aga tüyon çıktı senin dediklerin kesin çıkıyo tahmin etmiştimahh be nazife anne de gitti , yine çok üzüldüm ustanın kimsesi kalmadı ya
abi dediğin oldu martin kadını öldürdü
aga son sahneyi fragmana koyamazlar diğer bölüm görecezNazife anne ölüyor zahmet edip fragmana katmıyorlar bile hiç olmadıpolatın durumu artık çok kötü akıl alacağı sohbet edeceği kimse kalmadı.
acaba polat annesinini öldürüldüğünü öğrenicekmiMartin carpti onu
aga zaten eskisi gibi bi senaryo veya bölümler olamaz bunu net olarak söylemek lazım ama hala izlenebilir güzel vadi çok abartılı fazlasıyla abartılı bi yorum kusura bakma final minal yokTam bir fiyasko... Fragmandan sonra büyük bir hayal kirikligi... Her ilerleyen hafta daha kötüye gidiyor... Bos bos anlamsiz sahneler (Elif yarim saat gösteriliyor)... Vadi tarihinin en berbat bölümleri... Necati Sasmaz maalesef bu isi tel basina kiviramadi...! En yakin tarihte final yaparak akillarda efsane olarak kalmali...
Nasil carpti ya anlamadim ne yapti ki ?Martin carpti onu
Otopsiden ilac cikar oradanda bulur polat abimizacaba polat annesinini öldürüldüğünü öğrenicekmi![]()
Nazife Anne'nin ölmesiyle varan 2 oldu, bundan sonra Elif'i de yurtdışına gönderirler etti 3. Zaten Polat'ın elini attığı kadın ölüyor bu da demek olur ki Leyla da ölecek 4. Geriye bir tek Safiye kalıyor onu da kutsal kan ayağına bitirirler. Sıra ustaya gelebilir bu sezon herşeye hazırlıklı olmak lazım.Bir yerde okumuştum nerde okuduğum aklıma gelmedi senaryo sezonun ortasında Polat'ın etrafındakilerin bitirilmesine odaklanacak ve bu sezon final olsa da olmasa da Necati Şaşmaz'ın diziden ayrılma ihtimali varmış. İddianın doğruluğu tartışılır ama Ömer Baba'nın ölmesi, Nazife Anne'nin ilaçlarının üstünde durulması, Elif'in yurtdışına gönderilme fikri falan iddiayı doğruluyor.
ilaçlarını değiştirdi oyüzden öldü cnmNasil carpti ya anlamadim ne yapti ki ?
Ilsctan recep martin ilaci drgistirdi gecen bolumarkadaşlar bişey sorcam nasıl oluyoda nazife anne o kamera yüzünden ölüyo ha öyleysede neden elif ve polata bişey olmadı.
Aga martin Nazife annenin ilaçlarını değiştirdi o cihazda büyük ihtimalle alınan ilaçları içerden tetikliyordur şahsi fikrim buarkadaşlar bişey sorcam nasıl oluyoda nazife anne o kamera yüzünden ölüyo ha öyleysede neden elif ve polata bişey olmadı.
martin ilaçlarını değiştirdi cnm oyüzden öldüvalla bende anlamadım nasıl gitti
hiç boşuna heveslenme leyla ölmeyecek polatımn hayatına girenNazife Anne'nin ölmesiyle varan 2 oldu, bundan sonra Elif'i de yurtdışına gönderirler etti 3. Zaten Polat'ın elini attığı kadın ölüyor bu da demek olur ki Leyla da ölecek 4. Geriye bir tek Safiye kalıyor onu da kutsal kan ayağına bitirirler. Sıra ustaya gelebilir bu sezon herşeye hazırlıklı olmak lazım.
Polat Suriyede vurulduktan sonra Leyla'yı yanlışlıkla vurdu ölmedi.hiç boşuna heveslenme leyla ölmeyecek polatımn hayatına giren
kadınlardan bu sefer leyla ölmeyecek
bence evlenirlerse leylaya elveda diyoruzhiç boşuna heveslenme leyla ölmeyecek polatımn hayatına giren
kadınlardan bu sefer leyla ölmeyecek
arkadaşlar bişey sorcam nasıl oluyoda nazife anne o kamera yüzünden ölüyo ha öyleysede neden elif ve polata bişey olmadı.
ben orayı kaçırmışım abi tamam sağolIlsctan recep martin ilaci drgistirdi gecen bolum