Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nazife anne ölüyor zahmet edip fragmana katmıyorlar bile hiç olmadı :( polatın durumu artık çok kötü akıl alacağı sohbet edeceği kimse kalmadı.

ahh be nazife anne de gitti , yine çok üzüldüm ustanın kimsesi kalmadı ya :(

abi dediğin oldu martin kadını öldürdü
aga tüyon çıktı senin dediklerin kesin çıkıyo tahmin etmiştim
bölüm bence ufak tefek sahneler dışında gayet güzeldi ben beğendim daha ne olsun

yalnız bunlar niye böyle kısalttılar bölümleri ya 11 dedi mi bitiyo hemen

Nazife anne ölüyor zahmet edip fragmana katmıyorlar bile hiç olmadı :( polatın durumu artık çok kötü akıl alacağı sohbet edeceği kimse kalmadı.
aga son sahneyi fragmana koyamazlar diğer bölüm görecez

Tam bir fiyasko... Fragmandan sonra büyük bir hayal kirikligi... Her ilerleyen hafta daha kötüye gidiyor... Bos bos anlamsiz sahneler (Elif yarim saat gösteriliyor)... Vadi tarihinin en berbat bölümleri... Necati Sasmaz maalesef bu isi tel basina kiviramadi...! En yakin tarihte final yaparak akillarda efsane olarak kalmali...
aga zaten eskisi gibi bi senaryo veya bölümler olamaz bunu net olarak söylemek lazım ama hala izlenebilir güzel vadi çok abartılı fazlasıyla abartılı bi yorum kusura bakma final minal yok

ben bu bölümü beğendim ama daha iyisi olması lazım tabi

arkadaşlar bişey sorcam nasıl oluyoda nazife anne o kamera yüzünden ölüyo ha öyleysede neden elif ve polata bişey olmadı.

selamlar bölümü sevdim nazife annemizi kaybettik polatın başısağolsun
bakalım polat öğrenecekmi öldürüldüğünü

Bir yerde okumuştum nerde okuduğum aklıma gelmedi senaryo sezonun ortasında Polat'ın etrafındakilerin bitirilmesine odaklanacak ve bu sezon final olsa da olmasa da Necati Şaşmaz'ın diziden ayrılma ihtimali varmış. İddianın doğruluğu tartışılır ama Ömer Baba'nın ölmesi, Nazife Anne'nin ilaçlarının üstünde durulması, Elif'in yurtdışına gönderilme fikri falan iddiayı doğruluyor.
Nazife Anne'nin ölmesiyle varan 2 oldu, bundan sonra Elif'i de yurtdışına gönderirler etti 3. Zaten Polat'ın elini attığı kadın ölüyor bu da demek olur ki Leyla da ölecek 4. Geriye bir tek Safiye kalıyor onu da kutsal kan ayağına bitirirler. Sıra ustaya gelebilir bu sezon herşeye hazırlıklı olmak lazım.

@takas dediğin gibi malesef bu tüyo doğru çıktı, bölümler bana da kısa geliyor artık kanal mı böyle istiyor bilmiyorum üç bölüm oldu üst üste artık böyle gidecek herhalde

Nazife Anne'nin ölmesiyle varan 2 oldu, bundan sonra Elif'i de yurtdışına gönderirler etti 3. Zaten Polat'ın elini attığı kadın ölüyor bu da demek olur ki Leyla da ölecek 4. Geriye bir tek Safiye kalıyor onu da kutsal kan ayağına bitirirler. Sıra ustaya gelebilir bu sezon herşeye hazırlıklı olmak lazım.
hiç boşuna heveslenme leyla ölmeyecek polatımn hayatına giren
kadınlardan bu sefer leyla ölmeyecek

hiç boşuna heveslenme leyla ölmeyecek polatımn hayatına giren
kadınlardan bu sefer leyla ölmeyecek
Polat Suriyede vurulduktan sonra Leyla'yı yanlışlıkla vurdu ölmedi.
Bu bölüm otoparkta bomba patladı Leyla yine ölmedi.
Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar üçüncüde artık Allah rahmet eylesin :D