Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Baltazar geldiğinde Pusat burda oturmuş kahvesini içmiş olucaktır

Basladik yine ayni sarmala:)))) birde bunlara mete can bey eklendi😉))))

bakalım bu yeni lion tim komutanı kim olacak?

21:47 reklam 2

Bölüm çok durgun ilerliyor maalesef :( halbuki fragman çok iyiydi umarım reklamdan sonra bölüm kendine gelir yoksa beklentiler boşa gidecek.

tebrik ediyorum fragmanla çok güzel kandırmıslar bizleri ilk 10 dakikadan sonra bölüm son 2 haftadakı boşş bölümlere geri döndü 😱😱😱

Lion timi komutanı umarım iyi bir oyuncu olurda diziye etkisi olur yoksa bu oyuncular yetersiz :(

biz bölümü polat o adamları öldürücek diye bekliyorduk bunu hemen verdiler şimdi geriye kalan sahneler boşş geçmesinden korkuyorum (b)(b)(b)
Aynen abla zaten diğer çatışma sahnelerinde de kıl akif var benim artık o çatışmadan da beklentim kalmadı :( yine en iyi pusatın baskını olacak gibi duruyor.

bölüm iyi gidiyor birtek boş sahne bir tane boş diyalog yoktu

Bir yerde okumuştum nerde okuduğum aklıma gelmedi senaryo sezonun ortasında Polat'ın etrafındakilerin bitirilmesine odaklanacak ve bu sezon final olsa da olmasa da Necati Şaşmaz'ın diziden ayrılma ihtimali varmış. İddianın doğruluğu tartışılır ama Ömer Baba'nın ölmesi, Nazife Anne'nin ilaçlarının üstünde durulması, Elif'in yurtdışına gönderilme fikri falan iddiayı doğruluyor.

Bence bu sezon final olmalı ve Irak'taki bütçe gibi bir bütçeyle final filmi çekilmeli. Yoksa senaryo iyice armuda sardı gitgide saçmalıyor.