Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu bölümde nazife annenin ölümü dışında başka bişey yoktu.

ömer babanın öldüğü bölüm nazife annede yakında ölür demiştim tek başına uzun kalmıcağı bence belliydi vadide :T

ulan be nazife anne gitti :( :( :( :(

en sevdiğim isimlerden biri fotoğraf çektirmiştim nazife anneyle ah ah o da gitti eskilerden kim kaldı ki

ya nazife annenin bişeyi yoktu nasıl oldu birden bire :(

Aga galiba Elif'i yurtdışına gönderecekler burada bakacak kimse kalmadı.
aaaa harbiden he vay arkadaş müthiş senaryo ürettiniz benim kafam hiç çalışmıyo çok doğru tespitler

martin çakalı nefret ediyorum artık eskilerden kim kaldı be

Ben şu ana kadar Akif gibi torpilli birini görmedim. Ulan istemiyoruz anlamiyomusunuz. Gerekirse bir dizi yapin o capsiza Vadiden ciktigi için gerekirse sonuna kadar seyrederiz.
ulan başlarım akife de sana da nazife anne gitmiş sen hala akif makif diyon yapma yapma

Tam bir fiyasko... Fragmandan sonra büyük bir hayal kirikligi... Her ilerleyen hafta daha kötüye gidiyor... Bos bos anlamsiz sahneler (Elif yarim saat gösteriliyor)... Vadi tarihinin en berbat bölümleri... Necati Sasmaz maalesef bu isi tel basina kiviramadi...! En yakin tarihte final yaparak akillarda efsane olarak kalmali...

Daha ne olacak recep 12 yillik cinar gitti beee:)))) bir erhan kaldi eskilerden
onu diyorum işte abi bu bölümüde onun hatırına geçelim zaten doğrusunu söylemek gerekirse ben nazife anneyi ömer baba kadar sevmiyordum abi ömer baba ölüncede onunda gitmesi muhtemeldi.