Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Polat Suriyede vurulduktan sonra Leyla'yı yanlışlıkla vurdu ölmedi.
Bu bölüm otoparkta bomba patladı Leyla yine ölmedi.
Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar üçüncüde artık Allah rahmet eylesin :D
görecez bence ölmeyecek leyla yaşayacak

pitbull öldü ama o erkek kafalı kız sahnelerini izlciez bu seferde
settar dizide iyice aktif rol almaya basladı kızına iş kurmsıyla geçicek diğer bölümler
bunlar yetmiyor gibi fehminin oğluyla yanındakı kız çıktı buseferde başımıza
şunların hepsine birden aktif rol vermeyi nezaman kesicekler acaba :kizgin::kizgin::kizgin:

yalnız bu kadar önemli karakter ölüyor hiç reyting olarak etkisi olmadı bunları sağlam kullansalar her bölüm 3 3 artardık abdüller karalar ömer baba nazife anne vs. vs. kimler gitti bu sezon be

sezon sonu şu kanaldan kurtulalım vadiye en ufak bi katkısı yok poyraz karayeliniz batsın İnşallah tutmaz bunu söylemek istemezdim ama bıktırdılar arkadaş vadi bitmeden o dizi başlıyor ulan ulan

Leyla ölmez unutun ayol bu devirde nerden bulcaklar leyla yerine başkasini :)
niye başka kadın mı yok biri gider diğeri gelir :D

yalnız bu kadar önemli karakter ölüyor hiç reyting olarak etkisi olmadı bunları sağlam kullansalar her bölüm 3 3 artardık abdüller karalar ömer baba nazife anne vs. vs. kimler gitti bu sezon be

sezon sonu şu kanaldan kurtulalım vadiye en ufak bi katkısı yok poyraz karayeliniz batsın İnşallah tutmaz bunu söylemek istemezdim ama bıktırdılar arkadaş vadi bitmeden o dizi başlıyor ulan ulan

Ama bu kadin kaç yildan beri var lo hem ne güzel kadin yani 😉 😉 😉
Ölmez unutun bence kimi koycaklarki yerine :)

Aga Poyraz Karayel'in 1.bölüm son sahnesini izle adamlar çatışma sahnelerinde Vadi'den iyi efekt kullanıyorlar düşün artık o kadar bitmiş :(

takas leyla kaçıncı oldu yeter zaten sahneleri yok başka kadına gerek yok
leyla ölmeyecek işte

bölümün ilk 10 dkkasıyla son 5 dkkası hariç bişey yoktu bütün çapsızlara senaryo yazıyolar bi raskolne sıra gelmiyo.

Ama bu kadin kaç yildan beri var lo hem ne güzel kadin yani 😉 😉 😉
Ölmez unutun bence kimi koycaklarki yerine :)
vadide kimler gitti leylada gidecek elbet

tilkinin yanındaki silah tüccarı müthi bi sesi var ya o anki atmosfer süperdi 30 saniyelik bişeydi ama çok etkilendim

Aga Poyraz Karayel'in 1.bölüm son sahnesini izle adamlar çatışma sahnelerinde Vadi'den iyi efekt kullanıyorlar düşün artık o kadar bitmiş :(
valla izledim aga öyle bişey göremedim nedir bu vadiyi karalama çabası anlamış değilim
aksiyon sahnesini hiç beğenmedim açık söylim vadi dışında Türkiye de aksiyon diye bişey yok hiçbir dizide vadinin ölü aksiyonu bile daha üstündür tecrübe farkı var arada unutma

senin için daha iyi olabilir benim için değil NET :)

yav arkadaş raskoln nerde ulan nerde nerde unuttular adamı

Başrol için ne güzel dalyan gibi Akifimiz var bence reytingleri uçurur tavan yaptırır :D
Aa polatin neyi var be :)
vadide kimler gitti leylada gidecek elbet

tilkinin yanındaki silah tüccarı müthi bi sesi var ya o anki atmosfer süperdi 30 saniyelik bişeydi ama çok etkilendim
Bakalim Ayşe Çiğdemin siradaki dizisi tutcakmi 😉
Bu dizinin yeri bende cok ayri tnt zamaninda Pınar Tuncegil bu dizide oynayip ünlü olmus simdi medcezirde oynuyor :love1:

ben felaket son 2 bölümden sonra bu bölüme çok umut bağlamıştım ve bu sefer sadece olumlu düşünce sunmak amaçlı bekliyordum vadiyi ama malesef olmadı tamamen fragman kandırmacasına geldik ayoll polat sahalara dönüyor diye bekledik ilk 10 dakıka adam öldürüp kenara çekildi ve biz pitbulun yanındakı kel kafalı motorcu kızı fehminin oğluyl yanındakı kızı settarla kızının iş kurmalarını yine izlemeye basladık
polatınsağirin adamını öldürmesi dısında hiçbir sahneyi beğenmedim koskoca vadiden sadece 1 sahne beğeniyorsam eğer bu bölümleri yazanlarda ciddi sıkıntılar var
her bölüm diğer hafta düzelir diyoruz sezon finaline gelmeden artık bir yerde düzelsin şu bölümler koca bölümde sadece 1 sahne beğeniyorsam eğer ciddi sıkıntılar var demek bari arada iyi bölümler verin üst üste hepsi düşük olmasın :(:(:(:(