinayetinden bahsediyon![]()