görecez bence ölmeyecek leyla yaşayacakPolat Suriyede vurulduktan sonra Leyla'yı yanlışlıkla vurdu ölmedi.
Bu bölüm otoparkta bomba patladı Leyla yine ölmedi.
Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar üçüncüde artık Allah rahmet eylesin![]()
görecez bence ölmeyecek leyla yaşayacakPolat Suriyede vurulduktan sonra Leyla'yı yanlışlıkla vurdu ölmedi.
görecez bence ölmeyecek leyla yaşayacak
Leyla ölmez unutun ayol bu devirde nerden bulcaklar leyla yerine başkasiniPolat Suriyede vurulduktan sonra Leyla'yı yanlışlıkla vurdu ölmedi.
niye başka kadın mı yok biri gider diğeri gelirLeyla ölmez unutun ayol bu devirde nerden bulcaklar leyla yerine başkasini![]()
Ama bu kadin kaç yildan beri var lo hem ne güzel kadin yani 😉 😉 😉yalnız bu kadar önemli karakter ölüyor hiç reyting olarak etkisi olmadı bunları sağlam kullansalar her bölüm 3 3 artardık abdüller karalar ömer baba nazife anne vs. vs. kimler gitti bu sezon be
sezon sonu şu kanaldan kurtulalım vadiye en ufak bi katkısı yok poyraz karayeliniz batsın İnşallah tutmaz bunu söylemek istemezdim ama bıktırdılar arkadaş vadi bitmeden o dizi başlıyor ulan ulan
niye başka kadın mı yok biri gider diğeri gelir![]()
Aga Poyraz Karayel'in 1.bölüm son sahnesini izle adamlar çatışma sahnelerinde Vadi'den iyi efekt kullanıyorlar düşün artık o kadar bitmişyalnız bu kadar önemli karakter ölüyor hiç reyting olarak etkisi olmadı bunları sağlam kullansalar her bölüm 3 3 artardık abdüller karalar ömer baba nazife anne vs. vs. kimler gitti bu sezon be
sezon sonu şu kanaldan kurtulalım vadiye en ufak bi katkısı yok poyraz karayeliniz batsın İnşallah tutmaz bunu söylemek istemezdim ama bıktırdılar arkadaş vadi bitmeden o dizi başlıyor ulan ulan
takas leyla kaçıncı oldu yeter zaten sahneleri yok başka kadına gerek yokyalnız bu kadar önemli karakter ölüyor hiç reyting olarak etkisi olmadı bunları sağlam kullansalar her bölüm 3 3 artardık abdüller karalar ömer baba nazife anne vs. vs. kimler gitti bu sezon be
Yerine birisini koymalarına gerek yok ki Polat da ölür olay kökten biter adam güzel kadın alemini kuruttu resmenAma bu kadin kaç yildan beri var lo hem ne güzel kadin yani 😉 😉 😉
Ölmez unutun bence kimi koycaklarki yerine![]()
vadide kimler gitti leylada gidecek elbetAma bu kadin kaç yildan beri var lo hem ne güzel kadin yani 😉 😉 😉
Ölmez unutun bence kimi koycaklarki yerine![]()
O zaman dizi biter 😱Yerine birisini koymalarına gerek yok ki Polat da ölür olay kökten biter![]()
Başrol için ne güzel dalyan gibi Akifimiz var bence reytingleri uçurur tavan yaptırırO zaman dizi biter 😱
valla izledim aga öyle bişey göremedim nedir bu vadiyi karalama çabası anlamış değilimAga Poyraz Karayel'in 1.bölüm son sahnesini izle adamlar çatışma sahnelerinde Vadi'den iyi efekt kullanıyorlar düşün artık o kadar bitmiş![]()
beklemeyin leyla gitmeyecek isteselerdi çoktan leyla ölürdüvadide kimler gitti leylada gidecek elbet
tilkinin yanındaki silah tüccarı müthi bi sesi var ya o anki atmosfer süperdi 30 saniyelik bişeydi ama çok etkilendim
aga benim aklıma o sahnede doğu bey geldivadide kimler gitti leylada gidecek elbet
tilkinin yanındaki silah tüccarı müthi bi sesi var ya o anki atmosfer süperdi 30 saniyelik bişeydi ama çok etkilendim
Aa polatin neyi var beBaşrol için ne güzel dalyan gibi Akifimiz var bence reytingleri uçurur tavan yaptırır![]()
Bakalim Ayşe Çiğdemin siradaki dizisi tutcakmi 😉vadide kimler gitti leylada gidecek elbet
vadide ölüm her an gelebilir o yüzden dikkatli olmak lazımbeklemeyin leyla gitmeyecek isteselerdi çoktan leyla ölürdü
biliyorum ama leyla ölmeyecekvadide ölüm her an gelebilir o yüzden dikkatli olmak lazım